اره منابع یکیه باید باشه
ولی برای هر رشته سوال دادنشون متفاوته مثلا برای رشته حسابداری بیشتر از یک قسمت خواص سوال میدن برای رشته الکترونیک یه قسمت دیگه
توی کلاس کنکور که اساتید میدونن برای هر رشته بیشتر از کدوم قسمت و چجوری سوال میدن
اره منابع یکیه باید باشه
ولی برای هر رشته سوال دادنشون متفاوته مثلا برای رشته حسابداری بیشتر از یک قسمت خواص سوال میدن برای رشته الکترونیک یه قسمت دیگه
توی کلاس کنکور که اساتید میدونن برای هر رشته بیشتر از کدوم قسمت و چجوری سوال میدن
واااااااااااااااااای من که مردم از استرس دلم میخواد زودتر تعطیلات تموم شه و درسارو شروع کنم!!!!!![]()
درسته که تعطیلات عید برای رفع خستگی و ... استفاده میشه اما شما میتونید توی همین تعطیلات هم یه مقداری از بقیه جلوتر بیفتین و هم اینکه این استرسی که میگین دارین و رفع کنین![]()
درست میگید اما متاسفانه کتابخونه کتابارو پس گرفته بود تااااااااازه از فردا میده اگه برو بچ عزیز زودتر نبرن!![]()
استفاده از ماشین حساب در کنکور کاردانی به کارشناسی مجاز می باشد ( تنها آزمون سراسری کشور که استفاده از ماشین حساب مجاز است)
سال ۸۸ که تنها جایی که به کار من اومد یه تبدیل مبنا بود که ذهنی هم میشد به دستش آورد اما من از سر تنبلی با ماشین حساب محاسبش کردم![]()
دوستان من کامپیوتر نرم افزار هستم ( ازاد )
میخوام کنکور این دولتی شرکت کنم فقط میخوام هر شهری که شده قبول بشم فرقی نمیکنه...
حالا دوستان لطف میکنن بگن برم چه کتاب هایی تهیه کنم که حد اقل تو یکی از شهرستان ها قبول بشم....
این مراکز غیر انتفاعی قبولی توشون راحته ؟
و دفترچه آزاد کی میاد ؟ و کنکور کی برگزار میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبولی در هرجا نیاز به سعی و تلاش داره
اگه نخونی جایی قبول نمیشی اگه بخونی ، میتونی بهترین دانشگاه قبول بشی...
دفترچه آزاد هم معمولا آبان ماه میاد و کنکورش هم آذر ماه هست...
.
سلاام........دوستان عزیز من کتاب مجموعه سوالات دروس عمومی کارشناسی ناپیوسته از گسترش علوم پایه رو گرفتم.............اما تا سال 82!به نظرتون خوندنش فایده داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)