تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 1126 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه mojtaba007h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

10 سروصدا کردن هارد

سلام
    من یه مشکل دارم که چند وقته خیلی رفته رو اعصابم
    یه هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال 64 مگ خریدم و وقتی که توی هارد پیچش می کنم و یا پایین کیث جای اصلی هارد با لوازم خود هارد جاش می زنم صدای خر خر می ده موقع کار کردن من فکر می کنم مشکل از کیثم باشه چون وقتی هاردو باز می کنم و روی کیث می ذارم و کار میکنم کوچکترین صدایی نداره!!
    ولی من یه کار دیگه کردم که نمیدونم این کاری که کردن درسته یا نه
    هاردو جای سی دی رام زدم یه طرفشو با پیچ بستم و یه طرفشو با اسفنج محکم کردم ! دیگه صدا نمیده یا صدا هم اگه بده خیلی کمه
    چیکار کنم که از دسته این سروصدا راحت بشم؟ راسی زیر هارد هم یه فن گذاشتم

یه چیز دیگه قبل از اینکه این وسترن دیجیتالو بخرم یه هارد سیگیت 1 ترابایت خریدم اون هم سر و صدا می کرد ولی خیلی صداش زیاد بود بردمش گارانتی نه یه بار 4 بار !گارانتی سازگار ارقام ولی درست نشد

خواهش می کنم یه جواب درستو حسابی بدید که من خیالم راحت بشه چون از خیلی ها این مشکلمو پرسیدم ولی کسی کمکم نکرده
    من منتظر جوابم !

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم که چند وقته خیلی رفته رو اعصابم
    یه هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال 64 مگ خریدم و وقتی که توی هارد پیچش می کنم و یا پایین کیث جای اصلی هارد با لوازم خود هارد جاش می زنم صدای خر خر می ده موقع کار کردن من فکر می کنم مشکل از کیثم باشه چون وقتی هاردو باز می کنم و روی کیث می ذارم و کار میکنم کوچکترین صدایی نداره!!
    ولی من یه کار دیگه کردم که نمیدونم این کاری که کردن درسته یا نه
    هاردو جای سی دی رام زدم یه طرفشو با پیچ بستم و یه طرفشو با اسفنج محکم کردم ! دیگه صدا نمیده یا صدا هم اگه بده خیلی کمه
    چیکار کنم که از دسته این سروصدا راحت بشم؟ راسی زیر هارد هم یه فن گذاشتم

یه چیز دیگه قبل از اینکه این وسترن دیجیتالو بخرم یه هارد سیگیت 1 ترابایت خریدم اون هم سر و صدا می کرد ولی خیلی صداش زیاد بود بردمش گارانتی نه یه بار 4 بار !گارانتی سازگار ارقام ولی درست نشد

خواهش می کنم یه جواب درستو حسابی بدید که من خیالم راحت بشه چون از خیلی ها این مشکلمو پرسیدم ولی کسی کمکم نکرده
    من منتظر جوابم !
    سلام دوست من
    صدای هارد دیسک میتواند از:

ساختار هارددیسک و نوع بدنه مدیای هارد میتواند مقداری از صدای داخلی را به بیرون منتقل کند.
    ساختار کیس و یا شل بودن قفسه متعلق به هارددیسک ها میتواند تشدید کننده صدا و لرزش هارددیسک باشد.
    حرکت سریع هد و شکافت هوا در زمان خواندن و یا نوشتن اطلاعات ( مانند گرداندن یک طناب در بالای سر خود که صدا تولید میکند ).
    مشکلات مستهلک شدن بوش های اسپیندل موتور.
    مشکلات خرابی هد و کشیده شدن بازوی هد بر روی پلتر
    و...

باید توجه کنید که صدای داخلی هارددیسک خیلی بیشتر از آنچه شما میشنوید است ولی گاها" ساختار یک کیس و مکان قرار گیری هارد در آن و حتی شل و سفت بودن پیچ ها و یا نوع ورق بکاررفته و ضخامت آن میتواند مانند بدنه یک بلند گو در بهتر شدن کیفیت لرزش و صدای هارددیسک موثر باشد.
    هارد را در هر جایی که فکر میکنید صدای کمتری ایجاد میکند نصب نمایید فقط باید مراقب خنک کردن آن باشید و نباید دمای آن از حد مجاز نوشته شده در سایت مادر بالاتر رود.

اگر فکر میکنید صدای هارددیسک بیش از اندازه نرمال است حتما" به گارانتی مراجعه نمایید بلکه هارد مشکلی داشته باشد که در آینده موجب به خطر افتادن اطلاعات شما شود .

موفق باشید

3. 3 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sadegh-sg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

کمک کنید هاردم خیلی صدا میده

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

کمک کنید هاردم خیلی صدا میده
    سلام دوست من
    اگر هارد شما گارانتی دارد به گارانتی مراجعه کنید. اگر نه به یک مرکز فوق تخصصی تعمیرات.
    موفق باشید

6. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام . من یه هارد Western Digital My Book Essential Edition 1 TB دارم . USB3 دار .
    من رو این هارد 900 گیگ اطلاعات بسیار حیاتی دارم . این هارد رو به کامپیوتر وصل کردم و داشتم باهاش کار میکردم و همه چیز درست بود . بعد از 3 4 ساعت که با هارد کاری نداشتم و هارد در حالت بی کاری یا Idle قرار گرفت ، رفتم تو My Computer تا از هارد استفاده کنم . اما در کمال نا باوری دیدم هیچ درایوی موجود نیست ! وای تورو خدا یکی کمک کنه ...
    هاردم 1 پارتیشن 1 ترابایتی داره .
    هارد رو که وصل میکنم ، چراغ هارد روشن میشه اما در My Computer هیچ درایوی نمایش داده نمیشه .
    هارد دیگه اون صدایی رو که موقع روشن شدن میداد ، نمیده ! کلا یک صدای خیلی ضعیف تق تق مدام تکرار میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به دوستان . یه سوال دیگه هم داشتم .

من یک هارد دیگه Western Digital My Book Essential 1 TB دارم از نوع USB3 .
    اما سرعت انتقال اطلاعاتش روی لپ تاپ VAIO VPCF115FM خیلی پایینه . هارد از کابل و رابط USB3 پشتیبانی میکنه ، اما لپ تاپ تنها دارای پورت USB2 هست .
    ویندوز 7 هستش .
    به علاوه در حین انتقال اطلاعات ، مکرر انتقال متوقف میشود و برای چندین ثانیه ، هیچ داده ای کپی نمیشود ، اما بعد دوباره اطلاعات شروع به کپی شدن میکند . و این روند وقفه و انتقال از اول در این مدل بوده . اما من هارد رو روی سیستم های دیگه تست کردم ، اما در بسیاری از اون ها ، از جمله لپ تاپ و PC ، این مشکل رخ نداد . هرچند در یکی دو مورد دقیقا وقفه های مکرر در انتقال اطلاعات ایجاد شد .
    لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان و سروران بزرگوار
    عزیزان من یه هارد اکسترنال 640 گیگ ترنسند دارم
    دیروز میخواستم هارد 500 گیگ اینترنال خود PC رو پارتیشن جدید براش بسازم
    رفتم تو Start بعد روی my computer کلیک راست کردم تا manage رو زدم که پارتیشن جدید بسازم دیدم نمیاد
    ریست هم کردم ولی بازم نمیومد. راه دیگه ایی هم بلد نبودم. این شد که گفتم نرم افزار پارتیشن بندی بریزم و راحت درایو بسازم
    این شد که نرم افزار EAESUS Partition master 3.5 رو ریختم رو باهاش یه درایو 100 گیگی ساختم تا اومدم تو my computer دیدم آیکون هارد اکسترنال توی my computer نیست! کابل هارد اکسترنال رو قطع و دوباره وصل کردم ولی هارد اکسترنال رو اون پایین صفحه میشناسه و چراغ روی هارد هم روشن میشه ولی آیکونی توی my Computer نمیاد!
    چیکار کنم؟ یعنی همه ی اطلاعات هارد اکسترنالم پاک شده!! کمکم کنید .
    ویندوز هم سون هستش. حالا امروز توی search program زدم manage همون Computer management اومد! این عکس رو هم ببینید از computer management:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    در روز چند بار صدایی از هارد میاد و سیستم هنگ میکنه که در بیشتر مواقع بعد از 1 دقیقه به حالت عادی برمیگرد و بعضی موقع ها سیستم رستارت میشه
    با نرم افزار Hard Drive Inspector که هارد رو چک کردم 2 مورد خطا داده که عکس رو گذاشتم
    هاردم seagate 1T هستش و تازه خریدم
    منون میشم کسی که میتونه کمکم کنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by vampire69; 12-09-2011 at 12:08.

داره خودمونی میشه mojtaba007h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین به نظر من اگه هاردت سیگیته بندازش توی سطل آشغال و برو یه هارد وسترن دیجیتال گرین بخر
    من یه هارد سیگیت 1 ترابایت داشتم خیلی صداهای عجیبو غریبی می داد 3 با رهم بردمش گارانتی ولی گارانتی هم کاری نکرد گارانتی سازگار ارقام آخرش اونو گذاشتم کنار و یه هارد وسترن دیجیتال 1 ترابایت خریدم وبا خیال راحت باهاش کار می کنم

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

ببین به نظر من اگه هاردت سیگیته بندازش توی سطل آشغال و برو یه هارد وسترن دیجیتال گرین بخر
    من خودم طرفدار وسترن هستم.
    اما نباید در مورد برند خاصی به اینگونه قضاوت کرد.

هارد های سیگیت یا مکستور راه دست تعمیرشون بازه.

بهتر است به جای اینکه مراسم 3 7 40 را براش بگیرید راهنمایی کنید.

به هارد ضربه نزدید؟
    هارد دیسک در حالت عادی سدای ناهنجاری ندارد؟

تو مواقع کپی اطلاعات هنگ میکند؟

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

سلام به دوستان . یه سوال دیگه هم داشتم .

من یک هارد دیگه Western Digital My Book Essential 1 TB دارم از نوع USB3 .
    اما سرعت انتقال اطلاعاتش روی لپ تاپ VAIO VPCF115FM خیلی پایینه . هارد از کابل و رابط USB3 پشتیبانی میکنه ، اما لپ تاپ تنها دارای پورت USB2 هست .
    ویندوز 7 هستش .
    به علاوه در حین انتقال اطلاعات ، مکرر انتقال متوقف میشود و برای چندین ثانیه ، هیچ داده ای کپی نمیشود ، اما بعد دوباره اطلاعات شروع به کپی شدن میکند . و این روند وقفه و انتقال از اول در این مدل بوده . اما من هارد رو روی سیستم های دیگه تست کردم ، اما در بسیاری از اون ها ، از جمله لپ تاپ و PC ، این مشکل رخ نداد . هرچند در یکی دو مورد دقیقا وقفه های مکرر در انتقال اطلاعات ایجاد شد .
    لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
    رم لپتاپتان چند است؟

اطلاعاتی که کپی میکنید چیست؟
    برنامه؟
    فایل تصویری؟

یا فایلهای حجیم تصویری؟

مواقع کپی هارد صدا میدهد؟
    ضربه که نخورد؟
    تو کپی وین 7 سرعت چند است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •