البته اگه سیستمت فوق العلده خفن باشه روی PC بهتره البته به قول دوستمون یه باگ هایی هم داره که البته با نصب پچ 1.03 یا 1.04 تا حدود زیادی برطرف میشه
البته اگه سیستمت فوق العلده خفن باشه روی PC بهتره البته به قول دوستمون یه باگ هایی هم داره که البته با نصب پچ 1.03 یا 1.04 تا حدود زیادی برطرف میشه
میشه این رو هم جواب بدین؟؟؟دلیل خاصی هست واسش؟؟؟یا دی وی دی خرابه؟؟؟
![]()
Last edited by titanium_zarin; 14-08-2009 at 21:07.
سلام
رو ویندوز 7 کار می کنه چون من نصب کردم این error رو می ده
![]()
سلام...
پچ ها رو میتونی از همین تاپیک دانلود کنی.
وسوال اول رو هم نمیدونم...ببخشید
موفق باشید
تلاش میکنم تا اون فایل های اصلی رو پیدا کنم.
Last edited by XBOX LIVE; 15-08-2009 at 00:17.
من با نصب پچ 3، زمانی که با اتوموبیل تخت گاز میرم، تیکهای خفیف (البته خیلی خفیف) داره... ولی جالبه که وقتی هیچ پچی نصب نیست، این مشکل رو ندارم. در واقع بدون نصب پچ، مشکلی برام پیش نمیاد. هیچ باگی هم نداره. عجیبه.
سلام
من یه مشکلی دارم
هنگامی که در رانندگی بیشتر از کلید های A D W S و ... استفاده می کنم بازی گیر می کنه و هی فریم فریم می شه .
در صورتی که من جای دکمه ها رو با جهت نما ها عوض کردم درست شد .
2 یا 3 روز اول این مشکل رو نداشتم.
کلا تمام دکمه های سمت چب به خصوص E W S A D V R و ... هنگامی که فشارشون می دی بازی یک لحظه گیر می زنه .
حالا من واقعا نمی تونم ربطی بین اینها هست یا نه ولی خوب کلا بگم که افت فریم و اینا به سیستمت ربط داره منم اوایل خیلی بهونه گیری می کردم. شما حساب کن سیستم من اینه:
cpu x2 Athlon +6000 Full 3.2 GHz
VGA 8600 GT 512
RAM 2 gig
Monitor LCD Wide 19 inch 1440x900
من تمامی فاکتور های گرافیکی رو روی مینیمم قرار دادم یعنی کمترین کیفیت بازی حتی دارم windowed بازی می کنم و روی رزولیشن 800 در 600 یعنی تنظیمات از این پاینن تر دیگه امکان نداره البته شدیدا بازی روان اجرا میشه و کوچکترین افت فریمی ندارم دیگه چشمام هم عادت کرده به این کیفیت. ولی خوب چه کنیم. ایشالله واسه GTA بعدی یا باید یه سیستم خفن به هم بزنیم یا به فکر کنسول باشیم
يه سوال دارم
ميخوام بدونم كه اين بازي با cpu هاي معمولي اجرا ميشه يا اينكه حتما بايد cpu دو هسته اي به بالا باشه ؟؟؟
نه عزیز می بینی CPU من یکی از پیشرفته ترین CPU های دو هسته ای موجود هست هست با کیفیت خیلی بالایی نمی تونم اجرا کنم یه بار رفته بودم مغازه یکی از دوستان طرف لپ تاپ داشت CPU ش Quadro بود با نهایت گرافیک اجرا می کرد بازی رو گرافیکش هم 8800 Ultra بود با 8 گیگ رم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)