کسی نمیتونه کمک کنه؟
کسی نمیتونه کمک کنه؟
عجب!! نگار دوباره همدیگه رو یه جای دیگه دیدیممیگن دنیا کوچیکه
شما اول باید یه چند اسکیل رزمی کسب کنید (چندتاش یادم نیست) یا میتونید از کتاب فروشی تو چین کتابش رو بخرید یا به مدرسه هنر های رزمی برید
بعدش روی سیمتون که کلیک کردید گزینه مدیتیشن میاد
این پیغام فقط وقتی میاد که سیمزتون رو آپدیت نکرده باشید
شما باید یک Patch fix هم دانلود کنید و توی پوشه ی bin بریزیدشمن دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)
در مورد تغییر زبان هم باید بگم من هنوز موفق به آپدیت کردن نشدم چه برسه به نصب World adventures تغییر زبان توی همین سیمز 3 اتفاق افتاده و حتی با دوباره نصب کردن هم موفق نشدم درست کنم اصلا نمی دونم منوی تغییر زبانش کجاست.
و برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و بعد به این قسمت برید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به عدد 2 تبدیل کنید. بعد از اونجا خارج بشید ، باید بازی به نسخه ی 1.0.631 آپدیت شده باشه
اگر نشده بود باید یک فایل 700 مگابایتی دانلود کنید
+
در مورد تغییر زبان ... وقتی از اول نصب کردید اینجوری بود؟
اگر اینجور باشه بازی شما یا زبان انگلیسی نداره ، یا شما در اول نصب زبان بازی رو اشتباه میزنید (که بعید میدونم)
اگر بازی با زبان دیگه ای نصب بشه فکر نمیکنم بشه تغییرش داد جز اینکه از اول نصب بشه
Last edited by Maggy_P; 13-01-2010 at 23:31.
[QUOTE=Maggy_P;4577490]این پیغام فقط وقتی میاد که سیمزتون رو آپدیت نکرده باشید
من همون فایلی که دادید رو اجرا کردم مگه کار دیگه ای هم میخواست؟
بله توضیحات بالا رو باید انجام بدید
Patch Fix حتما باید ریخته بشه و رجیستری بشه
حدودا 2 روز باید صبر کنی![]()
سلام
میشه یکی لینک فایل اپدیت 1.0.615.0017 برای من بذاره.
چرا من باسیستم حداقل 5 برابر سیستم این بازی بازی را حرکت اهسته اجرا میکنم
عزيز من كه بهت گفتم همه چيز كارت گرافيك و رم نيست CPU هم مهمه يعني CPU از اين دوتا مهمتره اگه يه CPU ضعيف داشته باشيد و بهترين گرافيكو و 8 GIG رم مسلمه كه بازم نميتونيد بازي رو با سرعت درست حسابي اجرا كنيد چون CPU ننه مرده ديگه نميكشه بيش تر از اين پردازش كنه![]()
با سلام به همگی
دوستان من پچ سمیز3 1.0.615.00107به1.0.631.00002را گرفتم.مراحل نصبش را که انجام دادم موقع نصب بسته الحاقی بازی می خواد بازی اپدیت کنه (بله)می زنم ارور می ده.لطفا راهنمایی کنین.
ضمنا من صفحه های قبل را هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)