تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 607 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

خب شما توضیح بدید ببینیم برای ILS landing چیکار میکنید...تا بفهمیم چجوری نمیشه فرود اومد...

با این سیستم یه 747 رو مثل پنبه میشه فرود آورد...!!
    ببخشید دیر جواب دادم
    اول که فرکانس ils رو توی قسمت nav 1 میزنم و روشنش میکنم بعد چرخ رو باز میکنم و دکمه ی Approach رو میزنم و ap رو هم روشن میکنم ولی هیچ وقت درست فرود نمیاد

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

راستی کسی نمیدونه کی نسخه ی جدید میاد؟

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد
    دوستان من از تهران تا مشهد با هواپیمای 737-800 و با استفاده از FSP پرواز کردم و نزدیکای فرودگاه که می خواستم هدینگ باند رو از نقشه ( با کلیک بر روی علامت ستاره مانند در پنل 2D ) ببینم FSP من Abort شد و به من پیغام داد که Jump کردم این در حالی هست که من همیشه همین کار رو انجام می دادم و اینطوری نمی شد.... یک ساعت پروازم حدر رفت

در ضمن باور کنید ILS فرودگاه مهر آباد ایراد داره و من پکیج هم نصب کردم نشد که نشد....
    من در ایران از ILS استفاده می کنم اما Localizer و زاویه Pitch رو با توجه به علائم ILS بر روی LCD با جوی استیک و دستی تنظیم می کنم و این خیلی سخته ....
    راستی این ماشین Follow Me رو هم نصب کردم و سریال رو هم وارد کردم اما وقتی 0 رو می زنم نمی آد....و اینکه Progressive Taxi هم که با علائم زرد رنگ راهنمایی می کنه از کار افتاده ....
    نمی دونم چرا اینطور شده چون دفعه قبل از کار افتاده بود و دوباره که FSX رو پاک کردم و نصب کردم درست بود تا اینکه امروز دوباره از کار افتاده...
    Last edited by knazari1; 24-06-2010 at 14:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید دیر جواب دادم
    اول که فرکانس ils رو توی قسمت nav 1 میزنم و روشنش میکنم بعد چرخ رو باز میکنم و دکمه ی Approach رو میزنم و ap رو هم روشن میکنم ولی هیچ وقت درست فرود نمیاد

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

میشه لینک دانلود Space Shuttle رو برای ای بازی بزارید؟(لینک های 100 مگی)
    ---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

نسخه جدیدی در کار نیست" سوال تکراری بود لطفا پست های قبلی رو بخونید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

Space Shuttle چی؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشید دیر جواب دادم

فرکانس ils رو که ست می کنی، صدای مورسش رو هم دریافت می کنی؟...لوکالایزز رو به موقع می گیری؟ سرعت موقع فرودت چقدر هست؟ باند رو ویژوال می بینی یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

6

آقا من هرکاری میکنم نمیتونم ils فرود بیارم
    با هر هواپیمایی و تو هر کشوری
    سلام مجدد
    در ضمن باور کنید ILS فرودگاه مهر آباد ایراد داره و من پکیج هم نصب کردم نشد که نشد....
    ببخشید دیر جواب دادم

ببینید در اصل حق با شماست PMDG 747 امکان flare در لحظه فرود رو داره بنابراین میشه به قول دوستمون مثل پنبه فرود آورد
    اما...
    اما PMDG 737 این امکان رو نداره و زرتی(همون یهویی) میخوره زمین

البته دوستان اگه اشتباه گفتم تصحیح کنند یا اگر راهی برای فرود آوردن 737 مثل پنبه هست لطف کنند بگند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

فرکانس ils رو که ست می کنی، صدای مورسش رو هم دریافت می کنی؟...لوکالایزز رو به موقع می گیری؟ سرعت موقع فرودت چقدر هست؟ باند رو ویژوال می بینی یا نه ؟
    آره میشنوم
    فقط من نمیفهمم لوکولایزر و باند ویژوال چی هست!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    میشه درباره ای اونا توضیح بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشید دیر جواب دادم
    آقا منم دقیقا همین مشکلو دارم
    وقتی approach hold switch رو میزنم با اینکه باند به صورت ویژوال دیده میشه ولی هواپیما مثل ابله ها به سمت چپ بنک 30 درجه میکنه و اگه از اتوپایلوت درش نیارم تا ابد دور خودش میچرخه!!!!
    گاهی اوقات هم برخلاف جهت باند گردش و از باند دور میشه در ضمن به محض روشن شدن کلید Approach کلید Alt hold خاموش میشه
    این وضعیت هواپیما در زمان اپروچ فرودگاه مشهد (OIMM)هست ببینیدشاید من جایی اشتباه میکنم :

وضعیت هواپیما :

کد:
    وضعیت اتوپایلوت :

کد:
    آهان راستی اینم بگم که گاهی اوقات با gps اپروچ میکنم در اون زمان هیچ مشکلی ندارم و هواپیما دقیقا در وسط باند قرار میگیره مشکلم فقط با Nav هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •