ممنون علی
البته این vin که شما در ادامه گذاشتید مربوط به دودج چلنجر نیست . و البته این سایتی که معرفی کردید فرمول نمایش هر نوع وسیله با کد یونیت v.i.n رو داره که خیلی حال کردم .
ممنون علی
البته این vin که شما در ادامه گذاشتید مربوط به دودج چلنجر نیست . و البته این سایتی که معرفی کردید فرمول نمایش هر نوع وسیله با کد یونیت v.i.n رو داره که خیلی حال کردم .
باشه دادا.هر طور مایلی.یاد دوستان قدیمیمون بخیر.یاد sphinx و sourena دانیال و محمد و عباس بخیر.قبلآ اینجا چار تا چیز یاد میگرفتیم و یکی راهنمایی میخواست راه و چاهشو بهش میگفتن.اما الان این تاپیک شده محل چت کردن یه سری از اعضای جدید که البته بار علمی خیلی بالایی از اتومبیل دارند.
دست شما هم درد نکنه ممنون از راهنماییتون.چشم 4 ماه دیگه میام راهنمایی میگیرم ازت.
دست شما درد نکنه ...
ما دیگه همینیم . چیزی جز چت کردن بارمون نیستاینجا هم یکی از روم های مسنجره دیگه منتهی در پی سی درپیت و در دنیای متفرقه . دیگه به بزرگی خودت ببخش .
بله.کاملآ واقف بودم به ایم مسئله..
بله دیگه یه سری از کارایی که مدیرا به خوبی از عهدش بر بیان همین مسئله هستش که به کاربر به خاطر تعدد پستهاش بها میدن.اینجا هم مکان خوبیه که پست ها رو بالا ببرید و برای من که 3 ساله دارم خاکه p30 رو میخورم اینجوری نطق کنید
تویی که داری خاک پی سی رو میخوری برو اول یاد بگیر که پست های اینجا شمارش نمیشه . اگه قرار بود شمارش بشه منی که در 240 صفحه این تاپیک حداقل 3 تا 4 پست دارم الان باید 1000 تا پست رو هم رد کرده بودم. شما به کیفیت پست ها دقت کن . الان داشتم پست های ارسالی دیگر شما رو نگاه میکردم که از بار علمی تون استفاده کنم
دیدم چیزی جز گلایه از کاربرا و کدیران چند وبلاگ که چرا پست شما رو پاک کردند ندیدم .
در ضمن ادب رو رعایت کن و حرمت تاپیک رو نگه دارید و از اینجا به بعد برای اینکه تاپیک رو به .. نکشید کاری داشتید در پیغام خصوصی در خدمت هستم .
سهیل حسینی
این کروت رو هر روز میبینم تو ایران زمین پلاسِ
البته گذر موقت هستش
2این تا عکسو خودم ازش گرفتم
![]()
Last edited by amiroo88; 25-12-2007 at 11:35.
سلام به برو بچ گل مخصوصا همتون.
خوبین؟؟
دوباره جو تاپیک چقدر گرمو صمیمی شده. آفرین.
این کورت از بغل چقدر قشنگه!!
این ماشینا که تازه اومدن هم قشنگناا... همین هیوندای کوپه ها... البته فقط قشنگن وگرنه به نظر من آزرا توانمند تره.
راستی امیر جون اون بنز مشکیه بود که یه بار گذاشتی؟؟؟ همون 8 سیلندره 620 اسبی!! رو میگم هنوز نیومده ایران؟؟ اصلا به بازار جهانی وارد شده؟؟ اگه اومده قیمتش چنده؟؟
واقعا بد شد شما فهمیدید که اینجا مکان خوبیه واسه بالا بردن پستا وگرنه ما الان یکی 10000 پست داشتیم. حالا نمیشه به مدیرا گزارش ندید که اینجا مکان خوبیه که پستا بالا بره. تازه تا قبل اینکه شما بفهمید اینجا مکان خوبیه هر پستی 4 تا پست حساب میشد.
1) نه سایه دارم و نه بر بیفکنندم و سزاست...... اگر نه بر درخت تر کسی تبر نمیزند.
هوشنگ ابتهاج)
هر چند تو جمهوری اسلامی همه درختای تر رو هم تبر میزنن ولی شما جز اون ترا نیستی.
در ضمن فقط دو چیز باعث میشه بچه ها اینجا پست بدن.
عشق ماشین و مرام رفیقا
به .
چطوری فرشاد ؟ اقا مرام خودت رو عشقه .
کدوم بنز رو میگی ؟ اینی که توداری میگی که به مشخصات اس ال ار میخوره !! قیمت هم 400 هزار $ و بدون عوارض گمرکی و شیتیل برای کارمندان گمرک ! ولی اینکه میگی به بازار جهانی نرفته باید چیزی جز اس ال ار باشهراستی امیر جون اون بنز مشکیه بود که یه بار گذاشتی؟؟؟ همون 8 سیلندره 620 اسبی!! رو میگم هنوز نیومده ایران؟؟ اصلا به بازار جهانی وارد شده؟؟ اگه اومده قیمتش چنده؟؟
حالا چه مدلی بود نمیدونم باید امیر بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)