تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 502 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام من از کجا میتونم این مدل رو با قیمت مناسب تهیه کنم ؟ ادرس ، شماره ؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام میشه اونایی که 6050 داره یه توضیح در مورد صفحه نمایشش بدن من شنیدم اصلا خوب نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    من دوماه كه دارم واسه خريد لپ تاپ به هركي ميرسم مشورت ميگيرم ديگه سايت نمونده برم آخرشم به اين نتيجه رسيدم كه سري اچپي DV6 واقا تركونده من خودم نيت خريد لپ تاپ 6090 رو داشتم اما الان ميخوام 6080 بخرم آخه 6090 هارد و رمش بيشتره از مدل 6080 اما بازم ميگم دلم پيشه 6090 گير كرده اگه از وسع مالي خوبي برخوردار بودم حتما 6090 رو ميخريدم اما خوب 6080 هم همونه يه كوچولو پايين تره
    قيمتشون 6080 خودم امروز پرسيدم با 1 سال گارانتي و 1 سال بيمه 1.320.000
    6090 هم كه دوستمون خودت توي پست بالا گفتي قيمت امروزش 1.550.000
    بعد از چند وقت کار کردن با6080ازش راضی هستی؟
    راستش من می خوام6080یا6090رو بخرم.
    Last edited by vahid1372; 15-07-2011 at 14:10.

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز

من با مشکلی بزرگ روبرو شدم .

من حدود 2هفته پیش یک لپ تاپ مدل hp pavilion DV6-6050se(corei5-2410m –VGA : Ati 6770 radeon DDR5 HD) از طریق یکی از دوستانم که تو کار خدمات کامپیوتری هستش خریدم و باید بگم که خرید من چکی بوده (مقداری پول نقد وبقیه را یه چک دادم) .

حالا از اون روزی که خریدم 2هفته میگذره و من با مشکلات زیادی روبرو شدم و چون با این دوستم رودرواسی دارم نمیتونم همینجوری و بدون دلیل بهش بگم که لپ تاپش دست دو و یا مشکل دار هستش .

از شما خواهش میکنم به من کمک کنید تا درست تصمیم بگیرم.

مشکلات ایجاد شده را براتون میگم :

1. خودش از پاساژ رضا تهران از یکی ازدوستاش که تو کار خرید لپ تاپ از دبی هست خرید و همونجا هم بازش کرد و موقع تحویل به من کارتونش کهنه و بدون دسته و حتی پشت جعبه که باید پولم باشه یه چسب بزرگ روی ارم چسبیهhp زده بودن که به نظرم پولم قبلا باز شده بوده؟

2. وقتی برای اولین بار لپ تاپ باز کردم با آرم پاک شدهDV6 بالای LED مواجه شدم؟که در عکس هم مشخص شده.بجای جاخالی تایپ کنید وطن دانلود -------------
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. روی بدنه لپ تاپ زیر تاچ پد رنگ رفتگی که فکر کنم بر اثر مالش زیاد دست تو اون ناحیه ایجاد شده؟توی عکس مشخص شده.بجای جاخالی تایپ کنید وطن دانلود -------------

کد:
    4. برنامه های زیادی روش نصب شده بود از قبیل++c و انواع بازی ها وبرنامه بلوتوث متورولا (البته فکر کنم درایورش همینه؟) و همچنین لپ تاپ از قبل اسم گذاری شده بود و یک اسم عربی داشت (به اسم لال)؟

5. مهمترین دلیلم اینه که وقتی بازی prance of persia5 را روش نصب کردم همون اول موقع اجرای دموی بازی تصویرش پرپر میزد و یک خط نامرئی وسط تصویر میافتاد ولی تو اجرای بازی مشکل نداشت؟حتی بازی crysis2 را روش نصب کردم و درست نصب وبازی هم کردم. ولی بزرگترین مشکل امروز به وجود اومد ،وقتی میخواستم یک کلیپ تصویری با حجم 57mb و فرمت mp4 با نرم افزار Total Video Converter تبدیل کردم به فرمت divx و avi با کیفیت HD و حجم های 258mb و 340mb در حین اجرای فایل اصلی با حجم 57 اصلا به مشکل نخوردم ولی با اجرای فایلها با حجم های تبدیل شده 258 و 340 در حین اجراء به مشکل خوردم و تصویرش مثل تصویر دموی بازی prance of persia5 شد و حتی خیلی بدتر از اون شد در حالی که تصویرش پرپر میزد و چند تیکه میشد؟در حالی که همین فایلهای تبدیل شده روی کامپیوتر خانگیم درست و بدون نقص اجراء شدن ؟ چرا؟ یعنی واقعا مشکل کارت گرافیکه در حالی که کارت گرافیگ قوی روش نصب (ATI 6770 radeon DDR5 HD(؟دوستم میگه که مشکل از ویندوز اورجینال 64بیتی خود لپ تاپ که درست نصب نشده؟من چطوری دقیق تستش کنم؟البته یکی از دوستان نرم افزار 3dmark را پیشنهاد کردن ولی چون هجمش زیاد بود یکی دیگه برام پیشنهاد داد که furmark هستش ولی طریقه کارش را بلد نیستم؟اگه کسی بلد به من یاد بده؟

6. مشکل بعدیشم مربوط میشه به وصل نشدن به اینترنت که نه با کابل ودایل آپ و وایرلس وصل نمیشه و ارورشم diagnostics policy not runing میشه و حتی لپ تاپ اجزای وارد شدن به firewall را نمیدهد؟اینهم مشکل لپ تاپ است؟بجای جاخالی تایپ کنید وطن دانلود -------------

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    7. داغ کردن زیاد لپ تاپ هم عادیه؟با توجه به اینکه corei5 ؟

به نظرتون بهترین عکس العملی که من میتونم از خودم نشون بدم چیه؟

خواهش میکنم منو کمک کنید چون قضیه حساس و بحث یه عمر دوستیه .

Last edited by g.reza23; 15-07-2011 at 22:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[RIGHT][RIGHT]سلام بر دوستان عزیز
    به نظر من به دوستتون بگین لپ تاپ این مشکلاتو داره و از اول داشته! به خودش نشون بدین تا خودش به قضیه پی ببره و با هم برین پیش همون فروشنده اصلی (اصلا داشتن نام کاربری از قبل = لپتاپ دست دوم) پاک شدن آرم و جعبه کهنه و ... که دیگه مزید بر علت هستند ! فروشنده حق نداشته اینو به عنوان دست اول به شما بفروشه !!! با فروشنده اصلی که رو دربایستی ندارید !؟ اجازه ندین از دوستی شما سو استفاده کنن !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

رودربایستی نباید داشته باشی وگرنه سرت کلاه رفته .
    برو چندتا ... هم بارش کن که همچین چیزی را بهت داده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اول كه من 6091 و l502 رو پيشنهاد ميدم ميدم چرا!!!!
    1-بين 6090 و 6091 اختلاف فقط در رم و هارد هست كه رم 8 مدل 6090 و هارد 1تراي اون بنظرم زيادين 6091هم ميتونه كارتو راه بندازه
    2-اگه اچپي ميگيري من حتي 6070 و 6080 روپيشنهاد ميدم چرا ؟ چونكه 6090 6091 6080 6070 همه گرافيك و كش و ساير.... و مواردي كه بيشتر مورد استفاده قرار ميگيره يكي هستن فقط هارد و رم متفاوتي دارن البته 6070 فكر كنم 4 باشه رمش اما در كل 6080 هم زيباتره هم نسبت به قيمتش كانفيگ مناسبتري داره هم كيبـــــــــــــــورد اعــــــــــداد داره كه مدل هاي اچپي كه معرفي شدن همه كيبورد اعداد دارن
    انتخاب با توست...............!
    ممنون از راهنماییتون
    صدای فن در 6080 یا 6090 آزار دهنده نیست ؟ از نظر داغ شدن زیاد چطور ؟ منظورم وقتی پردازنده مشغول پروسس هست مثلا برای کارهای گرافیکی و غیره ...
    مطلب دیگه اینکه هارد های 6090 و 6080 5400 دور هستند در صورتیکه در XPS سرعت 7200 هست و این در Data Access time و بوت شدن تاثیر داره
    باتری اچ پی 6 سل هست و باتری XPS 9 سل
    راستش یک عکس درست از این لپ تاپ 6090 و 6091 ندیدم البته بود ولی به صورت تجاری و کاملا گنگ بود اگر این مدل عکسی سراغ دارید لطفا لینکشو بزارید
    متشکرم

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

از نظر من دست دوم است.
    با چه گارانتی خریدید؟
    البته دیگر لپ تاپ مال شماست و حق پس دادن را ندارید باید همون لحظه حواستونو جمع میکردید.
    فروشنده مقصر نیست.

مقصر اصلی خودتان هستید. مبارکتان باشد.

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

شاید هم ریفر باشد .بعید میدانم
    Last edited by mehran gorji; 16-07-2011 at 12:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    صدای فن در 6080 یا 6090 آزار دهنده نیست ؟ از نظر داغ شدن زیاد چطور ؟ منظورم وقتی پردازنده مشغول پروسس هست مثلا برای کارهای گرافیکی و غیره ...
    مطلب دیگه اینکه هارد های 6090 و 6080 5400 دور هستند در صورتیکه در XPS سرعت 7200 هست و این در Data Access time و بوت شدن تاثیر داره
    باتری اچ پی 6 سل هست و باتری XPS 9 سل
    راستش یک عکس درست از این لپ تاپ 6090 و 6091 ندیدم البته بود ولی به صورت تجاری و کاملا گنگ بود اگر این مدل عکسی سراغ دارید لطفا لینکشو بزارید
    متشکرم
    HP Pavilion DV6-6090

Last edited by majid_306; 16-07-2011 at 16:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •