تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 381 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

منظورت از قلم ،مداد و خودکار که نيست احيانا
    بر خلاف تصور شما من از پشت کوه نیومدم که فرق قلم پاکت پی سی رو با خودکار ندونم شما هم اول فکر کن بعد یه حرفی بزن

برادر من نيست اينجا قلم مناسب
    منم که از کسي انتظاري ندارم.گفتم اگر کسي ميتونه اين لطف رو کنه ، منم سعي ميکنم از خجالتش درآم.
    برات میخرم اگه انقدر واست ضروریه .. احتیاجی هم نیست از خجالت من در بیای فی سبیل ا... انجام میدم برات

2. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

يكي بگه چيكار كنم كه وقتي گوشيمو ميزتم به كامپيوتر شا‍‍‍ر‍ز نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    روی ایکن باطری کلیک کنید . زیرقسمتی که مقدار مانده باطری رو نشون میده یک چک باکسه اونو فعال کنید دیگه وقتی به pc وصله شارژ نمیشه.

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام . راهی نیست که نحوه زنگ خوردن گوشی یکنواخت بشه ؟ از کم شروع نشه بعدش زیاد بشه ؟
    راهی نیست که قسمت دیال پد شکلش عوض بشه ؟ همون شماره گیر ها ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    امنیا دارم چند تا برنامه ریختم روش نمیدانم بعد ریختن برنامه ها باطری زود تمام میشه حتی همه برنامه ها را بوسیله task manager غیر فعال میکنم ولی باز مصرف باطری خیلی زیاد شده . آیا نرم افزاری هست که نشون بده هر برنامه چقدر باطری مصرف می کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

موضوع آموزش تصويري نصب ويندوز روي امنيا رو ،توي سايت هاي مختلف مطرح کردم اما جواب "يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)" رو بهم دادند.با احترامي که براي همه ادمين هاي سايت هاي پاکت پيسي و موبايل قايلم.من آدم تنبلي نيستم و اصولا عاشق سرچ کردنم اما هر چه گشتم چيزي نيافتم.اگه همچين لينکي هست لطفا آدرسو بدين و اگه نيست اگه براتون امکان داره زحمت اين آموزش تصويري رو بکشين.من و بقيه تازه کاران دنياي امنيا ممنونتيم
    آموزشهاتون عاليه.اما يکي مثل من سوادش اکابريه.اگه لطف کنيد و از مراحل آپديت رام ،يه فايل تصويري يا فيلم تهيه کنيد،کلي دعاي خير نصيبتون ميشه.پس تا ماه رمضون تموم نشده،بياين و اين لطف رو بکنيد.
    راستي ميشه گفت آپديت امنيا مثل آپگريد رسيور با پچ جديده که اول نرم افزار رو توي پيسي اجرا ميکني و فايل پچ رو انتخاب مي کني .بعد روي دکمه استارت برنامه آپگريد در پيسي زده .بلافاصله دکمه پشت رسيورو روشن مي کنيم؟
    تو سايت modaco.com روش آپديت رو گفته و چند تا عکس هم داره.برنامه اجراييش اينه:SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP
    .فکر کنم برنامه ساده تري باشه..البته شايد هم خلاصه گفته.
    اما سوال ديگه اينکه توضيحات دقيق و سلسله مراتب روش استفاده از برنامه هاي i900_EXEcutor و USDL_GrandPrix_v1.6.4_XP در فرومها گفته نشده.ببخشيد تصحيح مي کنم نرم افزار دومي کامل توضيح داده شده.لطفا روش و زمان و نحوه استفاده از i900_EXEcutor رو توضيح بديد.و چه تفاوتي با SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

موضوع آموزش تصويري نصب ويندوز روي امنيا رو ،توي سايت هاي مختلف مطرح کردم اما جواب "يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)" رو بهم دادند.با احترامي که براي همه ادمين هاي سايت هاي پاکت پيسي و موبايل قايلم.من آدم تنبلي نيستم و اصولا عاشق سرچ کردنم اما هر چه گشتم چيزي نيافتم.اگه همچين لينکي هست لطفا آدرسو بدين و اگه نيست اگه براتون امکان داره زحمت اين آموزش تصويري رو بکشين.من و بقيه تازه کاران دنياي امنيا ممنونتيم
    آموزشهاتون عاليه.اما يکي مثل من سوادش اکابريه.اگه لطف کنيد و از مراحل آپديت رام ،يه فايل تصويري يا فيلم تهيه کنيد،کلي دعاي خير نصيبتون ميشه.پس تا ماه رمضون تموم نشده،بياين و اين لطف رو بکنيد.
    راستي ميشه گفت آپديت امنيا مثل آپگريد رسيور با پچ جديده که اول نرم افزار رو توي پيسي اجرا ميکني و فايل پچ رو انتخاب مي کني .بعد روي دکمه استارت برنامه آپگريد در پيسي زده .بلافاصله دکمه پشت رسيورو روشن مي کنيم؟
    تو سايت modaco.com روش آپديت رو گفته و چند تا عکس هم داره.برنامه اجراييش اينه:SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP
    .فکر کنم برنامه ساده تري باشه..البته شايد هم خلاصه گفته.
    اما سوال ديگه اينکه توضيحات دقيق و سلسله مراتب روش استفاده از برنامه هاي i900_EXEcutor و USDL_GrandPrix_v1.6.4_XP در فرومها گفته نشده.ببخشيد تصحيح مي کنم نرم افزار دومي کامل توضيح داده شده.لطفا روش و زمان و نحوه استفاده از i900_EXEcutor رو توضيح بديد.و چه تفاوتي با SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP داره؟
    دوست عزیز چند هفته پیش من خودم یک نمونه ی تصویریش رو دیدم ، نگید که نیست!
    اگر شد میگردم براتون پیدا میکنم، ولی قولی نمیدم چون الان که باید برم دنبال چندتا کار دیگه. دوستان اگر کسی فرصت داره کار ایشون رو راه بندازه و ماه رمضونی یه ثوابی ببره

8. این کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

روی ایکن باطری کلیک کنید . زیرقسمتی که مقدار مانده باطری رو نشون میده یک چک باکسه اونو فعال کنید دیگه وقتی به pc وصله شارژ نمیشه.
    تا الان همچین چیزی ندیدم

10. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ممنون نوید جان.لطف می کنی.هر وقت فرصت کردی ممنونت میشم.من گشتم نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آي خلايق بدادم برسيد
    يه شير پاك خورده اي اين كد *#0002*28346# رو گذاشته بود
    منم كه از صداي زياد گوشيم شاكي بودم آخه هر كي تو اتاق بود از 10 متري همه چيزو ميشنيد اومدم در قسمت talking>heandset يه كم اومدم كمش كنم ولي بعد از apply مقاديرش خود به خود به چيزاي عجيب غريب تغيير كرد و صداي مكالمه ام قطع شد.
    هر چي هم به مقادير اوليه تغييرش ميدم و apply ميكنم نميشه و باز همون عدداي چرت و پرت ميان
    چكار كنم كه هارد ريست نخواد؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اینجا کسی لینک دانلود برنامه
    SASMUNG MOBILE NAVIGATOR رو نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •