میخواهم تصاویر gif در اکسل 2007 دارای حرکت باشه کمککککککککککککککککککک
میخواهم تصاویر gif در اکسل 2007 دارای حرکت باشه کمککککککککککککککککککک
سلام،چطوری می توان کلمات تکراری را در اکسل حذف کرد،به این شکل که نه کلمات تکراری ستون a و نه ستون b حذف نشه،فقط کلمات تکراری بین ستون a و b به صورت سطری که جلوی همدیگر قرار دارند،به شکل عکس زیر
![]()
سلام
چطور میتونم اطلاعتم تو اکسل رو با یه سرور سینک کنم
بدین صورت که اگه از هرجایی که به اینترنت وصل میشم از تو محیط اکسل به اون سرور متصل بشم و بتون روی اطلاعاتم کار کنم.
متشکرم
سلام یه مشکلی دارم دوستان من یه مشکلی دارم، اونم اینکه، تو اکسل فرمول که مینویسم، و اینتر میزنم، 0 میفته، درحالی که فرمول سر جاشه، میخام ببینم چرا اینطوری میشه
و چرا محاسبات رو نشون نمیده؟
به این ارور ربطی داره؟
چطوری میتونم این ارور رو برطرف کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ina.com/uploads/13402894801.jpgمن فکر نکنم همچین چیزی باشه، شما میتونید فایلتون رو یه جایی که بهش دسترسی دارین ، مثل پرشین گیگ آپ کنید هر بار، و بعد کار کنید و دوباره آپ کنید
متوجه نشدم
Last edited by minizoro; 21-06-2012 at 18:15.
فرق عملگر OR با IN چیه؟
کلا..میشه با یک مثال توضیح بدید ممنون
سلام
یه سوال ساده دارم نموداری در اکسل دارم که میخوام عنوان محور Y آن، R به توان 2 باشه اما هر کاری کردم 2 رو به عنوان super script بدم نشد چیکار باید بکنم؟
سلام من اموزش كامل اكسل را ميخوام و من 1 صفحه اكسل دارم كه جدول بندي است و بالاي جدول كه رديف و شرح و ..... نوشته شده است بهصورت قفل شده است و صفحه بعد كه ميزنم همانطور مانده لطفا بگين چگونه به اين شكل در آمده؟
سلام امکان پرینت گرفتن تمامی شیت ها به یک باره هست ؟؟
کل ردیفی که میخواید همچین حالتی را داشته باشد را انتخاب کنید به منوی View برید وروی Freeze panes کیلیک کنید وحالت Freeze top row را انتخاب کنید
روی اسم یکی از شیتها کلیک راست کنید و گزینه سلکت آل شیت رو انتخاب کنید بعد پرینت بزنید
Last edited by ebibarati; 26-06-2012 at 13:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)