تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 870 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

زیمکا جان از لحاظ کیفیت بنده قسم میخورم حتی دبلیو 950 هم به پاش نمیرسه!!!بلندی صدا هم با تنظیم اکولایزر بسیار زیاد میشه!!صدا بسیار با کیفیت تر و بلند تر از دلبیو 850 نیز هست!!اینو پسر عمه ام که دبلیو 850 داره نیز میگه!!سرعت این گوشی وحشتناک بالاست!!باتری این گوشی رو من حقیقتش رو بخواهی با اینکه باهاش فیلم dat فایل هم میبینم و pdf سینوهه میخونم هر 3 روز یک بار شارژ میکنم!!باتری اینقدر قوی شده چون حالت نتورک رو روی gsm گذاشتم تا گوشی بیخودی سرچ نکنه و نور ال سی دی رو که خیلی زیاده و کیفیت داره روی متعادل گذاشتم اما دست به تایمر اسکرین سیور نزدم !!پس نشون میده که باتری این گوشی مناسبه!!چون ال سی دی 16 میلیون رنگ و سی پی یو باتری میخوره (همونطور که میدونی سونی اریکسون ال سی دی 16 میلیون رنگی نداره!!!!!!دی!!!در مورد سیمبین این گوشی باید بگم که خیلی پیشرفته است و جدیدترین ورژنه و تمام برنامه های os 9.1 رو ساپورت میکنه(به استثنا چند نرم افزار درپیتی!!!)!!!!در مورد لقی این گوشی باید بگم که این گوشی رو هر کس خریده از روز اول چیزی در حدود نیم میلیمتر تکون میخوره و بیشتر نمیشه!!!من الان بعد از 6 7 الی 8 ماه که گوشی رو خریدم باهاش بعضی وقتها چرخونک بازی میکنم ولی هیچیش نشده!!!مگه نوکیا الکیه!!!البته برای رفع اون لقی که اصلا حس نمیشه مگه با دست گوشی رو فشار بدی تا حس کنی میتونی یه قاب محافظ بخری و بدلیل جفت شدن قاب با بدنه ی بالایی دیگه با زور و هل و تمبک و غیره هم تکون نمیخوره!!!البته من امتحان کردم و دیدم که میشه برای از بین بردن نیم میلیمتر تکون گوشی رو خیلی ریلکس 180 در جه چرخوند و دوباره برگردوند و مشاهده کردم با چفت شدن بهتر گوشی دیگه نیم میلیمتر تکون نمیخوره!!!در ضمن دکمه های 5700 خیلی درشت هستند و برای اس ام اس نوشتن عالیند!!!!اصلا در هنگام نوشتن بدلیل اینکه گوشی توی دستت لقی مشاهده نمیشه!!هر کی گفته غلط کرده!!!!!دی:در مورد دوربین طبق همیشه و رسم نوکی جون فیلمبرداری توپ mp4 و عکسبرداری معمولی ولی در شرایط وجود نور چراغ بسیار برتر از کا750 سونی اریک!!!!نویز دوربین در فریم ویرهای بعدی حل میشه!!البته این نویز فقط در تاریکی محض وجود داره!!!وجود یک چراغ نویز رو از بین میبره!!!از معایب این گوشی باز و بسته کردن محافظ مکانی که کارت و یو اس بی میخوره هست!!!میگم عیب چون باید هی باز و بسته اش بکنی!!البته خراب که نمیشه ولی ممکنه بچه با دندونش بخوردش!!!!!دی:king of mobiles 2 سابق!!!!!
    بابا دمت گرم آسمون بارونی انصافا باحال گفتی منم با حرفهات موافقمامروز یه دونه گیرم اومد به قیمت220 تومان ببینم میتونم باش کنار بیام یا نه
    من فقط به خاطر این میخوام بگیرم که اس ام اس هام همش توی گوشیم باشه
    ولی دوربینش فوکاس نداره نه ؟ اگه داشت خیلی خوب میشد
    دکمه هاش هم قشنگ معلومه که بزرگه و خوراکش اس ام اس ببخشید پیامک

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خ.ب برای پی دی اف باید ادوب پی دی اف ورژن 2.5 رو دانلود کنی و کرکشو ساین کنی!!!برای اجرای dat فایل که تمام فیلمهای روی سی دی از این نوع فرمت هستند فقط لازمه core player رو نصب کنی و فقط پسوند فایل رو که dat هست رینیم کنی و mpg کنی اونوقت میبینی به دلیل سی پی یوی قوی 5700 این نوع فایل براحتی اجرا میشه!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا بازی فلش برای 5700 ازکجا دانلود کنم لطفا کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

12

مسير پايين همون كار رو ميكنه .
    settings\security\phone and sim\autolock period
    بعدش يه عدد رو وارد ميكني كه اين عدد قفل صفحه به دقيقه هست بعدش لوك كد گوشي رو وارد ميكني بعدش هم ok ...
    دمه شما گرم.مرسی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قابلي نداشت فقط وظيفه بود ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اسمون بارونی حالا این سی پی یوش چند گیگ هستش؟
    حافظه رمش چقدره؟منظورم اون رمی هستش که توی کیسه.
    سی پی یو پی990 مگه چنده؟
    چقدر رم ساپورت میکنه؟4گیگ میتونه؟
    فیلم رو با چه کیفیتی نشون میده؟VGA نشون میده یعنی به باحالی دبلیو950 نشون میده؟
    والله من خودم گیج شدم بین دبلیو950 و 5700 موندم .اون کسی که 5700 دست دوم میفروخت پشیمون شدش. الان باید دوباره سرچ کنم.
    راستی توی هدفن چطوره؟به پای دبلیو950 و مگاباسش میرسه؟
    Last edited by zimka_14162; 06-12-2007 at 13:38.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاظم جان پیشنهاد میکنم بگیری پشیمون نمیشی
    گوشی خوبیه من که راضی بودم
    کیفیت تصویر اون خیلی خوبه و بهتر از W950 خودم هستش
    البته مقایسه نکردم ولی چون دارم و تجربه کردم گفتم
    شما با این گوشی یک آهنگ راک بذارین براتون عین یه ساب ووفر کار میکنه و اصلا خر خر نمیکنه.بلند گوش کیفیت بالایی داره
    و متاسفانه گوشی های W850 و W810 کیفیت بلند گوی خوبی ندارن و صدای تیز دارن و اگه همچین آهنگی رو روی این گوشی ها پخش کنی شروع به خرخر میکنه
    حتی W950 خودم هم اینطوریه که به خاطر همین جریان یه کمی منو ناراحت کرده
    در مورد هنذفری هم هر وقت خودت گرفتی نظرت رو بگو
    چون به نظر من هنذفری تا حدودی به خود شخص بستگی داره که چه صدایی با گوشش سازگاره
    به هر حال بگیری پشیمون نمیشی
    ولی چرا دست دوم ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کاظم جان پیشنهاد میکنم بگیری پشیمون نمیشی
    گوشی خوبیه من که راضی بودم
    کیفیت تصویر اون خیلی خوبه و بهتر از W950 خودم هستش
    البته مقایسه نکردم ولی چون دارم و تجربه کردم گفتم
    شما با این گوشی یک آهنگ راک بذارین براتون عین یه ساب ووفر کار میکنه و اصلا خر خر نمیکنه.بلند گوش کیفیت بالایی داره
    و متاسفانه گوشی های W850 و W810 کیفیت بلند گوی خوبی ندارن و صدای تیز دارن و اگه همچین آهنگی رو روی این گوشی ها پخش کنی شروع به خرخر میکنه
    حتی W950 خودم هم اینطوریه که به خاطر همین جریان یه کمی منو ناراحت کرده
    در مورد هنذفری هم هر وقت خودت گرفتی نظرت رو بگو
    چون به نظر من هنذفری تا حدودی به خود شخص بستگی داره که چه صدایی با گوشش سازگاره
    به هر حال بگیری پشیمون نمیشی
    ولی چرا دست دوم ؟؟؟؟؟؟
    این ماه کلا جیبم خالی شده پول واسه پی1 نگه داشتم ولی همش خرج شد.
    حالا موندم چی کار بکنم. البته با این برنامه ی کاوشگر تلفن واسه کا800 که نصب کردم. یه کم از کا800 خودم دوباره خوشم اومد. یعنی از پیام هام بکآپ گرفتم تا پاک نشه چون دوست نداشتم پاک بشه یکی از دلایل گوشی عوض کردنم همین بود یعنی مهمترین دلیلم همین بود.
    دبلیو950 چند تا عیب داره اولا صدای اسپکرش ضعیفه که زیاد مهم نیست. کی بوردش در پیت هست. ال سی دی اش زیر نور آفتاب اصلا دیده نمیشه. بقیه چیزاش خیلی خوبه . از اون4 گیگ هم نمیشه به راحتی گذشت

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صدای اسپیکرش رو قبول دارم
    همچنین کیبوردش ولی من بهش عادت کردم
    اما lcd اش خوبه یعنی عالیه من که راضی بودم

پیشنهاد میکنم که پول جمع کنی و یه نوش رو بگیری و دنبال دست دوم هم نگرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10

توی جعبه زیمکا جان یه رم 1 گیگ هست!!تا 4 گیگ ساپورت میکنه!!سی پی یو های نوکیا کلا قویتر از سونی اریکسون هستند!فیلمها رو با همون کیفیتی که توی کامپیوتر داری میتونی مشاهده کنی و نیازی به کانورت کردن نیست!!شما یک فایل dat رو با تغییر نام دادن به mpg براحتی میتونی با نرم افزار core player مشاهده کنی!!میری تو کف و عمرا بر نمیگردی!!دایی من هنوز تو کفیه!!1 ماه 5700 خریده!!!!!!!در مورد هندزفری همگان اینو میگن که هندزفری کریتیو و یا دبل810 کارت رو فول راه میندازه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •