تو سیمز چطور میشه زمین بقل خونه مو بخرم
برای ازدواج ه باید چی کار کنم
تو سیمز چطور میشه زمین بقل خونه مو بخرم
برای ازدواج ه باید چی کار کنم
sلام!!
چي گفتي الان؟؟؟.مال من غير فعاله!
___
شايد مشكل ازخودته!اگه خواستي بگو تا برات كرك رو با حجم بسيار پايين برات بذارم
فرق نداره زمين باشه ياخونه!فرق نداره كجا باشه!چه كنارت چه 100 كيلومتر اونورتر.
بايد خونوادتو وقتي پول لازمو درآوردن بياري بيرون از خونشون بعدش از ليست خونواده ها انتخابش كني و روي ساختمون يا زمين مورد نظر كليك كني!
____
براي ازدواج با هركي كه دوستش داره سيمت عزيزم بايد خيلي باهاش خوب باشي!و بارهايي كه مربوط به شناخت همديگه هستش بهتره هردوش 100 باشه!براي اين كار اول از جك و حرف زدن شروع كن تابه kiss و hug برسي...
و بعدش حلقه رو به زور بكن تو دستش:دي
ولي مواضب باش سميت عقده اي نشه چون مال من وقتي حلقه داد عقده اي شدو گفت من دادم ولي اون نداد!
بعدشم يا جشن بگير و ازدواج كن يا پنهاني و بدون هيچ جشني بگو اونم حلقه بده و هميدگرو نميدونم بوس ميكردن با بقل بعدش برو سر زندگيت!
ولي پويا جان دربارش فكر كردي؟
تو آمادگي داري كه زندگي بچرخوني؟يا زندگي يكي ديگه رو هم بر عهدع بگيري؟؟؟ببخشيد!(جو زده ي فيلم)
باتشكر...
امير
مرسی از جوابت gap عزیز!!!!یعنی مال همه غیر فعاله؟ !!تا حالا موفق شدی از امکانات سایتش استفاده کنی؟
اون چیزی که گفتی برای همه ی ما فعاله .(بد جوری هم فعاله)
اگه گفتی چرا؟ چون که شما کرک سالم رو نداری ، ولی ما داریم
خوب ، اگه اشتباه نکنم به ذهنت افتاده که کجا میشه این کرک رو گیر آورد؟(آخه میدونی چیه؟شما 999999نفری هستی که این مشکل رو داشت و داره.)
ولی من به شما پیشنهاد میکنم به جای دانلود کرک ، برید یکی از نسخه های الحاقی بازی رو بخرید(البته اون ارزونه رو ، که یک سی دی هست)، بعد از نصب اون سی دی ، برید و بازی رو با اون نسخه ی الحاقی اجرا کنید . در این صورت Build Mode باز میشه.اکثر بچه های این تاپیک همین کار رو کردن.
خب بعدش ميتونين دانلود كنين و امكانات سايت استفاده كنين...
آدرس سايتشم اينه:وقتي به اين آدرس برين خودبه خود به اينجا وصل ميشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي كرك كه حجمش 14 مگ هستش سرچ كن تو تاپيك-يا به قول مهدي جان يكي از پكاشو بخر...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي مهم نيست كه ارزون ترينو بخري...
هركدومو دوست داشتي بخر...
باتشكر...
امير
Last edited by gap; 10-08-2008 at 20:05.
دستت درد نکنه
فقط می خواستم بدونم که کدوم یک از این راه هایی که گفتی راحت تره( یعنی سریع تر میتونم پولدار شم)
با کسی که پولداره ازدواج کنی و یا باهاش که آشنا شدی Move in رو بزنی. بعد هم یا بکشیش یا بندازیش بیرون.دستت درد نکنه
فقط می خواستم بدونم که کدوم یک از این راه هایی که گفتی راحت تره( یعنی سریع تر میتونم پولدار شم)
سلام.
من به یک نکته ی خیلی عجیب در مورد وسیله ی بالا دست یافتم !!! این نکته به درد کسانی می خوره که سیمشون خیلی فقیره !!! وقتی که از وسیله ی بالا یک خوراکی گرفتید ، آغالشون رو دور ندازید ؛ بلکه برید و از قسمتی که لوازم خونگی می ذارید ( اسمش رو یادم نیست - همون که عکس یک چراغ و مبل داره !! ) delete کنید !!! ( قیمت هر کدوم از آشغال ها بین 50 تا 3500 دلار است !!! )
چند تا فایل باحال واسه دانلود بزارین حوصله ام سر رفت.کجایین شما!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
mohrd به خاطر فایلت ممنون
Last edited by tania_magicer; 11-08-2008 at 14:18.
عزيز شما ميتوني به سايت هاي مختفي براي اين كار بري...
دوستان چندتا آدرس گذاشتن.سرچ كنين.
باتشكر...
امير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)