تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 335 از 1635 اولاول ... 2352853253313323333343353363373383393453854358351335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4ve30n4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کهکشان NGC 6397

پيش فرض

سلامم..
    fz28 رو من دو هفته پیش از شب نما 400 تومن خریدم،با کیف و رم 2 گیگ.فقط یادتون باشه که این رم فقط گنجایش 8 دقیقه فیلم برداری hd رو داره،یه رم بالاتر sdhc بگیرین که سرعتش حداقل 10 مگابیتی باشه.
    و اينكه به جاي يك رم پر حافظه (16 گيگ) 4 تا 4 گيگ بگيرين.يا شايد هم بيشتر. شركت آفومار توي سهروردي 4 گيگ رو با مموري ريدز SDHC ميده 15 تومن. معموليش رو هم ميده 12 تومن. اگه زياد بگيري مي توني چونه بزني.
    این رم SDHC چیه تازه اوومده?!؟ حداکثر ظرفیتش چقدره و چه مارکی داره?؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

و اينكه به جاي يك رم پر حافظه (16 گيگ) 4 تا 4 گيگ بگيرين.يا شايد هم بيشتر. شركت آفومار توي سهروردي 4 گيگ رو با مموري ريدز SDHC ميده 15 تومن. معموليش رو هم ميده 12 تومن. اگه زياد بگيري مي توني چونه بزني.
    من قبول ندارم.البته دوتا 8 گیگ،معقول خواهد بود و اون هم بدلیل امنیت داده،که اگه یکی خراب شد،کل دیتا از دست نره،ولی چهارتا،کمی غیر معقول به نظر میرسه.اونوقت باید یه جعبه مموری هم همیشه همراه داشته باشیم.البته از قیمت اطلاعی ندارم.

3. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان

اگه كسي جديدترين قيمت را از panasonic lumix ZS1 در بازار داره لطفا به من بگه.

با تشكر

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض تشکر

سلام دوست عزيز بگانم جواب سوال هاي خود را درتاپيك زير مي توانيد پيدا كنيد. در صورت لزوم سوال هاي خود رادراين تاپيك مطرح كنيد:

اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من توضيحي در مورد كيفيت و خروجي دوربين هاي ديجيتالي بدم بقيه توضيحات را به دوست خوبم Prowler88مي سپارم

دوست عزيز خروجي دوربين و كيفيت يك عكس تنها مختص يك عامل نيست بلكه عوامل مختلفي در اين ميان نقش دارند. مانند اندازه سنسور .چگالي سطحي . الگوريتم پردازش تصوير توسط دوربين . نوع لنز دوربين از لحاض كيفي و بحث شيرين مگاپيكسل . خوب شما در مورد مگاپيكسل سوال فرموديد. افزايش مگاپيكسل در دوربينها تابع قوائد خود هست در دوربين هاي آماتور بعلت كوچك بودن سنسورافزايش مگاپيكسل باعث افزايش چگالي سطحي (مقدار پيكسل در واحد سطح سنسور) مي شه و در نتيجه مسائلي همچون نويز و كاهش كيفيت عكس بوجود مياد . چگالي سطحي دوربين هاي حرفه اي بخاطر اندازه سنسور بزرگ بنسبت خيلي كمتر است واين افزايش مگاپيكسل تاثيير مخرب بسيار كمتري بر روي خروجي دوربين دارد.در دوربينهاي حرفه اي(مديوم فرمت) به خاطر يك اندازه بودن سنسوردر اكثر مدلها (بجز فول فريم ها)بيشتر كيفيت لنز و الگوريتم پردازش و مسائل سخت افزاري و نرافزاري تاثيير گذار بر روي كيفيت عكس مي باشد.
    بحث مگاپيكسل در مواقعي بيشتر پيش مياد كه قصد چاپ عكس در ابعاد بزرگ مثلا پستر يا بيلبرد تبليغاتي وجود داشته باشد. چون هرچه عكس با مگاپيكسل بالاتر ثبت بشه در سايزهاي بزرگتر جزئييات بيشتري نمايش داده مي شود. بخاطر مواردي كه در بالا ذكر كردم در دوربين هاي سطح آماتور اين موضوع مگاپيكسل از اهميت كمتري برخورداره

آقا دست شما درد نکنه که همیشه مشکلات همهٔ عزیزان را حل می‌کنید ! انشا‌الله که همیشه موفق باشید !

6. این کاربر از ali_ensam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من قبول ندارم.البته دوتا 8 گیگ،معقول خواهد بود و اون هم بدلیل امنیت داده،که اگه یکی خراب شد،کل دیتا از دست نره،ولی چهارتا،کمی غیر معقول به نظر میرسه.اونوقت باید یه جعبه مموری هم همیشه همراه داشته باشیم.البته از قیمت اطلاعی ندارم.
    با جناب سناتور موافقم
    با وجود رمهاي 8 گيگ و قيمت مناسبي كه دارند خريد آنها معقول تر هست. حتي رمهاي 16 گيگ هم به بازار آمده كه در صورت افت قيمت گزينه مناسبي هستند. در حال حاضر رم 8 گيگ با ملرك Trancsent و توشيبا (ُِSDHC) حدود 20 هزار تومان هست

سلامی دوباره..
    واقعا ممنون از توضیحات خوبت..
    من نتیجه گرفتم که نمیتونم یه دوربین حرفه ای با این که خیلی علاقه دارم داشته باشم..(بخاطر قیمتش که میگین بالای 500 تومنه و...)
    حالا یه خواهش دارم..
    میشه یه دوربین نسبتا حرفه ای رو معرفی کنید..(البته به قیمتش هم توجه داشته باشین تا 400 نیمتونم بیام بالا)
    اصلا میتونم تا این قیمت یه دوربین عکاسی به قول معروف نسبتا حرفه ای و خوب بخرم؟؟؟؟
    میشه شما چندتا مدل در این خصوص بهم معرفی کنید تا خودم از اون مدلها تصمیم بگیرم.(برند هم برام فرقی نمیکنه از شرکتی میخواد باشه..)
    البته با توجه به مسایل زیر.
    (مانند اندازه سنسور .چگالي سطحي . الگوريتم پردازش تصوير توسط دوربين . نوع لنز دوربين از لحاض كيفي)
    ...........
    پ.ن..فقط مدل زیاد نده..این مدت از بس مشخصات دروبین دیدم دیگه حالم بهم میخوره..خسته شدم.هه هه
    پ.ن..ببخشید که خیلی رک و پرو درخواست کردم..به هرحال دارم از اساتید مشاوره میگیرم و میخوام دو..سه تا دروبین بهم معرفی کنید..
    من هم با دوستان موافقم تا 400 تومان همين fz28 گزينه مناسبي است.از عمده ترين نقاط ضعف دوربين هاي اين رده نويز در ايزوهاي بالا و عمق ميدان زياد آنها است. اما براي شروع عكاسي با توجه به هزينه اي كه قصد داريد انجام دهيد بهترين گزينه هستند مطمئنا طيف وسيعي از نياز هاي شما را در ضمينه عكاسي تاميين مي كنند
    Last edited by unforgiven2009; 22-07-2009 at 17:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[quote=prowler88;3997232]من هم اول همین اشتباهو کردم ولی متوجه شدم اون 8 دقیقه به خاطر محدودیت خود دوربین و پر شدن buffer هست و ربطی به مموری نداره.

ببخشید من معنی جملتون رو متوجه نشدم ،منظور شما این بود که کلا در یک کارت هر چند گیگ هم که باشه نمیشه بیشتر از 8 دقیقه ضبط کرد چون بافر پر میشه؟؟؟ یا اینکه میشه اما 8 دقیقه در یک کلیپ؟ بالاخره در 2 گیگ چند دقیقه ؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ببخشید من معنی جملتون رو متوجه نشدم ،منظور شما این بود که کلا در یک کارت هر چند گیگ هم که باشه نمیشه بیشتر از 8 دقیقه ضبط کرد چون بافر پر میشه؟؟؟ یا اینکه میشه اما 8 دقیقه در یک کلیپ؟ بالاخره در 2 گیگ چند دقیقه ؟؟
    منظورم دقیقا همین بود. 8 دقیقه که فیلم بگیرین بافر پر میشه و اون وقت دوباره میتونین یه 8 دقیقه بگیرین.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی من با sx1 این مشکل بافر رو ندارم

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دوستان دوربین تا سقف 250 تومن میخواستم
    و میخوام بدونم از 200 تا 400 تومن توی دوربین دیجیتال چقدر تفاوت هست از لحاظ کیفیت و امکانات؟

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم بببینم کسی اینجا دوربینsony w220 رو داشته؟!یا نمونه کاراشو دیده؟!
    اگه آره از نظرتون خوب بوده؟
    کلا یک دوربین میخوام با قیمت مناسب و کیفیت خوب....اگه بگید w220 خوبه یا نه ممنون میشمممممم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •