سلام من بازی c&c3 رو نصب کردم دوتا dvd ولی نمیدونم چرا روی ایکون بازی کلیک میکنم داخل بازی نمیره
یعنی یه گزینه میاد که انگار میخواد connect بشه بعدش یه گزینه retry و cancel میاد
لطفا کمک کنید
سلام من بازی c&c3 رو نصب کردم دوتا dvd ولی نمیدونم چرا روی ایکون بازی کلیک میکنم داخل بازی نمیره
یعنی یه گزینه میاد که انگار میخواد connect بشه بعدش یه گزینه retry و cancel میاد
لطفا کمک کنید
من میخواستم در مورد یکی از مرحله های gta:san andreas ب÷رسم ینجا کسی میتونه جواب بده یا نه؟
سلام
من بازی C&C3 رو نصب کرده ام ( دو تا DVD)
C&C : Tiberium Wars Kane Edition
وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه و این ارور رو میده !
بعدش که روی YES کلیک میکنم هم این ارور میاد !
نمیدونم مشکل از چی هست !!کمک کنید
سیستم من :
GEFORCE FX 5200
RAM :512
کـــــــــمــــــک فــــــــــوری !!!!
ارور که میگه ساعت سیستمت مشکل داره برو زمان و تاریخ سیستمتو چک کن ببین درسته.بزار رو 2007.
دوست عزیز میتونی فایل DLL را اینجا سرچ کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اینجا مطرح کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
راستی این radeon 9200 من directx 9.c رو ساپورت نمیکنه هر کاری کردم نتونستم نصبش کنم
میگه نصب شد ولی وقتی میری نیگا میکنی میبینی همون directx 9.b هستش به نظر شما ساپورت میکنه ؟
در ضمن من prince of persia two thrones رو نصب کردم چندین بار بازم همون ارورو میده
میگه use safe mode
توی رید می نوشته بایستی directx 9.c باشه به نظر شما مشکل از اینه؟
هر کاری از دستم اومد انجام دادم ولی نشد که نشد آخر سر مجبور میشم کارت گرافیکمو عوض کنم
please help me
سپاسگذارم
ساپورت ربطی به گرافیک نداره.استی این radeon 9200 من directx 9.c رو ساپورت نمیکنه هر کاری کردم نتونستم نصبش کنم
میگه نصب شد ولی وقتی میری نیگا میکنی میبینی همون directx 9.b هستش به نظر شما ساپورت میکنه ؟
در ضمن من prince of persia two thrones رو نصب کردم چندین بار بازم همون ارورو میده
میگه use safe mode
هر کاری از دستم اومد انجام دادم ولی نشد که نشد آخر سر مجبور میشم کارت گرافیکمو عوض کنم
please help me
سپاسگذارم
ویندوزت ساپورت نمیکنه.
بذار اکس پی SP3 بیاد نصبش کن.
دوست عزيز Microsoft ويندوزي به اسم SP3 نزده . هرچي نسخه به اسم SP3 هست كار ايراني هاي عزيز هستش .ساپورت ربطی به گرافیک نداره.
ویندوزت ساپورت نمیکنه.
بذار اکس پی SP3 بیاد نصبش کن.
و جواب شما دوست عزيز . احتمالا ويندوز شما SP2 ايراني هستش .سلام
راستی این radeon 9200 من directx 9.c رو ساپورت نمیکنه هر کاری کردم نتونستم نصبش کنم
میگه use safe mode
please help me
سپاسگذارم
شما بايد ويندوز زير رو نصب كنيد :
Microsoft Windows XP Professioanl . يعني بدون هيچ سرويس پكي .
احتمالا درست ميشه .
oracle عزیز درست میگن به احتمال فراوان ویندوز شما از نسخه های بتا ویندوز xp هست و باید ویندوز رو عوض کنی
چون سری بتا دایرکت ایکس رو ساپورت نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)