علی جان، پیش بینیت ثبت شد.. میتونی بری تو پستی که پیش بینی ها ثبت شده، پش بینیه خودت و دوستات رو ببینی..
علی جان، پیش بینیت ثبت شد.. میتونی بری تو پستی که پیش بینی ها ثبت شده، پش بینیه خودت و دوستات رو ببینی..
اونی جان، متوجه نشدم منظورت از موضع گیری سرمربی بر عله مافوقش چیه !![]()
جالب است بدانید که امیر قلعه نویى همچنان به دنبال جذب بازیکن جدید است و با وجود در اختیار گرفتن ۱۱ بازیکن در فصل نقل و انتقالات اما اخیرا از فتح ا... زاده خواسته براى به خدمت گرفتن یک مهاجم خوب خارجى اقدام کند! اینکه امیر قلعه نویى چگونه نمى تواند از میان اکبرپور، علیزاده، برهانى، مجیدى و عباس فرد یک زوج موفق بسازد شاید به ناتوانى او در ساختن یک خط حمله مقتدر مربوط مى شود. خیلى عجیب است که قلعه نویى با وجود صرف مبالغ بسیار از سوى باشگاه همچنان به دنبال خرج تراشى است و فتح ا... زاده هم اعتراضى به این خواسته ها نمى کند.
علی دایی غیرازاینکه به استقلال و امیرقلعه نوعی هم چیزگفت به مافوق خودش علی کفاشیان هم چیز گفت.من موندم همه چیزوول کردند چسبیدند به تیم استقلال فقط![]()
عیبی نداره.. بذار هرچی میخوان بگن.. اینا طبیعیه.. واسه ما تو این تاپیک موفقیت استقلال مهمه که اونم با حمایت تماشاگرا و بازیه خوبه بچه ها و کمک خدا تو بازیه یکشنبه و بعد از اون تا پایان لیگ محقق میشه..
سلام دوستان عزییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییز
میبینم که طبق معمول ترکوندید تاپیک رو
این جریانات دایی چیه؟ ای خدا هرچی میخوایم از شر دور باشه تیممون شر خودش میاد میشه در خونمون
اون از طرز اصلاح کردن اینم از گیر به تماشاگرا
ای خدا بکش خلاص شیم از دست این فدراسیون نکبتی!
اصغر حاجيلو: از دايى و قلعه نويى مى خواهم به خاطر فوتبال ايران با هم كنار بيايند
خبرگزاري آريا- «از لطف على دايى متشكرم اما استقلال ملك پدرى من يا هيچ كس ديگرى نيست. استقلال به مردم تعلق دارد.»
به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، اصغر حاجيلو سرپرست پيشين باشگاه استقلال با بيان اين مطلب گفت:«من بهترين سال هاى جوانى خود را براى استقلال صرف كرده ام اما نه من و نه هيچ كس ديگرى اجازه ندارد استقلال را ملك خود بداند. ما فقط مى توانيم خوشحال باشيم كه استقلالى هستيم.»
حاجيلو تأكيد كرد: «دايى و قلعه نويى هر 2 مثل هم هستند. هر 2سابقه قهرمانى ليگ و مربيگرى در تيم ملى را دارند و اين يعنى اينكه شرايط كار را درك مى كنند و از اين2 نفر انتظار مى رود به نفع فوتبال ايران با هم «صلح» كنند و به فكر صعود تيم ملى به جام جهانى باشند.
قلعه نويى و دايى هر 2وظيفه دارند هواداران فوتبال ايران را شاد كنند و جنگ و دعواى اين 2نفر مانع از اين امر خواهد شد.»
وى تصريح كرد: «آرزوى مردم حضور در جام جهانى است و درگير شدن اين 2نفر باعث مى شود رؤياى مردم رنگ ببازد. درست است كه غيبت 2ملى پوش استقلال در شكست مقابل پگاه بى تأثير نبود اما اين هم طبيعى است كه بهترين هاى هر باشگاه در خدمت تيم ملى باشند. از دايى و قلعه نويى مى خواهم به خاطر فوتبال ايران با هم كنار بيايند.»
قلعه نويي: استقلال قطعا قهرمان ليگ ميشود
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از شكست برابر پگاه گيلان، از قهرماني تيم خود در ليگ برتر مطمئن شدم.
امير قلعهنويي پيش از تمرين استقلال در جمع خبرنگاران گفت: پرسپوليس و استقلال بعد از هر باخت دچار مسايل حاشيهاي ميشوند؛ اما من با بازيكنان صحبت كردم تا از لحاظ روحي رواني در شرايط مطلوبي قرار گيرند و از نظر روحي براي ديدار با سپاهان آماده باشند.
وي افزود: در مسابقه با پگاه از نظر فني از بازيكنان راضي بودم؛ اما در نتيجهگيري بدشانس بوديم و نتوانستيم تك گل پگاه را جبران كنيم.
قلعه نويي تاكيد كرد: اگر تا پيش از بازي با پگاه 50 درصد به قهرماني استقلال اميدوار بودم، حالا پس از باخت مقابل پگاه اعلام ميكنم استقلال با شرايطي كه هم اكنون دارد قطعا قهرمان ليگ برتر مي شود.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد درگيري لفظي خود با علي دايي در رسانهها گفت: علي دايي شب عيد 2 صفحه عليه من مصاحبه كرد، آنزمان هيچ مشكلي با وي نداشته و كاري هم با او نداشتم؛ اما اكنون به خاطر منافع استقلال پاسخ او را دادم و اگر مسايل شخصي بود، باز هم وارد اين بحث نميشدم.
وي ادامه داد: براي 2 بازي وحيد طالب لو و حسين كاظمي را در تمرينات خود نداشتيم و اگر اين وضعيت ادامه پيدا كند شايد بازيكنان را حتي پس از پايان مسابقات نيز به ما ندهند.
سرمربي استقلال تهران افزود: باشگاه براي بازيكنانش هزينه ميكند و بايد از اين هزينه بهرهبرداري كند، البته معتقدم بين باشگاهها و تيمها بايد تعامل وجود داشته باشد.
وي با تاكيد بر اين نكته كه ما موظفيم به تيم ملي بازيكن بدهيم؛ تصريح كرد: اينجا ديگر بحث من و دايي مطرح نيست و موفقيت كشورمان ايران مطرح است؛ اما اگر اين روال در تيم ملي ادامه پيدا كند مجبوريم با كفاشيان جلسه بگذاريم تا به توافق برسيم. من و بازيكنان با تمام وجود در اختيار تيم ملي هستيم؛ اما بايد تعامل داشته باشيم.
قلعه نويي در مورد ميانجيگيري براي آشتي وي با دايي گفت: با هيچكس قهر نبوده و نيستم و باز هم اعلام ميكنم فقط براي منافع استقلال اين صحبتها را انجام دادم.
سرمربي سابق تيم فوتبال در مورد فشردگي مسابقات ليگ كه هر 5 روز يك بار انجام مي شود گفت: تابع فدراسيون هستيم و هر چه تكليف كنند موظف به پذيرش آن هستيم
فکر نمیکنم حرف دل امیرخان بوده باشه...از نظر فني از بازيكنان راضي بودم
خداییش حرفش منطقیه!باشگاه براي بازيكنانش هزينه ميكند و بايد از اين هزينه بهرهبرداري كند
دوستان تبريك ميگم واقعا تاپيك فعالي داريم ، از همه دوستان كه از جديد ترين خبرها ما رو با خبر ميكنند تشكر مي كنم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)