از هرجا میگیره بگیره. فقط از افروز نگیره که بیچاره میشه. اگر تصمیم داره از افروز بگیره همون dial up سنگین تره
از هرجا میگیره بگیره. فقط از افروز نگیره که بیچاره میشه. اگر تصمیم داره از افروز بگیره همون dial up سنگین تره
آقا این داتک پورتاش پر شده . شرکت دیگه ای برای نا محدود 256 تا 35 تومن نیست ؟
آسیا تک بهتره یا سپنتا
Last edited by HoJJaT_007; 15-02-2009 at 21:28.
بستگی به استفاده داره ، آسیاتک خوبه ، سپنتا هم ... ( اگه اشتباه نکنم ، دوستان سپنتا رو بیشتر توصیه می کنم ، من به شخصه به یاد ندارم کسی مشکلی داشته باشه ) اما سپنتا گرونه دیگه ...
حجمی فکر نمی کنم به کارت بیاد ، اما اگه اومد ، آسیا ، برای نا محدود هم دیدم الآن ، سپنتا 256 رو می ده 50 ، آسیا می ده 40 ...
اگه از من می شنوی ، اختلاف 10 تومان تو 40 زیاده ، برای این که بری سپنتا ، آسیا هم بدک نیست سرویس هاش ، اما به نظر من یه کم از سپنتا پایین تره ... ( اما نه به قاعده 10 تومان در ماه)
256 زیر 35 تومان رو باید تو خواب ببینی ، داتک داره کمک می کنه که سرویس های نام حدود با قیمت مناسب راحت تر به خابتون بیاد![]()
![]()
یا حق
کدام یک از سرویس دهنده ها بهتر و سریعتر میتونه یک فایل 100 مگابایتی را دانلود کنه ؟
ولی من خوب یاد دارم( اگه اشتباه نکنم ، دوستان سپنتا رو بیشتر توصیه می کنم ، من به شخصه به یاد ندارم کسی مشکلی داشته باشه ) اما سپنتا گرونه دیگه ...
(دیگه خودمو که فراموش نمیکنم که؟![]()
مهدی جون داداش 1 در هزار گم هست
خودت هم توی این فروم داری میبینی اگر دوستی هم ناراضی باشه مقطعی هست![]()
سلام
ربطی به سرویس دهنده نداره
ربط به سرعت داره
هر چی سرعت بالاتر سرعت دانلود هم بالاتر در نتیجه زودتر کارتون انجام میشه
سلام
باربد خان طرفدار سپنتا هستنا
البته اگه از حق نگذریم به نظرم سپنتا یکی از بهترین سرویس دهنده هاست
بیشتر من راضی دیدم
البته نباید همین جوری گفت این بده یا اون خوبه
به خیلی چیزا بستی داره
به محدوده ی مخابراتی به پورت های اون شرکت تو مخابرات و....
ولی به نظرم سپنتا شرکت خوبیه
در اصل همه ی شرکت ها هم راضی دارن و هم ناراضی
منم همین جوری اینو نمیگم دلیل دارم که میگم سپنتا یکی از بهترین هاست
ممنون![]()
سلام
برای این پیش شماره 5542 تو تهران ، چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید ؟ کسی هست که پیش شمارش همین باشه ؟ شرکته شاتل خوبه ؟ میشه راهنمایی کنید
ممنون
سلام
تو محدوده ی شما شاتل ، آسیاتک ، پارس آنلاین و صبانت سرویس میدهند
به نظرم اگه خواستید بگیرید شاتل تو اینا بهترین هست (بازم تاکید میکنم از نظر من )
اگه هم شاتل نخواستید میتونید برای گزینه های بعدی سراغ آسیاتک و پارس آنلاین برید
ولی گزینه اولتون شاتل باشه
ممنون![]()
حمید رضا جان به خدا طرفداری نیست
من طرفدار شرکتی هستم که سرویس با کیفیت بده
من تا به حال از سپنتا و صبانت استفاده کردم
به دوستان هیچ زمانی صبانت رو پیشنهاد نمیدم چون راضی نبودم
خیلی وقتها میشه حتی شاتل رو به دوستان پیشنهاد میدم درست هست که استفاده نکردم اما کمتر دیدم کسی ناراضی باشه
البته مهدی حق داره چون سپنتا اذیتش کرده و سرویس خوبی بهش نداده
اما جدا" اگر الان 1 نفر بیاد بگه شاتل بد هست نباید زود قضاوت کنیم
به هر حال این بحث نارضایتی مشتری توی همه شغلها وجود داره و همه دوستان هم حق دارند نسبت به شرکتی گله مند باشند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)