تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 356 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در ادامه‌ى پست سهيل:

The letters "I", "O" and "Q" never appear in a VIN.
    The VIN must be exactly 17 characters in length.
    The VIN must be from a car or light truck manufactured for the North American market since 1981.[/LEFT]

ممنون علی

البته این vin که شما در ادامه گذاشتید مربوط به دودج چلنجر نیست . و البته این سایتی که معرفی کردید فرمول نمایش هر نوع وسیله با کد یونیت v.i.n رو داره که خیلی حال کردم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

باشه دادا.هر طور مایلی.یاد دوستان قدیمیمون بخیر.یاد sphinx و sourena دانیال و محمد و عباس بخیر.قبلآ اینجا چار تا چیز یاد میگرفتیم و یکی راهنمایی میخواست راه و چاهشو بهش میگفتن.اما الان این تاپیک شده محل چت کردن یه سری از اعضای جدید که البته بار علمی خیلی بالایی از اتومبیل دارند.
    دست شما هم درد نکنه ممنون از راهنماییتون.چشم 4 ماه دیگه میام راهنمایی میگیرم ازت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قبلآ اینجا چار تا چیز یاد میگرفتیم و یکی راهنمایی میخواست راه و چاهشو بهش میگفتن.اما الان این تاپیک شده محل چت کردن یه سری از اعضای جدید .
    دست شما درد نکنه ...

دوست عزیز ! این شائاله همون موقع درخواست بدی بهتره . تجربه نشون داده چون هیچ وقت در این مملکت روی یک قانون که هست و انجام میشه بیش از 1 هفته اکتفا نباید بکنی . چه برسه به 4 ماه !!!! چون هر هفته نقض قانون قبل و چیزه دیگه وضع میشه . پس بهتره به جای اینکه رو حرف الان من حساب کنی بر حسب قانون الان همون 4 ماه دیگه تقریبا مطرح کنید .
    ما دیگه همینیم . چیزی جز چت کردن بارمون نیست اینجا هم یکی از روم های مسنجره دیگه منتهی در پی سی درپیت و در دنیای متفرقه . دیگه به بزرگی خودت ببخش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

بله.کاملآ واقف بودم به ایم مسئله..
    بله دیگه یه سری از کارایی که مدیرا به خوبی از عهدش بر بیان همین مسئله هستش که به کاربر به خاطر تعدد پستهاش بها میدن.اینجا هم مکان خوبیه که پست ها رو بالا ببرید و برای من که 3 ساله دارم خاکه p30 رو میخورم اینجوری نطق کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

.اینجا هم مکان خوبیه که پست ها رو بالا ببرید و برای من که 3 ساله دارم خاکه p30 رو میخورم اینجوری نطق کنید

تویی که داری خاک پی سی رو میخوری برو اول یاد بگیر که پست های اینجا شمارش نمیشه . اگه قرار بود شمارش بشه منی که در 240 صفحه این تاپیک حداقل 3 تا 4 پست دارم الان باید 1000 تا پست رو هم رد کرده بودم. شما به کیفیت پست ها دقت کن . الان داشتم پست های ارسالی دیگر شما رو نگاه میکردم که از بار علمی تون استفاده کنم
    دیدم چیزی جز گلایه از کاربرا و کدیران چند وبلاگ که چرا پست شما رو پاک کردند ندیدم .

در ضمن ادب رو رعایت کن و حرمت تاپیک رو نگه دارید و از اینجا به بعد برای اینکه تاپیک رو به .. نکشید کاری داشتید در پیغام خصوصی در خدمت هستم .

سهیل حسینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

.یه کوروت c5 نارنجی 350 اسبی 2004 هم به تازگی وارد ایران شده.
    این کروت رو هر روز میبینم تو ایران زمین پلاسِ

البته گذر موقت هستش

2این تا عکسو خودم ازش گرفتم

Last edited by amiroo88; 25-12-2007 at 11:35.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام به برو بچ گل مخصوصا همتون.

خوبین؟؟

دوباره جو تاپیک چقدر گرمو صمیمی شده. آفرین.

این کورت از بغل چقدر قشنگه!!

این ماشینا که تازه اومدن هم قشنگناا... همین هیوندای کوپه ها... البته فقط قشنگن وگرنه به نظر من آزرا توانمند تره.

راستی امیر جون اون بنز مشکیه بود که یه بار گذاشتی؟؟؟ همون 8 سیلندره 620 اسبی!! رو میگم هنوز نیومده ایران؟؟ اصلا به بازار جهانی وارد شده؟؟ اگه اومده قیمتش چنده؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اینجا هم مکان خوبیه که پست ها رو بالا ببرید
    واقعا بد شد شما فهمیدید که اینجا مکان خوبیه واسه بالا بردن پستا وگرنه ما الان یکی 10000 پست داشتیم. حالا نمیشه به مدیرا گزارش ندید که اینجا مکان خوبیه که پستا بالا بره. تازه تا قبل اینکه شما بفهمید اینجا مکان خوبیه هر پستی 4 تا پست حساب میشد.

برای من که 3 ساله دارم خاکه p30 رو میخورم اینجوری نطق کنید
    1) نه سایه دارم و نه بر بیفکنندم و سزاست...... اگر نه بر درخت تر کسی تبر نمیزند.
    هوشنگ ابتهاج)

هر چند تو جمهوری اسلامی همه درختای تر رو هم تبر میزنن ولی شما جز اون ترا نیستی.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

در ضمن فقط دو چیز باعث میشه بچه ها اینجا پست بدن.

عشق ماشین و مرام رفیقا

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به .

چطوری فرشاد ؟ اقا مرام خودت رو عشقه .

راستی امیر جون اون بنز مشکیه بود که یه بار گذاشتی؟؟؟ همون 8 سیلندره 620 اسبی!! رو میگم هنوز نیومده ایران؟؟ اصلا به بازار جهانی وارد شده؟؟ اگه اومده قیمتش چنده؟؟
    کدوم بنز رو میگی ؟ اینی که توداری میگی که به مشخصات اس ال ار میخوره !! قیمت هم 400 هزار $ و بدون عوارض گمرکی و شیتیل برای کارمندان گمرک ! ولی اینکه میگی به بازار جهانی نرفته باید چیزی جز اس ال ار باشه

حالا چه مدلی بود نمیدونم باید امیر بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •