گاد آ، وار رو امروز گرفتم و بازي هم كردم . فوق العاده بود اصلا فكرش رو هم نميكردم اينقدر عالي باشه حرف نداشت .
فقط نميدونم چرا game spot به اين بازي نمره 8.5 داده .
گاد آ، وار رو امروز گرفتم و بازي هم كردم . فوق العاده بود اصلا فكرش رو هم نميكردم اينقدر عالي باشه حرف نداشت .
آره اين نسخه انگليسي هست .
آره تمومش كردم ! بازيش زياد سخت نيست !نکنه منظورت اینه که گاد آف وار را تموم کردی؟!! من هنوز وقت نکردم برم بخرمش و شما...!
نسخه اصل انگليسيش هنوز عرضه نشده ! اونم كه من گذاشته بودم يه پچ بود كه بازي رو تقريبا انگليسي مي كرد نه به صورت كامل !حالا از کجا گیر بیارم؟!
crisis core که اومده نکنه این انگلیسیشه؟
بازيش قشنگه فقط حيف كوتاهه پنج شيش ساعته تموم مي شه !گاد آ، وار رو امروز گرفتم و بازي هم كردم . فوق العاده بود اصلا فكرش رو هم نميكردم اينقدر عالي باشه حرف نداشت .
salam
agah javid didid goftam darmorede Persia hast!!!!
rast ma nshenidam faghat ghesmate avaleshe age injori bashe ghabele bakhsheshe
tab badbedrod
من كنسول گرفتم كه از شر نصب اين بازي هاي لعنتي pc راحت شم ولي مثله اينكه بازم داستان ادامه دارد .
گاد آف وار رو اون قسمت كه اژدها رو روي پل ميكشيم بعد كراتوس رو ميكنه به آسمون گير ميكنه و جلوتر نميره .
پرو استريت هم از بازي هاي پرتو و هم از بازي هاي وست جفتشو امتحان كردم بازم توي لودينگ اول بازي گير ميكنه .
مشكل از فريمورم هست ؟ فريمورم 3.6 هست
اگه از فريمور نيست از چيه ؟ ممكنه از رم باشه ؟
بدترين فريم وري كه من ديدم داري رو كنسولت 3.6 اصلا خوب نيست يا 3.71 فعلا بعد از 3.52 بهترين فريم ور بوده ! البته من خودم 3.90 ريختم مشكلي ندارم ...من كنسول گرفتم كه از شر نصب اين بازي هاي لعنتي pc راحت شم ولي مثله اينكه بازم داستان ادامه دارد .
گاد آف وار رو اون قسمت كه اژدها رو روي پل ميكشيم بعد كراتوس رو ميكنه به آسمون گير ميكنه و جلوتر نميره .
پرو استريت هم از بازي هاي پرتو و هم از بازي هاي وست جفتشو امتحان كردم بازم توي لودينگ اول بازي گير ميكنه .
مشكل از فريمورم هست ؟ فريمورم 3.6 هست
اگه از فريمور نيست از چيه ؟ ممكنه از رم باشه ؟
یه خواهش کوچیک از اساتید این تاپیک دارم...هر وقت فرم ویر جدید میاد لطفا معرفی کنین و اموزش نصبش رو هم بزارین...ممنون...
اسليم هم 3.71 داره ؟
راستي جاويد جان گاد آف وار رو با يه روش ابتكاري حلش كردم . بازي رو از iso به cso تبديل كردم و اون قسمت كه گير ميكرد رو رد كردم . بعد يه مرحله ديگه دوباره گير كرد و دوباره بازي cso رو پاك كردم و اون ورژن iso رو ريختم و تونستم گير رو رد كنم . فعلا هم خدا رو شكر تا اينجا مشكل نداشت تا ببينيم چي ميشه .
سلام دوستان من Gta Vcs رو انداختم رو Psp یه ذره تو خیابونا بعد از هر چند ثانیه یه مکث واسه لود کردن میکنه
Psp من معمولییه
فرم ویرش هم :3.1
سلام من می خوام یک پی اس پی بگیرم اولا الان قیمت اسلیم چنده ثانیا مموری 4 گیگ و کیف و ... رو هم چقدر در میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)