تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 1138 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه جالب! پلاک ملی داشته باشه که خیلی خوبه.اون قسمت سقف که نیم چرمی هست را از نزدیک باید خوب معاینه کرد و ببینی واقعا پوسیدگی نداره؟میدونی که سقف خیلی دردسر داره و واقعا تعمیرش کار هر کسی نیست..موتور 400 بنظر من خوبه .هرچند که همیشه دردسرهای قطعات و تعمیرات براش وجود داره اما من فکر میکنم یه موتور قوی که قدرت و شتاب ماشین را بالا ببره ارزش این داستانها را داره..در هر صورت مثل همیشه باید ببینی فروشنده اصولا اهل منطق و حرف حساب هست یا نه؟!!اگر نزدیکت هست یه سری بزن و یا باهاش تلفنی صحبت بکن ببین قضیه چیه و خلاصه چند قیمت میده؟اینجوری بهتر میشه روی ماشین قضاوت کرد که اصولا ارزش دوندگی داره یا نه؟؟ ممکنه مثل اون کامارو توی گاراژ مترکه پست قبلی بگه 10 میلیون!! هرچند که اینروزها پروندن قیمتهای اینجوری انگار مد شده!!!
    اینجا را ببینید...یکی حرف دل ما را زد!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro lt; 02-11-2010 at 14:07.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام داش مسعود درست گفتم؟؟
    در مورد دنده هم آره تمامي مدلهاي كاپريس رو فرمونن
    حتي مدلهاي 1993 كه به كاپريس تخم مرغي معروفن هم باز رو فرمونه
    اين كه ميگي خريديش؟؟؟؟؟ چندتا عكس برا بچه ها بذار ازش
    با تشكر...

سلام آره عزیزم درست فرمودی
    دنده: این که خیلی بده من فکر کردم شاید تو آپشن های مختلفش این مسئله فرق کنه، اما هرچی میگردم اصلا کاپریسی که شیفترش به قول خودشون Dashboard Mounted نباشه رو پیدا نمیکنم این جوری که سواری باهاش اصلا به اندازه سواریه با یه آمریکایی که دنده اش Manual باشه قابل مقایسه نیست، هست؟! خلاصه این رو که ازتون شنیدم مثل یه دوش آب سرد بود، آخه اصلا فک نمیکردم همشون اینحوری باشند. راستی راهی هست که بشه جای شیفترش رو عوض کرد؟ مثلا تغییر گیربکس؟ شما دوستان تا حالا ندیدید که کسی این کار رو کرده باشه؟
    نه هنوز نخریدمش، دنبال یه کاپریس تمیز و تو دل برو میگردم که دیگه نخوام بفروشمش، همیشگی باشه، این یکی شیرازه، برادرم که تنظیم موتور داره رفته دیدش و آمار گرفته، عکسی هم هنوز برام نفرستاده، اما گفت که یه گلگیرش ضربه داره، پوسیدگی نداره اما برا عروسک شدنش یه رنگ کامل میخواد، چرم سقفش هم باید عوض بشه، اما فنی ایش خوبه جز اینکه از انژکتور به کاربراتور تنزل پبدا کرده، داشبورد و تودوزیش عالیه، لوازم تزئیناتیش همه چیش هست و سالمه، رنگش هم سفیده،1988،Brougham LS، و در نهایت 7 تومنی که گفته نمی ارزه!

کاپریس را همه با بدنه تمیز میشناسن.خیلی اببهت اون بالا است و اگر بدنه ردیف و تمیزی نداشته باشه دیگه چیزی برای عرضه کردن نداره..تودوزی هم اگر خیلی خراب باشه میشه با بهترین کیفیت درست کرد..نهایتا 400 یا 500 تومن اما بدنه هزینه های خیلی بالایی داره و تازه ممکنه مثل اول هم در نیاد.باز هم میگم اگر تصادف شدید نداره..اگر سپرها سالم و مرتب هستن..اگر سقفش پوسیدگی نداره و چرم اون سالمه یا قابل تعمیر..اگر داشبرد سالم هست یا صدمه کمی دیده اینها نکات مثبته..فنی در درجه دوم..باور کن با 1.5 تا 2 میلیون میشه بهترین موتور و گیربکس را بست اما برای بدنه ممکنه حتی تا 5 تومن هم خرج کنی اما بازم راضی نشی..تا میتونی ازش عکس بگیر از همه جوانب و زوایا..حتی زیر پای راننده و شاگرد و صندلی عقب..توی صندوق..سر شاسی ها..سقف..توی موتور..همه جا..اونوقت بگذارش اینجا تا حسابی بررسی کنیم..

]

سلام جناب ال تی
    بالا توضیح دادم اما آره فرمایش شما متینه، تصادف نداره اما برادرم هم که دیده بودش گفت که برا بدنش باید 3 تومنی خرج کنی چون چند ساله که واقعا درست و حسابی بهش نرسیدن و از طرفی هم هر صافکار و نقاشی این ماشین ها رو کار نمیکنه، حالا خودم اولین فرصت که تونستم مرخصی بگیرم یه سر میرم میبینمش.
    اما بازم میگم، ما که هممون مییایم اینجا و این فروم رو دوست داریم برا عشق و لذتیه که از آمریکایی سوار شدن و ابهت و قدرتشون تو خودمون حس میکنیم، اما با همچین گیربکسی ... اصلا ظاهرش پر ابهت نیست،نظر شما هم همینه؟

آره انصافا دیگه واقعا گندش رو در آوردن، گفتن ما ایرانی ها جنبه خدمات رایگان رو نداریما!
    Last edited by amiva; 02-11-2010 at 23:05.

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام مسعود جان چيو ديدي؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!111
    گرند پريكس رو از نزديك ديدي؟؟؟ ميتوني باز بري كلي عكس ازش بگيري+يه امار دقيق؟؟؟؟ اگه بتوني يه دنيا ممنونت ميشم خيلي دوسش دارم ابهت خاصي داره

5. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب این سلیقه ای است که شما دنده فرمانی برای کاپریس را دوست ندارید..حالا من برعکس فکر میکنم خیلی بهش میاد و اگر توی کنسول وسط باشه زشته..البته انگار کاپریسهای نسل جدید دیگه توی فرمان نیستن و همه وسط قرار دارن..
    میشه این کار را کرد و دسته دنده را به وسط و روی کنسول انتقال داد..این کار را سالها قبل در مورد آریا دیدم که مال یکی از دوستان بود و مدل سه دنده توی فرمان را تبدیل به 4 دنده روی کنسول وسط کرد..البته باید برای محل خروج اهرم دنده و پایه آن خیلی با حساب و کتاب و دقیق عمل بشه که مشکلی توی تعویض دنده ها پیش نیاد و این کار یه مکانیک و البته صافکار وارد ه که انجام بده و در نهایت فرمی از یه کنسول وسط نوا یا بیوک اتومات که شبیه اون باشه باید براش ساخت تا جذابیت و هماهنگی با بقیه عناصر داخلی ماشین پیدا بکنه..ولی من میگم در نهایت به کل اصالت ماشین لطمه میزنه و کار درستی نیست..

اون گراند پریکس توی آبادانه؟...نه نیست!!آبادان کوه نداره!!توی افق اون عکس یه کوه میبینم!!!
    Last edited by camaro lt; 03-11-2010 at 00:13.

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب این سلیقه ای است که شما دنده فرمانی برای کاپریس را دوست ندارید..حالا من برعکس فکر میکنم خیلی بهش میاد و اگر توی کنسول وسط باشه زشته..البته انگار کاپریسهای نسل جدید دیگه توی فرمان نیستن و همه وسط قرار دارن..
    میشه این کار را کرد و دسته دنده را به وسط و روی کنسول انتقال داد..این کار را سالها قبل در مورد آریا دیدم که مال یکی از دوستان بود و مدل سه دنده توی فرمان را تبدیل به 4 دنده روی کنسول وسط کرد..البته باید برای محل خروج اهرم دنده و پایه آن خیلی با حساب و کتاب و دقیق عمل بشه که مشکلی توی تعویض دنده ها پیش نیاد و این کار یه مکانیک و البته صافکار وارد ه که انجام بده و در نهایت فرمی از یه کنسول وسط نوا یا بیوک اتومات که شبیه اون باشه باید براش ساخت تا جذابیت و هماهنگی با بقیه عناصر داخلی ماشین پیدا بکنه..ولی من میگم در نهایت به کل اصالت ماشین لطمه میزنه و کار درستی نیست..

اون گراند پریکس توی آبادانه؟
    مرسی از راهنمایت دوست عزیز باز یه کم امیدوار شدم که یشه یه کاریش کرد

ببخشید عذر میخوام من راجع به گرندپریکس حرفی نزدم! راجع به دیدن همون کاپریس بود، اما اون نمیتونه آبادان باشه چون آبادان نه کوه داره نه درخت سرو، باید اصفهان یا شیراز یا تو این اقلیم ها باشه

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
    Last edited by amiva; 03-11-2010 at 00:46.

9. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم!شاید...اما اینجا انگار هوا ابری هست..فکر کنم طرفهای استانهای مرکزی یا غربی باشه..مثل اراک..همدان..اصفهان..تبریز..ش یراز..شاید هم تهران و کرج..آدرسها آنقدر یواشکی رد و بدل میشه که انگار اسرار بمب اتمی داره دست به دست میگرده!!البته حق هم دارن..کافیه یکی از این دلالهای مزاحم توی سرچ این پستها را ببینه و بخونه..تا ما بیاییم سبک سنگین کنیم که خوبه..بده..میارزه..نمیارزه... المه..خرابه...گرونه..ارزونه.. اون رفته خریده و ماست مالی کرده و یه قیمت نجومی میندازه روش و یه بچه پولدار هم خریده و....

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نمیدونم!شاید...اما اینجا انگار هوا ابری هست..فکر کنم طرفهای استانهای مرکزی یا غربی باشه..مثل اراک..همدان..اصفهان..تبریز..ش یراز..شاید هم تهران و کرج..آدرسها آنقدر یواشکی رد و بدل میشه که انگار اسرار بمب اتمی داره دست به دست میگرده!!البته حق هم دارن..کافیه یکی از این دلالهای مزاحم توی سرچ این پستها را ببینه و بخونه..تا ما بیاییم سبک سنگین کنیم که خوبه..بده..میارزه..نمیارزه... المه..خرابه...گرونه..ارزونه.. اون رفته خریده و ماست مالی کرده و یه قیمت نجومی میندازه روش و یه بچه پولدار هم خریده و....
    اره ، تو این زمینه این بچه مایه دارها مثل ویروس واگیر دار افتادن به جون این ماشین ها،

چون کوه و درخت سرو داره نمیتونه ابادان باشه! به نظرم شیرازه چون شیراز خارج از شهرش از این گاراژ ها زیاد داره که تصادفا تو ارتفاعات شهر میشه،(تو یکی از عکس ها خونه ها مشخصه)
    Last edited by amiva; 03-11-2010 at 12:32.

13. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

انگار هرچی آمریکایی توی گاراژ و پارکینگ و تعمیرگاه باشه قیمت بالاتری داره! نه فقط آمریکایی هر ماشین دیگه هم اینجوریه..یه زمانی ماشینی که خوابیده بود یا در حال تعمیر بود نکته منفی به حساب میامد..توی صافکاری بودن و در حال رنگ شدن و این چیزها افت داشت!! اما قوائد عوض شده و حالا برعکسه!ما توی همین گاراژها میگردیم یه ارزون پیدا بکنیم اما برعکس از اونی که راه میره و اماده هست گرونتر میگن!واقعا چرا؟؟!!
    جناب صادقی یه اماری..سوالی ...پرس و جویی میتونین در مورد اون جنازه ریویرا 73 توی مشهد بگیرین؟؟حداقل بفهمم داستانش چیه؟شاید بقیه اونهم باشه و همراهش بشه خرید!!

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام والا جسارت نشه اقا علي يه موقع جسارت نباشه اما احساس كردم كه با من بودين گفتيد آدرس ها را نميدن انگار بمب هسته اي هست
    به خدا قسم نه ادرس اين گرند پريكس رو ميدونم نه اون گاراژ كه ريويرا توش بود!!!!
    منم ازشون ميپرسم بم آدرسو نميدن
    در كل گستاخي نباشه ما دوستتون داريم و شما بزرگ ما هستي

17. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه عزیز!!منم منظورم این نبود!طرف صحبتم کلا افراد خارج این تاپیک هست که ممکنه بیان و آدرس را همینجوری بفهمن و برن سراغش..مثلا ما هم اگر جایی را بلد باشیم برای دوستان خودمون توی اینجا در نظر میگیریم و نه کسی که هیچی از امریکایی نمیدونه و یه شبه GM باز شده!!!
    من اگر ادرسی بدونم هرکسی از دوستان که خواست اینجا بهش میدم فقط بصورت خصوصی که افراد خارج این بحث و تاپیک نتونن راحت پیدا کنند وگرنه چه کسی بهتر از شما ها که بخرین و بسازین و ما هم اینجا لذت ببریم...

19. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •