سلام
بچه ها من یه سوالی ازتون داشتم
میخواستم ببینم راهی هست که آی پی طرف رو پیدا کرد؟!
باور کنید من نه قصد -- دارم و نه اصلا بلدم!
فقط چند تا مزاحم دارم که میخوام ببینم یکی هستن یا چند نفرن!
جون من اگه راهی وجود داره بگید... منتظرم
موفق باشید
یا حق
سلام
بچه ها من یه سوالی ازتون داشتم
میخواستم ببینم راهی هست که آی پی طرف رو پیدا کرد؟!
باور کنید من نه قصد -- دارم و نه اصلا بلدم!
فقط چند تا مزاحم دارم که میخوام ببینم یکی هستن یا چند نفرن!
جون من اگه راهی وجود داره بگید... منتظرم
موفق باشید
یا حق
شما احتمالاً سن خودتون رو موقع ثبت آیدی طوری وارد کردید که زیر 18 ساله و بخاطر همین نمیتونید وارد اتاق چت بشین! البته با اومدن یاهو 10 این مشکل برای کاربران بیشتر پیش اومد...
پیشنهاد من برای شما یاهو سوپرا هستش که میتونید با استفاده از این نرم افزار حتی وارد اتاق های چتِ پُر / فول ، بشین. / مشاهده این تاپیکِ من میتونه راهنماییتون کُنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کار بسیار راحته
مشکل از شبکه اینترنتتون هم میتونه باشه
با یک سرویس دهنده دیگه امتحان کردید ببینید مشکل همچان برقراره یا خیر؟
سلام
آقا ممنون البته از وی ..... هم استفاده کردم ولی کار نکرد
البته این را برای این میخواهم که بعضی مواقع که خانه نیستم بتونم از سر کار اتاقم را مانیتور کنم چون فامیا بعضی مواقع میاد خونه و نمیخواهم یه موقع تو اتاقم کاری کنن بخاطر همین میخواهم بتونم اتاق خانه را مانیتور کنم ار زاه دور و یا همچنین سر کار را
حالا بنظر شما چکار کنم بهترین روش کدام است یعنی واقعا میشود از یاهو مسنجر این کار را کنم ؟
خداحافظ
اینطوری که یکم کار سخته چون ممکنه دیسکانکت بشه سیستم و دیگه وب کم هم از کار بیوفته
شما بهترین حالت اینه که IP CAMERA بخرید و نصب کنید البته هزینه داره ولی میتونید هر لحظه هرجا رو خواستید که تحت دید دوربین باشه مشاهده کنید
سلام
چطوری میشه تو یاهو اهنگ پخش کرد؟؟؟؟؟؟
بدون میکروفون میشه؟
باید در قسمت Sound سیستم تنظیمات Recording رو روی Streo Mix فعال کنید
میشه طریقه گذاشتن اهنگ رو هم بگین؟
میشه با فرمت mp3 هم قرار داد؟
يه افزونه به نام FoxyTunes هست كه باهاش ميشه آهنگ گوش داد !
پ.ن : رو خود ياهو نصب ميشه !![]()
من ویندوز 7 دارم و دسترسی به xp ندارم گار ویندوز xp دارید یکی از دوستان باید راهنمایی کنه که این موارد دقیقا کجاست
وارد کنترل پنل بشید(درحالت Small Icons) روی گزینه Sund کیلیک کنید در پنجره ای که باز میشه روی تب recording روی قسمت خالی اون پنجره کلیک راست کنید و تیک گزینه Show Disconnected رو بزنید حالا مواردی اضافه میشه به لیست که یکیش Streo Mix هست و باید روی اون کلیک راست کنید و Enable رو بزنید و تیک Set As Default Device رو هم بزنید
حالا صدا از داخل سیستم پخش میشه و مثل میکروقون عمل میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)