چطور شد الان مشکلت حله؟
چطور شد الان مشکلت حله؟
سلام.بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم(یعنی چند روزه متوجه شدم)ویدیو از یوتیوب با کیفیت 1080p که میخوام دانلود کنم با فایرفاکس و کروم و هفت هشت تایی افزونه امتحان کردم که خود افزونه ها مینویسه 1080p video only without audio و بدون صداست.
720p مشکلی نداره.با IDM با افزونه های مدیریت دانلود هر کاری کردم نمیشه.html5 یوتیوب هم فعال کردم بازم نشد.ی سر بزنید این دوجا ی تستی بزنید اگه میشه ببینید میتونید 1080p رو دانلود کنید(البته ی بخشی ازش رو) که مطمئن شید صدا داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GhesseyeAmir; 30-01-2014 at 05:44.
از اون موقع دیگه مشکلی ندارم
حالا میخوام بزام روی 16 کانکشن ببینم چی میشه
ولی من یادمه حتی رو 2 کانکشن هم مشکلم حل نشده بود
امشب رو 8 کانکشن میزارم بدون کرک
یه احتمال هم میدم که ممکنه از DNS server باشه و IDM با اون مشکل داشته باشه
اونم عوض میکنم ببینم امشب چی میشه
من یه مشکلی با IDM رو سیستم خودم دارم اونم اینه که IDM خیلی سخت دانلود می کنه
نمی دونم می تونم منظورم رو درست برسونم یا نه ولی اینتو بگم که Transfer rate خیلی تند تند عوض نمیشه و سخت دالود میشه
اینو بگم روی 32 هست و اصلا زیاد نوسان ندارم چون من از مخابرات سرویس 256 نامحدود دارم و خیلی راضی هستم ولی سخت دانلود می کنه
برادرم با ویندوز ویستا با وایرلس از اتاق بغل وصل هست و مشکلی نداره
شاید مجبور بشم از IDM فیلم بگیرم تا منظورم رو درست برسونم
کسی نظری داره واسه این مشکل؟؟؟![]()
بهتر است در یک زمان مشخص شما و برادرتان با هم دانلود را اغاز نکنید.
وبگردی همزمان مشکلی ندارد . ولی بهتر است ابتدا که برادرتان در حال دانلود نیست شما دانلود را اغاز کنید سپس خواهید دید که دانلود برای
برادرتان سخت خواهد شد!
نه عزیز اصلا ربطی نداره
من می گم دارم با 32 دانلود می کنم ولی سخت دان می کنه
حالا فیلم می گیرم منظورم رو می رسونم
راستی
دوستان من دیشب روی 16 کانکشن گذاشتم و دوباره مشکل از ابتدا دانلود شدن اغاز شد واسه یه فایل
من قید 16 کانکشن رو زدم
سلام
یه فایل 1.40 گیگی دارم دان میکنم الان از یه گیگ گذشت خطا میده ادامشو نمیره نمیدونم چرااا ؟!!
این فارسیش:
---------------------------
Sheikh Husary.rar
هنگامي که آي دي ام براي بار دوم جهت دانلود اين فايل درخواستي به صفحه مربوطه فرستاد،سرور مورد نظر صفحه وبي را به جاي فايل فرستاد.احتمالا اين وب سايت از لينکهاي موقتي استفاده ميکند و اجازه درخواست مجدد يا ادامه دانلود نميدهد
لطفا اين فايل را از ليست حذف نموده با مراجعه به صفحه وب موردنظر دانلود را آغاز کنيد بدون اينکه از گزينه هاي انصراف و توقف هنگام دانلود استفاده نماييد
OK
اینم انگلیسی:
Sheikh Husary.rar
The web site sent a web page instead of a file when IDM requested this file second time. Probably this site uses temporary links and does not allow requesting the same address twice.
Try to delete this download, then start it again from your browser and, when IDM captures it, download it without a stop/pause.
OK
میگه فایلو حذف کن از اول برو مگه شهر هرته مثلا حجمش 1.40 گیگه ها 1 گیگ بیشترشم دان کردیم!!
به نظرتون اخرین نسخه رو دان کنم درست بشه؟ اولشم باید بکاپ بگیرم ازش. چه راههایی پیشنهاد دارین؟
روی اسم فایل کلیککن گزینه refresh download address رو بزن بعد برات صفحه ای که ازش دانلود کردی رو میاره روی لینک دانلود کلیک کن و OK رو بزن
اینو قبلا انجام دادم نمیشه! بازم همون خطا میاد. در ضمن ادرسش عوض نشده که همونه. خودش گیر داده رو فایل نمیدونم چش شده idm !
یکی به سازندش خبر بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)