دوستان بهترین Ping Time مال کدوم شرکته؟
برای Card Sharing میخوام
اوضاع پارس کلا چه جوریاس؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان بهترین Ping Time مال کدوم شرکته؟
برای Card Sharing میخوام
Last edited by ruzbe1313; 09-04-2010 at 13:46.
نمیدونم بهترین کدومه.برای Card Sharing میخوام
ولی من خودم که پارس انلاین دارم تابستون پارسال که از جی باکس استفاده میکردم مشکلی نداشتم
در کل برای شرینگ اگه شرینگ م.اهواره ای منظورتونه فکر نکنم مشکلی باشه چه با پارس چه اندیشه
دوست عزیز روال کاری تغییر ISP معمولا تا 1 هفته طول میکشه
یکی ، دو روز طول میکشه که ISP فعلی شما خط شما رو از رانژه در بیاره
بعد هم ISP که باهاش قرارداد می بندید برا انجام روال کاری با مخابرات و رانژه مجدد خط 3 یا 4 روز طول میکشه تا خط شما آماده بشه
این روال کاری در همه جا هستش و حداقل زمان ممکن رو شامل میشه
دوست عزیز اولا باید فارسی تایپ کنید در ضمن همون پست اول کفایت میکرد و لازم نبود دو پست دیگه هم بدید
خط 884 نمیدونم کجاست شما ابتدا باید برید شرکت اندیشه یا دامون ببینید خط شما رو ساپورت میکنن یا نه
بنظر من گزینه اول رو اندیشه انتخاب کن
مقدار دانلود 128 هم بستگی به شرکت و محدودیتش داره
اگه 128 نامحدود با سرعت استاندارد 16 تا 20 باشه ماهیانه اگه همیشه دانلود کنی بالای 30 گیگ فکر کنم دانلود صورت بگیره
اگه 128 محدود مثلا 8 گیگ باشه در طول یک ماه 8 گیگ روزانه دریافت میکنی
و شبانه هم بسته به سرعتت هر شب می تونی بین 500 مگ تا 2 گیگ دانلود کنی
نمایندگی های اندیشه تو شهر های دیگه مثل آستانه می تونن مستقیم سرعت یه مشترک رو افزایش دن یا باید از خود اندیشه اینکار انجام بشه.
ممنون اگه جواب بدین
ping اندیشه خوبه اما تاساعت 12:59دقیقه 59 ثانیه چون در ساعت 1 پینگ اینقدر بالا میره که از شیرینگ اینترنتی خبری نیست من خودم از شیرینگ cccam استفاده میکنم اندیشه هم هستم .
آره.از این بیشتر هم داشتم تا چند وقت پیش.ولی اگه با 512 در حد 2 گیگ میده.خوب اگه بری 2 گیگ بگیری دیگه چی!
فکر نمی کنم اینطور که شما گفتین سرعت اشتراک رسمی 2 مگابیت از 512 که قاطی کرده و داره رو 2 مگابیت کار می کنه بیشتر باشه ! مثلا اینطور نیست که بگیم حالا که 512 داره رو 2 مگابیت کار می کنه پس اشتراک 2 مگا بیت اون شرکت سرعتش 3 مگا بیته ! نمونش همین اشتراک 128 و 512 اندیشه که در حال حاضر فرق محسوسی تو روز ندارن ...
کلا اگه دقت کرده باشی ( با کمال تاسف ) شرکتای اینترنتی سرعت رو تو قرارداد به صورت "سقف سرعت" تعریف می کنن. یعنی مثلا وقتی اشتراک 128 می گیری مثلا تو برگه می نویسن "حداکثر سرعت دانلود 128 " یا " سرعت دانلود تا 128 کیلو بیت ..." یعنی ظاهرا شرکت وظیفه نداره "حداقل" سرعتش 128 باشه ! تا همین چند ماه پیش هم وضعیت همینطوری بود یعنی خیلی وقتا مثلا با اشتراک 128 سرعت دانلود زیر 16 کیلو بایت بود . یه نمونش اگه به اشتراک نامحدود بعضی شهرای دیگه نگاه بندازین می بینین مثلا با همین 128 سرعت دانلودشون 13 یا 14 کیلو بایته !!!یعنی شرکت همین قدر انصاف نداره که همون سرعت 16 رو هم برا هر کاربر تامین کنه !
من هم قبول دارم وضعیت سرعت و قیمت اینترنت ( حتی با وجود سرعت تشویقی بالا ) با حالت ایده آل خیلی فاصله داره . متاسفانه هنوز اینترنت "ظاهرا پرسرعت" مثل یه میوه نوبرانه هست که هنوز واسه همه مردم جا نیفتاده و شرکتا دارن چندین برابر ارزش واقعی به خورد مردم میدن...اما مطمئن باش کم کم این حالت نوبرانه داره از بین میره . هر چند سرعت این تغییر خیلی کنده اما داریم می بینیم هر چند وقت یه بار قیمت و سرعت ارائه خدمات داره ذره ذره بهتر میشه ...واسه همین اگه شرکتی پیدا میشه که تو این آشفته بازار خودش رو متعهد میدونه که همیشه سرعتش از تعهدی که رو کاغذ به مشتری داده بیشتر باشه اونوقت میشه خوش بین باشیم شرکتای دیگه یه تکونی به خودشون بدن .
من هنوزم خیلی ها رو میشناسم که حاضر نیستن حتی همین اشتراک 10 تومنی ADSL بگیرن و دایل آپ رو با 1001 مشکلش ترجیح میدن چون هنوز به اندازه کافی احساس نیاز نمی کنن که اینترنت چقدر کارایی تو زندگیشون داره و میگن زیاد استفاده نمی کنیم !در نتیجه خرید کارت دایل آپ و قیش تلفن رو به پرداخت هزینه ثابت ماهیانه ترجیح میدن. اما خوشبختانه کم کم داره این طرز فکر هم عوض میشه .
به امید روزی که ما هم حسرت اینترنت محدود زیر 10 تومن تو شهرای دیگه یا چند مگا بیتی نامحدود با قیمت مناسب تو کشورای دیگه رو نخوریم.
دوست عزیز
متاسفانه به این سادگی هم نیست که سرعت افزایش پیدا کنه ... افزایش سرعت به خیلی چیزا بستگی داره ... متاسفانه سرعت تو شهرستانای گیلان اکثرا استاندارده و از سرعت تشویقی خبری نیست . اما مطمئن باش همه شرکتا دوست دارن بالاترین سرعت و بهترین کیفیت رو ارائه بدن تا مشتریاشون زیاد شه . بنابراین در درجه اول بالا رفتن کیفیت و سرعت تو شهر شما به میزان استقبال کاربرا بستگی داره ... وقتی تعداد کاربرا و استقبالشون زیاد شه شرکت مجبور میشه خدمات بهتری بده و سرمایه گذاریش رو تو شهرستانها مثل رشت افزایش بده ... شما تو شهرستان از همون مرکز مخابراتی که شرکت اینترنتی تجهیزاتشو توش نصب کرده خدمات میگیری بنابراین سرعتت از سرور همون شهر کنترل می شه . یعنی اگه بخوان افزایش سرعتی تو شهرتون بدن باید پهنای باند مشترکان اینترنتی شهر شما رو افزایش بدن که البته این کار هم خیلی ساده نیست. یعنی زمینه و امکانات افزایش سرعت و پهنای باند کافی تو مرکز مخابراتی شهر شما باید فراهم باشه ... بعدش مسئولان شرکت اراده کنن که سرعت تشویقی به شما هم بدن ... البته اگه سرعتتون از استاندارد هم پایین تره یا مشکل داره میتونین اعتراض کنین ... موفق باشی
درسته.نمیشه گفت حتما سرعت های چند مگی شون هم بالاتر از سرعت اسمیه .به هر حال زمانی این تصمیم رو گرفتم که سرعتم شده بود 80 و اگه با هر شرکت دیگه ای و تحت هر سرویس دیگه ای و با همین قیمتی که برای اندیشه دارم میدم آشنا شده بودم و سرعت بالای 200 رو میداد میرفتم اونجا.حالا فعلا که دو برابر کردن.ببینیم چی میشه.
اگه قراره 512 همون سرعت اسمیش رو داشته باشه.میرم سراغ جایی که که سرعت های بالای 1 مگ رو محدود ارائه کنه.
چون به سرعت بالای 200 عادت کردم.درسته عادت مطمئنی تو ایران نیست.ولی وقتی تو دانشگاه 260 تا سرعت هست و دوستا ی دیگم هم همچین سرعا هایی دارن دیگه!
كاملـآ درست ميگي از 150 بيشتر نميشه الان من از 722 هم خط دارم( 512 انديشه ) ولي ديگه از 150 بالاتر نميره با خود شركت هم چندين بار صحبت كردم .گفتن: قرار دادمون با شما 512 هستش يعني نهاينآ 70 بايد سرعتتون باشه الان كه 150 داريم بهتون ميديم بايد خدا رو هم شكر كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)