سلامم..این رم SDHC چیه تازه اوومده?!؟ حداکثر ظرفیتش چقدره و چه مارکی داره?؟
سلامم..این رم SDHC چیه تازه اوومده?!؟ حداکثر ظرفیتش چقدره و چه مارکی داره?؟
من قبول ندارم.البته دوتا 8 گیگ،معقول خواهد بود و اون هم بدلیل امنیت داده،که اگه یکی خراب شد،کل دیتا از دست نره،ولی چهارتا،کمی غیر معقول به نظر میرسه.اونوقت باید یه جعبه مموری هم همیشه همراه داشته باشیم.البته از قیمت اطلاعی ندارم.
سلام به همه دوستان
اگه كسي جديدترين قيمت را از panasonic lumix ZS1 در بازار داره لطفا به من بگه.
با تشكر
شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد
آقا دست شما درد نکنه که همیشه مشکلات همهٔ عزیزان را حل میکنید ! انشاالله که همیشه موفق باشید !
با جناب سناتور موافقم
با وجود رمهاي 8 گيگ و قيمت مناسبي كه دارند خريد آنها معقول تر هست. حتي رمهاي 16 گيگ هم به بازار آمده كه در صورت افت قيمت گزينه مناسبي هستند. در حال حاضر رم 8 گيگ با ملرك Trancsent و توشيبا (ُِSDHC) حدود 20 هزار تومان هست
من هم با دوستان موافقم تا 400 تومان همين fz28 گزينه مناسبي است.از عمده ترين نقاط ضعف دوربين هاي اين رده نويز در ايزوهاي بالا و عمق ميدان زياد آنها است. اما براي شروع عكاسي با توجه به هزينه اي كه قصد داريد انجام دهيد بهترين گزينه هستند مطمئنا طيف وسيعي از نياز هاي شما را در ضمينه عكاسي تاميين مي كنند
Last edited by unforgiven2009; 22-07-2009 at 17:12.
[quote=prowler88;3997232]من هم اول همین اشتباهو کردم ولی متوجه شدم اون 8 دقیقه به خاطر محدودیت خود دوربین و پر شدن buffer هست و ربطی به مموری نداره.
ببخشید من معنی جملتون رو متوجه نشدم ،منظور شما این بود که کلا در یک کارت هر چند گیگ هم که باشه نمیشه بیشتر از 8 دقیقه ضبط کرد چون بافر پر میشه؟؟؟ یا اینکه میشه اما 8 دقیقه در یک کلیپ؟ بالاخره در 2 گیگ چند دقیقه ؟؟
منظورم دقیقا همین بود. 8 دقیقه که فیلم بگیرین بافر پر میشه و اون وقت دوباره میتونین یه 8 دقیقه بگیرین.
دوستان دوربین تا سقف 250 تومن میخواستم
و میخوام بدونم از 200 تا 400 تومن توی دوربین دیجیتال چقدر تفاوت هست از لحاظ کیفیت و امکانات؟
سلام
میخواستم بببینم کسی اینجا دوربینsony w220 رو داشته؟!یا نمونه کاراشو دیده؟!
اگه آره از نظرتون خوب بوده؟
کلا یک دوربین میخوام با قیمت مناسب و کیفیت خوب....اگه بگید w220 خوبه یا نه ممنون میشمممممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)