زیمکا جان از لحاظ کیفیت بنده قسم میخورم حتی دبلیو 950 هم به پاش نمیرسه!!!بلندی صدا هم با تنظیم اکولایزر بسیار زیاد میشه!!صدا بسیار با کیفیت تر و بلند تر از دلبیو 850 نیز هست!!اینو پسر عمه ام که دبلیو 850 داره نیز میگه!!سرعت این گوشی وحشتناک بالاست!!باتری این گوشی رو من حقیقتش رو بخواهی با اینکه باهاش فیلم dat فایل هم میبینم و pdf سینوهه میخونم هر 3 روز یک بار شارژ میکنم!!باتری اینقدر قوی شده چون حالت نتورک رو روی gsm گذاشتم تا گوشی بیخودی سرچ نکنه و نور ال سی دی رو که خیلی زیاده و کیفیت داره روی متعادل گذاشتم اما دست به تایمر اسکرین سیور نزدم !!پس نشون میده که باتری این گوشی مناسبه!!چون ال سی دی 16 میلیون رنگ و سی پی یو باتری میخوره (همونطور که میدونی سونی اریکسون ال سی دی 16 میلیون رنگی نداره!!!!!!دی

!!!در مورد سیمبین این گوشی باید بگم که خیلی پیشرفته است و جدیدترین ورژنه و تمام برنامه های os 9.1 رو ساپورت میکنه(به استثنا چند نرم افزار درپیتی!!!)!!!!در مورد لقی این گوشی باید بگم که این گوشی رو هر کس خریده از روز اول چیزی در حدود نیم میلیمتر تکون میخوره و بیشتر نمیشه!!!من الان بعد از 6 7 الی 8 ماه که گوشی رو خریدم باهاش بعضی وقتها چرخونک بازی میکنم ولی هیچیش نشده!!!مگه نوکیا الکیه!!!البته برای رفع اون لقی که اصلا حس نمیشه مگه با دست گوشی رو فشار بدی تا حس کنی میتونی یه قاب محافظ بخری و بدلیل جفت شدن قاب با بدنه ی بالایی دیگه با زور و هل و تمبک و غیره هم تکون نمیخوره!!!البته من امتحان کردم و دیدم که میشه برای از بین بردن نیم میلیمتر تکون گوشی رو خیلی ریلکس 180 در جه چرخوند و دوباره برگردوند و مشاهده کردم با چفت شدن بهتر گوشی دیگه نیم میلیمتر تکون نمیخوره!!!در ضمن دکمه های 5700 خیلی درشت هستند و برای اس ام اس نوشتن عالیند!!!!اصلا در هنگام نوشتن بدلیل اینکه گوشی توی دستت لقی مشاهده نمیشه!!هر کی گفته غلط کرده!!!!!دی:در مورد دوربین طبق همیشه و رسم نوکی جون فیلمبرداری توپ mp4 و عکسبرداری معمولی ولی در شرایط وجود نور چراغ بسیار برتر از کا750 سونی اریک!!!!نویز دوربین در فریم ویرهای بعدی حل میشه!!البته این نویز فقط در تاریکی محض وجود داره!!!وجود یک چراغ نویز رو از بین میبره!!!از معایب این گوشی باز و بسته کردن محافظ مکانی که کارت و یو اس بی میخوره هست!!!میگم عیب چون باید هی باز و بسته اش بکنی!!البته خراب که نمیشه ولی ممکنه بچه با دندونش بخوردش!!!!!دی:king of mobiles 2 سابق!!!!!