تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 737 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض درخواست قیمت 405

سلام
    یه glx مدل 85 نقره ای که فقط گلگیر جلو سمت راننده تعویض شده و سپر جلوش هم تو اون قسمت یه ذره رنگ پریدگی داره و بقیه ماشین بی رنگ و سالمه چند می ارزه؟
    موتور و فنی در حد مناسبیه و لاستیک هاش هم بالای 50 درصد هست و پخش سی دی هم داره...
    حدود 80 هزار تا هم کارکرده

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    یه glx مدل 85 نقره ای که فقط گلگیر جلو سمت راننده تعویض شده و سپر جلوش هم تو اون قسمت یه ذره رنگ پریدگی داره و بقیه ماشین بی رنگ و سالمه چند می ارزه؟
    موتور و فنی در حد مناسبیه و لاستیک هاش هم بالای 50 درصد هست و پخش سی دی هم داره...
    حدود 80 هزار تا هم کارکرده
    قیمت نرمالش 10600 الی 10800 هستش البته میشه از این تمیزش هم پیدا کرد.

3. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    ميشه راهنمايي كنيد كه بين 206 صندوقدار v8 و تندر e2 lp و 206 تيپ 3 كدومش بهتره؟
    انتظاراتي كه دارم اينه: به قيمتش بيرزه و سوختش كم باشه و زود قطعاتش مستهلك نشه و توي جاده سرعت و شتابش براي سبقت مناسب باشه و اينكه بتونم ماشينو يه 5 سالي نگه دارم.
    البته در مورد تندر خيلي تعريف شنيدو ولي يه چيزي كه خيلي منو اذيت ميكنه اينه كه قيمتش خيلي كاذب رفته بالا و الان بايد 15300000 حداقل پولشو بدم و فكر كنم كه نمايندگي 14 تا 14300 باشه اگه درست بگم و با اين تفاسير تندر ارزش خريد رو داره يا نه؟
    بعد اينكه پارس خودرو مدل E2 lp رو تازگيها ثبت نام كرده يا نه؟
    ممنون ميشم كه راهنمايي بفرماييد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم

به نظر ظاهر پراید 132 نصبت به معمولی بهتره .....
    نظرتون در مورد 132 چیه ....؟

کدو مدل پراید برای خرید بهتره به نظر شما....؟

مرسی

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از نظر مقایسه ای امکانات تندر و اس دی از تیپ 3 بهتره! پس تیپ 3 میره کنار! از لحاظ ظاهر هم من 206 رو بیشتر میپسندم! امکانات خوبی هم داره! قطعاتش هم فراوونه!
    تندر الان هم قیمتش الکی رفته بالا و هم اینکه قطعاتش وحشتناک نایابه!
    به نظر ظاهر پراید 132 نصبت به معمولی بهتره .....
    نظرتون در مورد 132 چیه ....؟

کدو مدل پراید برای خرید بهتره به نظر شما....؟
    من هیچ رقمه با ظاهر 132 نمیتونم کنار بیام! ولی اگه با ظاهرش مشکلی ندارید در کل یه تنوع نسبت به پراید معمولی حساب میشه!

7. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان.
    انتظاراتي كه دارم اينه: به قيمتش بيرزه و سوختش كم باشه و زود قطعاتش مستهلك نشه و توي جاده سرعت و شتابش براي سبقت مناسب باشه و اينكه بتونم ماشينو يه 5 سالي نگه دارم.
    البته در مورد تندر خيلي تعريف شنيدو ولي يه چيزي كه خيلي منو اذيت ميكنه اينه كه قيمتش خيلي كاذب رفته بالا و الان بايد 15300000 حداقل پولشو بدم و فكر كنم كه نمايندگي 14 تا 14300 باشه اگه درست بگم و با اين تفاسير تندر ارزش خريد رو داره يا نه؟
    تندر 90 اگه 17 میلیون هم باشه باز ارزش خرید داره
    البته شما انتظاراتی که از ماشین خواستین هر سه ماشین هم داره من 206 اس دی تیپ v8 رو پیشنهاد میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تندر 90 اگه 17 میلیون هم باشه باز ارزش خرید داره
    البته شما انتظاراتی که از ماشین خواستین هر سه ماشین هم داره من 206 اس دی تیپ v8 رو پیشنهاد میکنم.
    با اين تعريفي كه از تندر كردين فكر كردم تندر رو پيشنهاد ميدين ولي چرا گفتين v8 ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با اين تعريفي كه از تندر كردين فكر كردم تندر رو پيشنهاد ميدين ولي چرا گفتين v8 ؟
    چون فعلا تندر 90 یک خودروی بی تکلیفه... مشکل قطعات داره به همین خاطر توصیه نمیشه
    در ضمن SD تیپ V8 علاوه بر فراوانی قطعات هیچ دست کمی از تندر نداره (از هر لحاز) بسته به سلیقه شخصیه...
    من SD تیپ V8 رو ترجیح میدم.

11. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

می خوایتم بدونم ازبین 206sd تیپ6 , آوانته اتوماتیک , یاریس و...که اتومات باشن و هزینه نگهداری , دسترسی راحت به خدمات پس از فروش , ایمنی و شتاب مناسب کدامیک را پیشنهاد میکنید ( با توجه به این که تفاوت قیمتی زیادی هم با هم دارن : کدامیک به صرفه تر است؟)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

می خوایتم بدونم ازبین 206sd تیپ6 , آوانته اتوماتیک , یاریس و...که اتومات باشن و هزینه نگهداری , دسترسی راحت به خدمات پس از فروش , ایمنی و شتاب مناسب کدامیک را پیشنهاد میکنید ( با توجه به این که تفاوت قیمتی زیادی هم با هم دارن : کدامیک به صرفه تر است؟)
    اول اشتباه شما رو اصلاح کنم که 206SD تیپ V9 دنده اتوماتیک است.
    مقایسه میان این سه بسیار مشکل است من این سه رو با توجه به گفته های شما مقایسه میکنم.
    از لحاز خدمات پس از فروش اوانته در پس این دو قرار میگید.
    از لحاز هزینه نگهداری هم هر سه خب هزینه نگهداری نسبتا بالایی دارند اما 206 نسبت به مبلغش هزینه نگهداری بالاتری دارد.
    از نظر دسترسی به خدمات پس از فروش هم باز اوانته در پس این دو قرار میگیرد.
    از لحاز ایمنی هم 206 با دریافت 4 ستاره و یاریس با دریافت 5 ستاره ایمنی و اوانته با دریافت 3 ستاره ایمنی از EURO NCAP و هر کدام هم به دو کیسه هوا مجهز هستند.
    از نظر قدرت و شتاب هم اوانته از این دو پرقدرت تر و به مراتب مصرف سوخت بیشتری دارد (البته اوانته نسبت به هم کلاس های خود مصرف سوخت قابل قبولی داره)
    یاریس از نظر مصرف سوخت عالی هستش که مصرف ترکیبی ان 6 لیتر هستش در عوض قدرت و شتاب کمتری نسبت به این دو دارد.
    در اخر به نظر من اگر تعادل کنیم 206SD با توجه به قدرت موتور خوب - مصرف کم - امکانات رفاهی و ایمنی قابل قبول و ارزش در برابر پول (نسبت به موقیت بازار) و تنوع بیشتر در خرید به نظر من انتخاب خوبی خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •