یک سوال فوق تخصصی ::
این چه جوری می تونه اون جونور رو با اون وضعیتی که داشت احضار کنه ؟؟؟ احیانا نصف شده طرف .. یه جورایی پکوندش به هم مادارا ...
یک سوال فوق تخصصی ::
این چه جوری می تونه اون جونور رو با اون وضعیتی که داشت احضار کنه ؟؟؟ احیانا نصف شده طرف .. یه جورایی پکوندش به هم مادارا ...
اولا قبلا کوشینا گفت که اوزوماکی ها و سنجو ها از اقوام دور هم هستند پس میشه تو اوزوماکی ها ژن سنجو یا همون پسر کوچیک ریکدو باشه
دوما من مطمعنم رفتن او دو تا پیریه کونوها رو بکشن من احتمال میدم کشته شدن پدر و مادر اوروچیمارو هم مثل ساسکه زیر سر این پیری ها باشه و دارن میرن انتقام بگیرن ولی میرن چیزهایی میفهمن که اینا رو از این رو به اون رو میکنه و به چنگ بر میگردند ناراتو هم راست میگی این راسنگان خز شد ریکدو هم بشه خدایی با راسنگان کار مادارا رو بسازه مسخره میشه باید منتظر عنصر جدیدی از ناراتو باشیم من فک نکنم میناتو پسر سوناده باشه راستی به چه سندی میگید میناتو پسر سوناده بوده
Last edited by yanin; 27-10-2012 at 13:35.
بابا خیر سرش سنجو از این کمتر ازش انتظار نمیره
بعله دیگه خیر سرش سنجوئه از این کمتر ازش انتظار نمیرهتکبیر!
در مورد ناروتو هم که ظاهرا کیشی اصرار داره با دست خالی پز عالی بکنش ریکودو شده به زور کیوبی شده توسط رابطه ی میناتو (شباهات میناتو و ریکودو به هم مشکوک میزنه) ولی در نهایت بازم در حد مادارا نمیشه و البته اگر ریکودو نشه هم داستان ناقص میمونه و کلا هدف کیشی همین باید باشه
با اوضاعی هم که اروچی داره و همه دلشون خونه از دستشفکر نکنم بیاد تو جنگ و فقط ساسکه رو کمک کنه به هدفش برسه ولی میترسم که ساسکه اخرش بیاد کمک ناروتو! کلی نشستیم به امید دیدن له شدن ناروتو و کونوهاییون ایتاچی اومد زد همش رو خراب کرد!
من میگم ناراتو و کاکاشی داغون میشن میوفتن یه گوشه به نظر همه چیز تموم شده میرسه یه دفعه اوروچی و ساسکه وارد میشن ساسکه میپره پیش ناراتو و فلش بک میزنه داشتن چی کار میکردن و با اوروچی کجا رفتن اوروچی هم میره با مادارا و اوبیتو میجنگه
اوروچی داره شکست میخوره که یه دفعه سوناده با کاگه ها میرسن بعد تا میان بجنگن یه دفعه نیروی متحد شینوبی هم میرسه و ناراتو هم با اون سیریش بازیش دوباره بلند میشه و میگه من باید خودم اون زامیبرو بکشم که ساسکه سای ساکورا هم میرن کمکش بعد بقیه هم میرن جنگ با ابیتویی که کاکاشی رو کشته و چشمشو پس گرفته و به اوج قدرتش رسیده
از اینجای داستان به اوج خودش میرسه و بقیشو میسپرم به کیشی![]()
: دی
سوناده عمرا بره کمک!دیگه میشه گفت سوناده مرد و باید هوکاگه بعدی رو منتظرش باشیم!ممکنه کسی مثل گارا هم حتی بمیره و سوناده نتونه درمانش کنه آخه وضعش از بقیه(بعد از سوناده البته : دی) وخیم تر بود!
ببین سوناده رو دست کم گرفتی از وسط نصف شده از جتسو سامون استفاده کرده و میخواد بقیه کاگه هارو درمان کنه
مطمعن باش برمیگرد به جنگ به ناراتو قول دادن جلوی مادارو بگیرن البته دیگه ابیتو و مادارا فرقی نداره هر جفتشون یه بار اضافن رو دوش ناراتو حداقل یکیشون باید کم شه
از طرفیم حلزونه بهش گفت الآن خوبت میکنم سوناده گفت نه منو بذار بعدا کاگه ها رو نجات بدیم.از لحنش معلومه میمیره خودش : دی
همه بمیرن گارا نمیره من راضیم : دی
سوناده به نظر من هم مردنیه و چهره اش و گفتارش نشون میداد که آخرای عمرشه . از اونجایی که ناروتو با همه دیدار کرده و ریکودو هم نمایش داده شده ولی هنوز چهره ریکودو به نمایش در نیومده 100% مطمئن باشید که ناروتو با ریکودو هم دیدار میکنه
دیدار با ریکودو همان , رسیدن به قدرتهای آنچنانی هم همان ...
ناروتو ریکودوی بعدی ... ناروتوی ریکودو هم = با شکست مادارا و اوبیتو![]()
شکست اوبیتو و مادارا همانا و تموم شدن مانگا همانا
چون وقتی ناراتو ریکدو شه مادارا و ابیتو رو شکست بده دیگه به ساسکه 1 راسنگان میزنه اروچیمارو رو هم 2 تا راسنگان میزنه
پس دیگه دلیلی نداره کیشی داستان رو ادامه بده مانگا تموم میشه و معلوم نمیشه ساسکه و اوروچیمارو کجا رفتند
ببین اینو مطمعن باش تا کیشی از همه این کارکتر هایی که ساخته تا پای جونشون استفاده نکنه ول کن داستان نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)