تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 458 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 4574

نام تاپيک: Travian

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

علی جون مشکلت رو منم یه مدت داشتم !
    بازیش خیلی وقت گیره ! اما اگه یه تیمه 6 نفره باشی بازی خیلی راحت تره !
    من توی سرور آلمان اکانت دارم
    خواستی بیا دو نفره بازی میکنیم 4 نفر دیگه هم خدا بزرگه
    ممنون عزیز من دیگه تراوین رو گذاشتم کنار
    اما اگر یه روز خواستم بازی کنم میام بهت میگم
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون عزیز من دیگه تراوین رو گذاشتم کنار
    اما اگر یه روز خواستم بازی کنم میام بهت میگم
    ممنون
    هرجور راحتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون...

تو سرور ,com منظورته؟
    اگر سرور فیلیپین میای خبر بده
    البته اگه ساعات انلاین بودنت دقیقه : دی

======
    رکورد غارتمون رو هم زدم
    یروز 350 هزار تا! الان رنک 9 غارتیم...
    روش گرفتن مدال غارتگر ها:

1-يه فارم رو كه با جمعيت پايين نزديك شماست و قصد بازي نداره رو پيدا مي كنيد.......
    2-هر ساعت 3000 منابع(هر چيزي)بهش ميدي و يه جوري بهش غارت مي زني كه سر وقت سربازات برن همشونو بيارن.........

ناراحت نشي دوست من ولي مدال بدرد نمي خوره چون تو هر 4 مدال تقلب هست........

تو سرور 1 من تو سه هفته 19 مدال گرفتم:
    5 مدال هفته اول.....4تاش همون مدال هاي عادي يكي هم خاطر اينكه تو مهاجمين و مدافعن هم زمان بودم.......
    تو هفته دوم بازهم 5 مدال قبلي رو گرفتم با دو مدال اضافه كه يكي به خاطر بودن در مهاجمين و يكي هم براي بودن در مدافعين به مدت دو هفته.....
    تو هفته سوم هم مدال هاي هفته دوم رو گرفتم......

ولي وقتي با يه بازي بلد در افتديم كه مي دونست چه جوري بايد مدال بگيره ولي نگفرته بود مث ماست فارم شديم.........آخه در گير مدال بوديم سربازهم كه هيچ.....دهكده دوم رو داشتم و اقمتگاه سطح 15 و تو همر هم اقمتگاه سطح8.......از همه بدتر اين بود كه تو هفته سوم از همه اونايي كه بايد كلي عقب بوديم.........امتياز فرهنگي هم يادم نيست ولي تقريبا 16500 بودش......

پس يه نفر كه رنك حجومي مناسب داره و يه نفر كه رنك دفاعي مناسب داره از كسايي كه تو تاپ تن هستن خيلي خطر ناك تر هستن.............

آخه اكثر تاپ تن ها در گير مدال هستن و از بيشتر بخش هاي بازي عقب هستن......

و واسه دوال......بگو تيمت چند نفره......ما هم دو نفريم شايد بتونيم با شرايطتون كنار بيايم........

---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------

این مشکل رو من 1001 بار بهش برخوردم !
    تنها راهش اینه که یه مدت بیخیالشون بشی و فارم های جدید پیدا کنی !
    همسایه هاشم اگه بهش حمله کنن و چیزی بهشون نرسه دیگه بیخیالش میشن !
    یه مدت که گذشت و پروبال گرفتن اونوقت باید با 100 تا گرزدار حمله کنی که هرچی داره و نداره بیارن ! تا چیزی واسه بقیه نمونه !

چرا بي خيال.....محض احتياط هم كه شده فارمش كنن بهتره.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

هنوزم میشه تقلب کرد یا نه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

روش گرفتن مدال غارتگر ها:

1-يه فارم رو كه با جمعيت پايين نزديك شماست و قصد بازي نداره رو پيدا مي كنيد.......
    2-هر ساعت 3000 منابع(هر چيزي)بهش ميدي و يه جوري بهش غارت مي زني كه سر وقت سربازات برن همشونو بيارن.........

ناراحت نشي دوست من ولي مدال بدرد نمي خوره چون تو هر 4 مدال تقلب هست........

تو سرور 1 من تو سه هفته 19 مدال گرفتم:
    5 مدال هفته اول.....4تاش همون مدال هاي عادي يكي هم خاطر اينكه تو مهاجمين و مدافعن هم زمان بودم.......
    تو هفته دوم بازهم 5 مدال قبلي رو گرفتم با دو مدال اضافه كه يكي به خاطر بودن در مهاجمين و يكي هم براي بودن در مدافعين به مدت دو هفته.....
    تو هفته سوم هم مدال هاي هفته دوم رو گرفتم......

ولي وقتي با يه بازي بلد در افتديم كه مي دونست چه جوري بايد مدال بگيره ولي نگفرته بود مث ماست فارم شديم.........آخه در گير مدال بوديم سربازهم كه هيچ.....دهكده دوم رو داشتم و اقمتگاه سطح 15 و تو همر هم اقمتگاه سطح8.......از همه بدتر اين بود كه تو هفته سوم از همه اونايي كه بايد كلي عقب بوديم.........امتياز فرهنگي هم يادم نيست ولي تقريبا 16500 بودش......

پس يه نفر كه رنك حجومي مناسب داره و يه نفر كه رنك دفاعي مناسب داره از كسايي كه تو تاپ تن هستن خيلي خطر ناك تر هستن.............

آخه اكثر تاپ تن ها در گير مدال هستن و از بيشتر بخش هاي بازي عقب هستن......

و واسه دوال......بگو تيمت چند نفره......ما هم دو نفريم شايد بتونيم با شرايطتون كنار بيايم........

---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------

چرا بي خيال.....محض احتياط هم كه شده فارمش كنن بهتره.....
    بله دیگه بیشتر اونایی که مدال غارت گرا رو گرفتن ا همین روش استفاده کردن اونایی که مدال دفاعی گرفتن تابلو که مولتی هستن و از اکانت های دیگشون برا خودشون سرباز میفرستن مخصوصا گول ها که اول بازی جون میدن برا دفاع مدال پیشرفت کنندگان هم که معلومه با کلی طلا و پوش بدست میاد
    تنها این وسط شاید یکم به مدال هجومی بشه فکر کرد که اونم معمولا توش تقلب زیاده
    خیلی ها فقط میان بازی میکنن برا مدال ! بعد از یکی دو هفته هم حذف میکنن

هنوزم میشه تقلب کرد یا نه
    معلومه که میشه میخوای ببینی چطور میشه تقلب کرد یه هفته عضو یکی از سرور های ایران شو حساب کار میاد دستت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بله دیگه بیشتر اونایی که مدال غارت گرا رو گرفتن ا همین روش استفاده کردن اونایی که مدال دفاعی گرفتن تابلو که مولتی هستن و از اکانت های دیگشون برا خودشون سرباز میفرستن مخصوصا گول ها که اول بازی جون میدن برا دفاع مدال پیشرفت کنندگان هم که معلومه با کلی طلا و پوش بدست میاد
    تنها این وسط شاید یکم به مدال هجومی بشه فکر کرد که اونم معمولا توش تقلب زیاده
    خیلی ها فقط میان بازی میکنن برا مدال ! بعد از یکی دو هفته هم حذف میکنن

معلومه که میشه میخوای ببینی چطور میشه تقلب کرد یه هفته عضو یکی از سرور های ایران شو حساب کار میاد دستت

پس حالا كه قبول داري همه ي مدال ها با تقلبه و بيشتر اونايي هم كه مدال مي گيرن تا من خبر داشتم ( آخه آخرين باري كه بازي كردم دو سال پيش بود)تا ته بازي مي موندن و برو بچه هاي اتحاد هم به خاطر مدال كه مي گرفتن حواشونو حسابي داشتن.............

تو چه جوري بين اين همه متقلب مدال مي گرفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته جسارت نشه..........

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

پس حالا كه قبول داري همه ي مدال ها با تقلبه و بيشتر اونايي هم كه مدال مي گيرن تا من خبر داشتم ( آخه آخرين باري كه بازي كردم دو سال پيش بود)تا ته بازي مي موندن و برو بچه هاي اتحاد هم به خاطر مدال كه مي گرفتن حواشونو حسابي داشتن.............

تو چه جوري بين اين همه متقلب مدال مي گرفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته جسارت نشه..........
    من تو کل دوران بازیم یکبار بیشتر مدال غارت نگرفتم اونم هفته 5 بود رتبه 7 شدم البته هفته های قبلشم نزدیک تاپ تن غارت بودم (فقط با غارت کردن نه تقلب)
    مدال پیشرفت کنندگان هم فقط یکبار تو هفته اول گرفتم چون یکی گلد ساپورترم شده بود و کلی گلد بخاطر یه مدال خرج کردم البته (فقط برای مدال نبود چون تونستم به سرعت پیشرفت کنم) مدال هجومی هم گرفتم اما نه با حمله به سرزمین متروکه و کشتن حیوونا بلکه با حمله کردن به پاپ بازاها توی چند موج حمله همشونو فارم خودم میکردم
    مدال دفاعی هم گرفتم البته با ساپورت دفاعی دوستان
    معمولا بعد از 4-5 هفته اول متقلبا میرن کنار و بازی جالب میشه یکی دو هفته اول بازی مخصوصا تو سرور های ایران تقلب بیداد میکنه مخصوصا تو تاپ تن غارت!

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من یه تازه واردم، چجوری میتونم با یکی اتحاد کنم؟
    و اینکه با هر کسی خواستم میتونم اتحاد کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

من یه تازه واردم، چجوری میتونم با یکی اتحاد کنم؟
    و اینکه با هر کسی خواستم میتونم اتحاد کنم؟
    باید به اتحاد مورد نظر درخواست متحد شدن بدید همین
    بله میتوتید اما اتحاد مورد نظر هم باید درخواستتونو قبول کنه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

باید به اتحاد مورد نظر درخواست متحد شدن بدید همین
    بله میتوتید اما اتحاد مورد نظر هم باید درخواستتونو قبول کنه
    ممنون
    اما از کجا و چجوری؟
    راستی این لینک "گپ" دقیقا چیکار میکنه؟ من روش کلیک میکنم این باز میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •