ممنون عزیز من دیگه تراوین رو گذاشتم کنار
اما اگر یه روز خواستم بازی کنم میام بهت میگم
ممنون
ممنون عزیز من دیگه تراوین رو گذاشتم کنار
اما اگر یه روز خواستم بازی کنم میام بهت میگم
ممنون
هرجور راحتی![]()
روش گرفتن مدال غارتگر ها:
1-يه فارم رو كه با جمعيت پايين نزديك شماست و قصد بازي نداره رو پيدا مي كنيد.......
2-هر ساعت 3000 منابع(هر چيزي)بهش ميدي و يه جوري بهش غارت مي زني كه سر وقت سربازات برن همشونو بيارن.........
ناراحت نشي دوست من ولي مدال بدرد نمي خوره چون تو هر 4 مدال تقلب هست........
تو سرور 1 من تو سه هفته 19 مدال گرفتم:
5 مدال هفته اول.....4تاش همون مدال هاي عادي يكي هم خاطر اينكه تو مهاجمين و مدافعن هم زمان بودم.......
تو هفته دوم بازهم 5 مدال قبلي رو گرفتم با دو مدال اضافه كه يكي به خاطر بودن در مهاجمين و يكي هم براي بودن در مدافعين به مدت دو هفته.....
تو هفته سوم هم مدال هاي هفته دوم رو گرفتم......
ولي وقتي با يه بازي بلد در افتديم كه مي دونست چه جوري بايد مدال بگيره ولي نگفرته بود مث ماست فارم شديم.........آخه در گير مدال بوديم سربازهم كه هيچ.....دهكده دوم رو داشتم و اقمتگاه سطح 15 و تو همر هم اقمتگاه سطح8.......از همه بدتر اين بود كه تو هفته سوم از همه اونايي كه بايد كلي عقب بوديم.........امتياز فرهنگي هم يادم نيست ولي تقريبا 16500 بودش......
پس يه نفر كه رنك حجومي مناسب داره و يه نفر كه رنك دفاعي مناسب داره از كسايي كه تو تاپ تن هستن خيلي خطر ناك تر هستن.............
آخه اكثر تاپ تن ها در گير مدال هستن و از بيشتر بخش هاي بازي عقب هستن......
و واسه دوال......بگو تيمت چند نفره......ما هم دو نفريم شايد بتونيم با شرايطتون كنار بيايم........
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
چرا بي خيال.....محض احتياط هم كه شده فارمش كنن بهتره.....
هنوزم میشه تقلب کرد یا نه
بله دیگه بیشتر اونایی که مدال غارت گرا رو گرفتن ا همین روش استفاده کردناونایی که مدال دفاعی گرفتن تابلو که مولتی هستن و از اکانت های دیگشون برا خودشون سرباز میفرستن مخصوصا گول ها که اول بازی جون میدن برا دفاع
مدال پیشرفت کنندگان هم که معلومه با کلی طلا و پوش بدست میاد
تنها این وسط شاید یکم به مدال هجومی بشه فکر کرد که اونم معمولا توش تقلب زیاده
خیلی ها فقط میان بازی میکنن برا مدال ! بعد از یکی دو هفته هم حذف میکنن
معلومه که میشه میخوای ببینی چطور میشه تقلب کرد یه هفته عضو یکی از سرور های ایران شو حساب کار میاد دستت![]()
پس حالا كه قبول داري همه ي مدال ها با تقلبه و بيشتر اونايي هم كه مدال مي گيرن تا من خبر داشتم ( آخه آخرين باري كه بازي كردم دو سال پيش بود)تا ته بازي مي موندن و برو بچه هاي اتحاد هم به خاطر مدال كه مي گرفتن حواشونو حسابي داشتن.............
تو چه جوري بين اين همه متقلب مدال مي گرفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته جسارت نشه..........
من تو کل دوران بازیم یکبار بیشتر مدال غارت نگرفتم اونم هفته 5 بود رتبه 7 شدم البته هفته های قبلشم نزدیک تاپ تن غارت بودم (فقط با غارت کردن نه تقلب)
مدال پیشرفت کنندگان هم فقط یکبار تو هفته اول گرفتم چون یکی گلد ساپورترم شده بود و کلی گلد بخاطر یه مدال خرج کردم البته (فقط برای مدال نبود چون تونستم به سرعت پیشرفت کنم) مدال هجومی هم گرفتم اما نه با حمله به سرزمین متروکه و کشتن حیوونا بلکه با حمله کردن به پاپ بازاها توی چند موج حمله همشونو فارم خودم میکردم
مدال دفاعی هم گرفتم البته با ساپورت دفاعی دوستان
معمولا بعد از 4-5 هفته اول متقلبا میرن کنار و بازی جالب میشه یکی دو هفته اول بازی مخصوصا تو سرور های ایران تقلب بیداد میکنه مخصوصا تو تاپ تن غارت!![]()
من یه تازه واردم، چجوری میتونم با یکی اتحاد کنم؟
و اینکه با هر کسی خواستم میتونم اتحاد کنم؟
باید به اتحاد مورد نظر درخواست متحد شدن بدید همین
بله میتوتید اما اتحاد مورد نظر هم باید درخواستتونو قبول کنه
![]()
ممنون
اما از کجا و چجوری؟
راستی این لینک "گپ" دقیقا چیکار میکنه؟ من روش کلیک میکنم این باز میشه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)