سلام
آقا من برنامه ی CapsSwitch نصب کردم همون طور که گفتی Off کردم بعدش با X-plore فایل های private و Resource از درایو Z کپی کردم تو درایو c بعدش گوشیو خاموش روشن کردم دیگه بالا نیومد.گوشیمم w960 گور به گوریه![]()
سلام
آقا من برنامه ی CapsSwitch نصب کردم همون طور که گفتی Off کردم بعدش با X-plore فایل های private و Resource از درایو Z کپی کردم تو درایو c بعدش گوشیو خاموش روشن کردم دیگه بالا نیومد.گوشیمم w960 گور به گوریه![]()
هک ها و مد های هک همگی الکی هستن یعنی گوشی شما رو خراب میکنن تست شده هستند ولی ناموفق
پس فریب نخرید و گوشی تون رو داشته باشید
این هک ها همگی تست شده ولی ناموفق از آب بیرون اومده و از سایت روسی بطور غلط اینجا ترجمه شده
کلا هک گوشی های موبایل جالب نیست چون فقط به سخت افزار یک گوشی آسیب وارد میشه
ا
نه رفیق اینجوری که فکر میکنی نیست !!
این هک ها همگی تست شده ولی ناموفق از آب بیرون اومده و از سایت روسی بطور غلط اینجا ترجمه شده
کلا هک گوشی های موبایل جالب نیست چون فقط به سخت افزار یک گوشی آسیب وارد میشه
اخيلي خنده دار بودهک ها و مد های هک همگی الکی هستن یعنی گوشی شما رو خراب میکنن تست شده هستند ولی ناموفق
پس فریب نخرید و گوشی تون رو داشته باشید
ما كه نديديم يه بار همه به گوشيمون ضربه بخوره!
از اولي كه خريدي هك كرديم تا حالا داره كار ميكنه!
البته 99/55% هک ها گوشی رو خراب نمیکنه ، اگه از هک سر در بیارین میتونین بفهمیم کدوما گوشی رو خراب میکنه کدوم نمیکنه . تازه کارا هم میتونن با ندونم کاری گوشیشونو خراب کنن . بهر حال مواظب باشید .![]()
سخت در اشتباهی رفیق ...
خوب ایشون از این ادعا ها زیاد میکنن ...
دوست عزیز وقتی شما بلد نیستی هک و مود بریزی دلیل بر این نیست که همه ی اونا الکی هستن.
وقتی توی چیزی سر رشته نداری بهتره هیچ نظری ندی و ...
(اساتید محترم ببخشید که جسارت کردم.)
من صفحه اول آموزش هک رو بالای 30 بار مطالعه کردم و گوشی رو تحت آزامیش هک ردن افزایش صدا قرار دادم
و متوجه شدم همگی یوزها سرکارند
چون این روش های روس ها نوشتند و با ابلیغ بیخودی به یوزرهای موبایل سونی اریکسون دادند
هیچ کس تا الان از هک کردن بهره ای نبرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)