تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 335 از 1135 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

بعد از کلی تماس گرفتن با همایون الان صحبت کردم گفت تهران گفتن برای شما کاری انجام ندیدم در صورتی که تهران زنگ میزدم گفت شیراز گفته به ما کاری برای شما انجام ندیدم ایت از اولین دروغ همایون
    بعد گفت تهران گفته که بعد این دوره که تمام شد بدلیل اهانت برای شما شارژ نکنیم و قطع رانژه کنیم... گفتم اگه جرات دارید قطع رانژه کنید منم میرم شکایت میکنم..
    یه فرم قطع رانژه قبلا پر کردم که بعد از اتمام سرویس خطمو قطع رانژه کنن فردا برم ازشون بگیرم که از فرمه سو استفاده نکن بگن خودت امضا کردی!
    قرادردادم 15 ام تمامه
    Last edited by ahriman323; 01-03-2011 at 18:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعد از کلی تماس گرفتن با همایون الان صحبت کردم گفت تهران گفتن برای شما کاری انجام ندیدم در صورتی که تهران زنگ میزدم گفت شیراز گفته به ما کاری برای شما انجام ندیدم ایت از اولین دروغ همایون
    بعد گفت تهران گفته که بعد این دوره که تمام شد بدلیل اهانت برای شما شارژ نکنیم و قطع رانژه کنیم... گفتم اگه جرات دارید قطع رانژه کنید منم میرم شکایت میکنم..
    یه فرم قطع رانژه قبلا پر کردم که بعد از اتمام سرویس خطمو قطع رانژه کنن فردا برم ازشون بگیرم که از فرمه سو استفاده نکن بگن خودت امضا کردی!
    قرادردادم 15 ام تمامه
    من که به زور از متن بالا چیزی فهمیدم ( فعل و فاعل این متن تعطیله )

به موارد بالا فعلا نامه نزن . با یک دست چندتا چیز رو مگه می تونی بلند کنی. اینجوری میوفته توی موازی کاری.

اگه میخوای واقعا بمونی باید step by step بری جلو و باز اگه میخوای کاملا قانونی و حساب شده به حقت برسی

باید از زنگ زدن به این و اون خودداری کنی چون وقتی می فهمن که واقعا می خوای شکایت کنی بحث رو به یک جایی

می کشونن که با حرف های خودت محکومت می کنن .

توی این جور موارد اصلا نباید تند و احیانا بی ادبانه حرف زد ، از خداشونه که یک چیزی از حرف های آدم دربیارن.

ببین اطلاعات کامل نمی دی ، زدن نامه ها ( که البته یک ویرایش باید می کردیم و رسمی تر می فرستادیم )

فایده نداره و عملا یکی از کوپن ها سوخت چون تو قبلش درخواست دادی که بیان قطع رانژت کنن

حالا مگه اینا بتو نام رو پس می دن .

3. این کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

اقا شرکت های جدید رو هم به نظرسنجی اضافه کنییید.
    فقط اسم چندتا شرکت مزخرف اون بالا مونده....
  5. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

من شهرک گلستانم و از همیار سرویس دارم و کاملا راضی هستم.
    واسه صدرا و گلستان هم قول دادن که تا اردیبهشت 90 وایرلس اشتراکی ( که هم قیمت ADSL هست) رو راه بندازن.
    این دوستمون آقای ابراهیمی هم احتمالا بطور غیر رسمی این سرویس رو ارائه میدن. اگه لطف کنن و بیشتر توضیح بدن در مورد نوع سرویس و قیمت و... شاید من هم اشتراک وایرلس بگیرم.

7. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما امروز رفتیم برای اون یکی خطمون از آسیا تک بگیریم ( من نرفتم )

128 3 ماهه 6 گیگ 28000 تومن ( 2000 تومن ارزونتر از شاتل )

می گفت اگه 3 ماه 512 بگیری که میشد 45000 ، یک مودم رایگان هم میدیم.

2 فته هم رانژه طول میکشه ( آپلو هوا میخواد بکنه )

بعد مودمتان را هم میارین اینجا تا براتون تنظیم کنیم.

حالا وقتی وصل شد من میام یک مقایسه بین سرعت های شاتل و آسیاتک می ذارم که بنظرم دیگه معلوم میشه

فرقشون چیه ( دیگه ایراد از خط شما هست ، منطقه شما شلوغه و .... معنی نمیده )

9. 2 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من که به زور از متن بالا چیزی فهمیدم ( فعل و فاعل این متن تعطیله )

به موارد بالا فعلا نامه نزن . با یک دست چندتا چیز رو مگه می تونی بلند کنی. اینجوری میوفته توی موازی کاری.

اگه میخوای واقعا بمونی باید step by step بری جلو و باز اگه میخوای کاملا قانونی و حساب شده به حقت برسی

باید از زنگ زدن به این و اون خودداری کنی چون وقتی می فهمن که واقعا می خوای شکایت کنی بحث رو به یک جایی

می کشونن که با حرف های خودت محکومت می کنن .

توی این جور موارد اصلا نباید تند و احیانا بی ادبانه حرف زد ، از خداشونه که یک چیزی از حرف های آدم دربیارن.

ببین اطلاعات کامل نمی دی ، زدن نامه ها ( که البته یک ویرایش باید می کردیم و رسمی تر می فرستادیم )

فایده نداره و عملا یکی از کوپن ها سوخت چون تو قبلش درخواست دادی که بیان قطع رانژت کنن

جرات دارن پس ندن شاتل را رو سرشون خراب میکنم!
    اول میگم اون نامه که درخواست داده بودم برای قطع رانژه را بیارید اقدام کنید بعد ازشون میگیرم!

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

اقا شرکت های جدید رو هم به نظرسنجی اضافه کنییید.
    فقط اسم چندتا شرکت مزخرف اون بالا مونده....
    تایید

انتقال داده های آسیاتک
    پارس لین ارتباطات
    آریا رسانه تدبیر (آرانیک)
    پیشگامان توسعه ارتباطات (همیارنت)
    داده گستر عصر نوین (جوان سهند)
    رهام پارس (فراهوش)
    فن آوا (دیتانت)
    کارا امین ارتباط
    لایزر (شبکه پرداز)
    نداگستر صبا

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اوضاع کل سرویسهای اینترنتی توی کل کشور خرابه، حالا این شرکت‌ها هم سو استفاده زیادی می‌کنن

13. این کاربر از JU JU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها من با شاتل سرویس 2 مگ دارم ولی سرعت شبانم خیلی پایینه (زیر 5) برای همین زنگ زدم بهشون گفتن که شیر کردیم و از این مضخرفات (بارو داشت با من حرف میزد اینا رو میگفت خندش گرفت نمی دونم چرا ؟)
    الان خیلی وقته میشه که تحملش کردم گفتم شاید درست بشه ولی دیگه تصمیم خودمو گرفتم می خوام ای اس پی مو عوض کنم (حتی اگر درست بشه که می دونم میشه مثل قبل) چون آدم چند شب الاف بشه سیستمو روشن بزاره برای اینکه بتونه یه شب دانلودکنه.اینا اگه می خوان دانلود رو محدود کنن خب بیان سرعت رو حساب شده کم کنن که مثلا شبی 1 گیگ بشه دانلود کرد نه اینکه چند هفته قطع باشه بعد 2-3 شب مثلا در مورد من سرعتم بیاد رو 200.من خودم پارسال صبا نت بودم دانلود شبانم خیلی بیشتر بود یعنی با اینکه 128 داشتم شب بین ساعت 3 تا 7 بیشتر از 1.5 گیگ دانلود میکردم 'گفتم برم 2 مگ بگیرم با شاتل که بیشتر دانلود کنم !!!! الان با اینکه چند برابر دارم پول میدم ولی ماهی 10 گیگ فری بیشتر نمی تونم دانلود کنم.
    به هر حال من که میرم مطمئنا ،ولی امیدوارم بقیه بیان اینجا اینا رو بخونن که ضرر نکنن.حالا دوستان اگر ممکنه بهترین ای اس پی که دانلود شبانش هم خوب باشه رو معرفی کنن.(همون صبا چطوره؟)

ممنون.
    Last edited by iphone3g; 02-03-2011 at 11:49.

15. 2 کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به همین راحتی و اسانی نامه قطع رانژه را پس گرفتم گفت هنوز اذیتهام مانده!
    سلام بچه ها من با شاتل سرویس 2 مگ دارم ولی سرعت شبانم خیلی پایینه (زیر 5) برای همین زنگ زدم بهشون گفتن که شیر کردیم و از این مضخرفات (بارو داشت با من حرف میزد اینا رو میگفت خندش گرفت نمی دونم چرا ؟)
    الان خیلی وقته میشه که تحملش کردم گفتم شاید درست بشه ولی دیگه تصمیم خودمو گرفتم می خوام ای اس پی مو عوض کنم (حتی اگر درست بشه که می دونم میشه مثل قبل) چون آدم چند شب الاف بشه سیستمو روشن بزاره برای اینکه بتونه یه شب دانلودکنه.اینا اگه می خوان دانلود رو محدود کنن خب بیان سرعت رو حساب شده کم کنن که مثلا شبی 1 گیگ بشه دانلود کرد نه اینکه چند هفته قطع باشه بعد 2-3 شب مثلا در مورد من سرعتم بیاد رو 200.من خودم پارسال صبا نت بودم دانلود شبانم خیلی بیشتر بود یعنی با اینکه 128 داشتم شب بین ساعت 3 تا 7 بیشتر از 1.5 گیگ دانلود میکردم 'گفتم برم 2 مگ بگیرم با شاتل که بیشتر دانلود کنم !!!! الان با اینکه چند برابر دارم پول میدم ولی ماهی 10 گیگ فری بیشتر نمی تونم دانلود کنم.
    به هر حال من که میرم مطمئنا ،ولی امیدوارم بقیه بیان اینجا اینا رو بخونن که ضرر نکنن.حالا دوستان اگر ممکنه بهترین ای اس پی که دانلود شبانش هم خوب باشه رو معرفی کنن.(همون صبا چطوره؟)

ممنون.
    سلام
    به نظر من قطع رانژه نکن شکایت کن اینا دارن پر رو میشن! شما سرعت طبق قانون تنظیم مقررات با حساب شیر بین 10 نفر نباید کمتر از25.6 = 2048/8/10 یعنی شما باید حداقل سرعت شبانه ات 25.6 باشه میتونی بری تنظیم مقررات شکایت کنی! نیازی به رفتن هم نیست میتونی ایمیل بفرستی بهشون البته قبلش زنگ بزن هماهنگ کن اینم شماره تنظیم مقررات 6463007 و 6463008 آقای ساریخانی کارشناس نظارت

راستی تابلو که داخل ساختمان کنار در شاتل بود را هم نمیدونم کی کش رفته : دی

17. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    به نظر من قطع رانژه نکن شکایت کن اینا دارن پر رو میشن! شما سرعت طبق قانون تنظیم مقررات با حساب شیر بین 10 نفر نباید کمتر از25.6 = 2048/8/10 یعنی شما باید حداقل سرعت شبانه ات 25.6 باشه میتونی بری تنظیم مقررات شکایت کنی! نیازی به رفتن هم نیست میتونی ایمیل بفرستی بهشون البته قبلش زنگ بزن هماهنگ کن اینم شماره تنظیم مقررات 6463007 و 6463008 آقای ساریخانی کارشناس نظارت
    من قبلا اومدم تو همین فروم نمی دونم فکر کنم شما بودی شماره تظیم مقررات رو دادی !!؟؟ دو روز بعد زنگ زدم نمی دونم کی بود جواب داد،گفت ازطریق سایت اقدام کن ! منم چند روز صبر کردم چون چیزی ندیدم دیگه بیخیال شدم. گفتم من که اولی نیستم احتمالا خیلیا دیگه هم زنگ زدن شکایت (از جمله خود شما احتمالا؟) ولی اگر قرار بود درست بشه حتما تا حالا شده بود.حالا یه ایمیل دیگه میزنم ببینم چی میشه!

19. این کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •