مرسی فقط تنها بدیش اینه که هر روز پیغام میده که این قدر روز باقی مونده کچل میکنه![]()
مرسی فقط تنها بدیش اینه که هر روز پیغام میده که این قدر روز باقی مونده کچل میکنه![]()
mrmostafa;5584514]مرسی فقط تنها بدیش اینه که هر روز پیغام میده که این قدر روز باقی مونده کچل میکنه[/QUOTE]
شما بهتر از کی و یا سریال استفاده کنید.بعضی وقت ها کرک باعث اختلال در کسپر میشود من خودم قبلا تجربه اش را داشتم ولی میل خودتان است که بین کرک.کی.سریال.تریال ریستر.یکی را انتخاب کنید
Last edited by Karkas20; 05-11-2010 at 16:56.
شما کسپر را اجرا کنید ودرپایین گزینه licenseرا بزنید ودر صفحه بعد بروی ضربدر کلیک کنید ولایسنس قبلی راپاک کنید.ببین درست میشود
به نظر من كه سالهاست از كاسپر استفاده ميكنم و با اين وضعيت نا بسامان كي ها بهترين گزينه همان تريال ريست ميدونم و مدتهاي زياديست از اين روش استفاده ميكنم و هيچ مشكلي هم پيش نيومده . به غير از اين كه با هر بار بالا آمدن ويندوز بهت ميگه چند روز ديگه باقي هستش
سلام دوست عزیز
از تریال ریستی که در امضای من هست استفاده کنید . بهترین راه ممکن و راحت برای فعالسازی به مدت 30 روزه هست . اگر سوالی هم در این زمینه داشتید اعلام کنید .
موفق باشید .
ممنون هادي جان حتما دانلود ميكنم و امتحانش ميكنم ولي يك سئوال . از چه نظر نسبت به تريال ريست قبلي ها بهتر هستش ميتونيد توضيح بيشتري بدهيد
آقا اين علامت زرد روي كاسپر اومده و اين پيغام و ميده چي كار كنم؟ يعني چي؟! databases are obsolete
اینکه با خود کاسپر اسکن شده است و یک فایل رجیستری هست با حجم بسیار کم . ضمنا من تا الان هیچ مشکلی ازش ندیدم و می دونم بر چه اساسی ساخته شده و به هیج جای سیستم و آنتی ویروس آسیب نمی زند .
براي ورژن 2011 انتي ويروس تريال ريست خوب كدومه؟
سلام
عرض کردم که در امضای من هست .
فقط از تریال ریست در امضای من استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)