من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم و یه مودم adsl2 بردکام(broadcam) دارم مییخواستم بدونم این مودم رو قبول میکنه یا باید مودم رو از خودشون بگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم و یه مودم adsl2 بردکام(broadcam) دارم مییخواستم بدونم این مودم رو قبول میکنه یا باید مودم رو از خودشون بگیرم
به خاطر مراکز مختلف مخابراتی سرعت کاربران و نوسانش متفاوت هست ...به همین خاطر یک کاربر خیلی راضی و کاربری دیگه چندان راضی نیست ... در هر حال شاتل شرکتی هست که سعی میکنه تا جای ممکن سرویس با کیفیت مطلوب ارائه کنه ...
من درست متوجه نشدم
همين فرم بايد پرشده و مهر و امضا بشه يا اينكه محتويات اين فرم روي سربرگ دانشگاه بياد و مهر و امضا بشه
Last edited by zaza; 07-02-2009 at 20:55.
محتویات این فرم رو توی فرم های مخصوص دانشگاه باید تایپ کنی چون این فرم اصلا ارزش قانونی نداره برای دانشگاه که بخواد مهر و امضاش کنه![]()
این تاپیک چرا میره پایین اینقد؟؟
من به عنوان یک شاتلی چنین اجازهای را نخواهم داد...
---------------------
یه سوال دارم از دوستانی که آرت دارن(ارت 1 به بالا)
آیا شماها در مدت یک ماه همه اون ترافیکی که به شما داده شده را مصرف میکنید یا همیشه یه چیزی تهش میمونه؟؟(سوالم حیاتیه لطفا جواب بدین)
خوب از بس سرعت خوبه و قطعی نداریم کسی نمیاد اینجا مشکلشو بگه، برا همین تاپیک میره پایین! دی:
چیه مهدی جون رفتی تو کاره خرید و فروش حجم باقی مونده آرتی ها!!!![]()
اره دیگه کمبود حجم پیدا کردیم آخه
نه جدا کار دارم میخوام یه تحقیق در این رابطه انجام بدم:-|
سلام
مهدي جان من art2 دارم با اين كه زياد دانلود مي كنم ولي بازم ترافيكم باقي ميمونه. معمولاً حدود 5gb زياد ميارم.
بچهها نمیدونم یادتونه یا نه؟!
من قبلا برای شاتل یه نامه فرستادم و بهشون پیشنهاد ادم که یه سری تخفیفاتی برای مشترکین قبلی شاتل قرار بدن(آخه هرچی تخفیفه فقط برای مشترکین جدیده!!؟)
یه بار یکی از نمایندگان فروش برام ایمیل کردن الان هم سرپرست فروش شاتل برام ایمیل زد
این متنش
مشترک گرامی
با سلام و احترام
ضمن تشکر و سپاس از حسن توجه شما و پیشنهاد خوبتان ، از اینکه مشترک شاتل هستید و همچنان با دقت نظر موارد مورد نظرتان را در جهت بهبود تکریم ارباب رجوع اظهار میدارید مفتخر هستیم . مدیریت شاتل صمیمانه پذیرای پیشنهادات شما خواهند بود و درصدد هستند تا در آینده نزدیک تسهیلاتی جهت این دسته از مشترکین گرامی فراهم آورند . امید آن داریم که بتوانیم با ارائه خدمات رسانی مطلوب بیش از پیش در خدمت شما مشترک گرامی باشیم . از اینکه دست ما را به گرمی فشردید متشکریم .
با سپاس
البته من دستشون را نفشردم دیگه![]()
توی این 3مدل را نوشته Paradyne، Billion و 3com
البته asus و smc هم تحت ساپورت هست ...
یه مدت هم LINKSYS برای فروش داشتن ولی فکر کنم تحت ساپورت نباشه
زنگ بزن از شاتل بپرس...
اگر هم تحت ساپورت نباشه ممکنه کار کنه مشکلی هم نداشته باشه ولی اگه مشکلی پیش امد میگن مودمت تحت ساپورت نیست
.........................
راستی دوستان شنیدم حالت pppoe نصبت به bridging ده درصد سرعت اینترنت بیشتره![]()
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)