تعمدا هست. سرعت 128های محدود رو روی 256kbps میبندند، من اصلا برای همین از 128 نامحدود (که ماهی 21 تومن هم میدادم) رفتم به محدود، باهاشون طی کردم که سرعت روی 30 هست یا نه.
تعمدا هست. سرعت 128های محدود رو روی 256kbps میبندند، من اصلا برای همین از 128 نامحدود (که ماهی 21 تومن هم میدادم) رفتم به محدود، باهاشون طی کردم که سرعت روی 30 هست یا نه.
واقعا که بدا به حال ما ایرانی ها که با این قیمت ها و این وضعیت افتضاح اینترنت ، توقع به حق برای افزایش کیفیت و کاهش قیمت که در تمام دنیا وجود داره ، برای ما میشه ناشکری.
البته کاملا متوجه هستم که شما داری به نسبت سایر ISP ها این حرف رو میزنی.
فعلا قیمت بهتر از این وایمکس ایرانسل هست. 2 مگابیت رو میده 130 هزار تومان ، یک مگابیت 82000
خب اینطوری باشه که خیلی عالیه
شما دیگه کی هستی .... =)) رفتی طی کریدخیلی باحالید ...
(یاد بگیرم واسه دفعه بعدی
بگم 256 بدید ولی زیر 1مگ نباشه ها =)) ) (شوخیه ها
)
گشتم نبود نگرد نیست ! ولی بازم میگم به پارامترهای خیلی زیادی ربط داره! مثل مرکز مخابراتی نوع سرویس و ...
ولی همین داتک را بچسب خودتو اسیر شرکتهای دیگه نکن![]()
بله دوست عزیز کاملا واقع گرا و به نسبت شرایط و وضعیت شرکتهای موجود ایرانی گفتم! وگرنه در هر حوزه ی جغرافیایی حتی بین کشورهای همسایه هم وضعیت اسفناکی داریم !
ضمنا واژه صحیح و مناسب برای سرویس دهنده اینترنت پر سرعت ADSL واژه مخفف و مختصر PAP هست و ISP برای سرویسهای Dial-UP استفاده میشهکه اکثر شرکتهای PAP در ایران به نوعی ISP هستند
![]()
تلفنی طی کردم، زیر بار که نمیرند، فقط میخواستم بدونم سیاستشونه سرعت روی 30 باشه یا شانسی به 30 رسیده و ممکنه کم شه. آخرشم قول چیزی ندادند اما گفتند سرعت 30 خواهد بود.![]()
واسه همینه که از ما اینقده کم شده که متوسل به همسایه ها شدیم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لینک شما متین
پس نتیجه میگیریم که این غلط مصطلح هست که تو ایران جا افتاده !
ممنون از اطلاعتون![]()
سلام بر نامرد
حالا که من رفتم سر می زنی
پ ن:
سوالاهایی که 6 روز پیش پرسیدین رو الان جواب بدم یقه ام رو می گیرین1( اخه سرم شلوغه)![]()
آقا بزن دست قشنگرو به افتخار زد 2 که همچنان با وجود اینکه از داتک رفته میاد به ما سر میزنه.این مصطفی کلا آدم ناجوریه.ر وقت که هستن آقا تشریف ندارن.هر وقت هیچ کس نیست سرو کلش پیدا میشه
من میدونم که سروکله زدن با سرطانی به اسم ایرانسل یکم خسته کنندس.الان سیستم ایرانسل چطوریه؟به محض اینکه مودم رو روشن میکنی به اینترنت وصل میشه یا باید ژانگولر بازی انجام بدی.راستی چه سرویسی گرفتی و چه قیمتی؟سرعتش اسمی هست یا نه؟وضعیت آنتن دهی چطوریاس؟
اگه فکر کردی از زیر جواب دادن در میری کور خوندی.
همشو باید جواب بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)