تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 616 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

آخه تا مهر که می خوام برم دانشگاه باید کارتم دستم باشه ! چون الان دانشجو هستم ودوباره کنکور می خوام بدم
    خب عزیز من 6 ماه که کارات طول نمیکشه

نهایتش 2 تا 3 ماه ، یعنی اگه اردیبهشت شامل بشه پدرتون ، کارات تا نهایتن تیر و مرداد ردیفه
    پس خیالت تخت
    حالا اگه خیلی هم مهمه از نظام وظیفه برو بپرس
    امروز رفتم پلیس 10 گفت باید برای اعزام .....حساب شپه باز کنی

جریان چی؟

حتما لازم هست؟
    خب واسه اینکه مقرری رو بریزن به حسابت ، هر سرباز ماهیانه یه مبلغی بهش میدن جای حقوق

سلام من مادرم از پدرم طلاق گرفته و من تنها پسرشم و با مادرم زندگی میکنم معافم؟

بله ، به سلامتی

2. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یکی از گوشهام مشکلی شنوایی داره بطوری که اگه اون یکی گوشمو بگیرم واقعا" مشکل شنواییم حاده و به سختی میشنوم. و صدا های معمولی رو اصلا" نمیشنوم مگه اینکه بلند باشه از بچه گی هم همینطور بوده با توجه به بند ایین نامه برای کاهش شنوایی میتونم معافیت بگیرم؟
    و چه جوریاست که ثابت بشه حرفم؟کسی این مشکل رو داشته لطفا" راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال آیا گودی کف پا که باعث درد در ستون فقرات و کمر میشه معافی داره؟ با پارتی میشه کاری کرد>؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام دوستان من یکی از گوشهام مشکلی شنوایی داره بطوری که اگه اون یکی گوشمو بگیرم واقعا" مشکل شنواییم حاده و به سختی میشنوم. و صدا های معمولی رو اصلا" نمیشنوم مگه اینکه بلند باشه از بچه گی هم همینطور بوده با توجه به بند ایین نامه برای کاهش شنوایی میتونم معافیت بگیرم؟
    و چه جوریاست که ثابت بشه حرفم؟کسی این مشکل رو داشته لطفا" راهنمایی کنید.
    بری نظام وظیفه خودشون به دکتر و شنوایی سنج معرفیت میکنن و اونا نظر میدن که طوری هست مشکلتون که معاف بشین یا نه، اگه اونا تائید کردن کمیسیون هم تشکیل میشه و در صورت تائید نهایی ایشالا معاف میشین

سلام بچه ها یه سوال آیا گودی کف پا که باعث درد در ستون فقرات و کمر میشه معافی داره؟ با پارتی میشه کاری کرد>؟

با پارتی که اصلا ، چون چند دکتر مختلف باید برید برای معاینه توی چند شهر مختلف
    بعد از اون هم کمیسیون، پس اصلا به پارتی فکر نکن

ولی اگه مشکلتون شامل معافی یا معاف از رزم بشه ، دکتر تشخیص میده ، نگران نباش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نحوه ی تست شنوایی به چه صورته؟ آخه من اون یکی گوشم هیچ مشکلی نداره و توپ میشنوهحالا کی باید ثابت کنه این یکی نمیشنوه خوب و واقعا" مشکل داره مثلا کسی تو فاصله ی 1متری عادی صحبت کنه او یکی گوشم نمیشنوه و شاید یه وز وزی بیاد فقط

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من متولد 71 هستم و از دانشگاه اخراج شدم
    هنوز هم مشمول نیستم
    آیا باید برم سربازی یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

نحوه ی تست شنوایی به چه صورته؟ آخه من اون یکی گوشم هیچ مشکلی نداره و توپ میشنوهحالا کی باید ثابت کنه این یکی نمیشنوه خوب و واقعا" مشکل داره مثلا کسی تو فاصله ی 1متری عادی صحبت کنه او یکی گوشم نمیشنوه و شاید یه وز وزی بیاد فقط
    من دقیق در جریان نیستم که کم شنوایی 1 گوش هم جز معافیت هستش یا نه ، ولی به هرحال بپرسی بهت میگن خودشون

سلام
    خسته نباشید
    من متولد 71 هستم و از دانشگاه اخراج شدم
    هنوز هم مشمول نیستم
    آیا باید برم سربازی یا خیر؟
    سلام ممنون
    خیر شما مشمول نیستین و میتونین کنکور 90 رو هم شرکت کنید (اگه از دوره روزانه اخراج شدین ، نمیتونین باز روزانه شرکت کنید)

ولی حواست باشه تو سال 90 باید دفترچه بفرستی وگرنه غیبت میخوری

پیشنهاد من اینه که تو سال 90 ( طوری که فاصله اخراجت از دانشگاه تا زمان ارسال دفترچه 4 ماه بیشتر نشه)
    دفترچه ات رو پست کنی ، و بعد تقاضا کنی که تاریخ اعزامت رو بعد از 1 مهر 90 بندازن ، وگرنه امکان کنکور مجدد رو نداری و باید بری سربازی

9. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام!من متولد شهریور سال 71 هستم و امسال قبول نشدم ، سال دومی هست که می خوام کنکور بدم!می خواستم بدونم اگه قبول شدم مشکلی ندارم برای دانشجو شدن؟نباید سال 90 دفترچه رو بفرستم؟خواهشا کمک کنید
    Last edited by MeMri; 03-03-2011 at 02:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

من امسال کنکور ارشد دادم و احتمال زیاد قبولم و قصد دارم بعد از گرفتن مدرک ارشدم برم سربازی
    میخواستم ببینم خدمت سربازی افرادی که مدرک ارشد دارند به چه شکله؟و چند ماه هست؟

می خواستم ببینم میشه بعد از گرفتن مدرک ارشد در دانشگاه تدریس کنم و جزو خدمتم به شما بیاد؟
    تدریس در دانشگاه هم جزو خدمت به شما میاد؟

یا مثلا بعد اگر زد و دکترا قبول شدم میتونم بعد از گرفتن مدرک دکترا با تدریس در دانشگاه بتونم این جوری خدمت سربازیم را تموم کنم؟

کلا سربازی افراد ارشد و دکترا به چه شکله؟

سوال کلی من اینه که بپرسم میشه تدریس در دانشگاه جزو خدمت سربازی به شما بیاد؟؟چنین قانونی وجود داره؟اگه هست به چه شکله؟

اگه هست تدریس در دانشگاه ازاد و دولتیش فرقی داره؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم زیاد اطلاعی ندارم در این زمینه

متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

با سلام!من متولد شهریور سال 71 هستم و امسال قبول نشدم ، سال دومی هست که می خوام کنکور بدم!می خواستم بدونم اگه قبول شدم مشکلی ندارم برای دانشجو شدن؟نباید سال 90 دفترچه رو بفرستم؟خواهشا کمک کنید

سلام
    نه لازم به ارسال دفترچه نیست ، میتونید راحت ثبت نام کنید

سلام

من امسال کنکور ارشد دادم و احتمال زیاد قبولم و قصد دارم بعد از گرفتن مدرک ارشدم برم سربازی
    میخواستم ببینم خدمت سربازی افرادی که مدرک ارشد دارند به چه شکله؟و چند ماه هست؟

می خواستم ببینم میشه بعد از گرفتن مدرک ارشد در دانشگاه تدریس کنم و جزو خدمتم به شما بیاد؟
    تدریس در دانشگاه هم جزو خدمت به شما میاد؟

یا مثلا بعد اگر زد و دکترا قبول شدم میتونم بعد از گرفتن مدرک دکترا با تدریس در دانشگاه بتونم این جوری خدمت سربازیم را تموم کنم؟

کلا سربازی افراد ارشد و دکترا به چه شکله؟

سوال کلی من اینه که بپرسم میشه تدریس در دانشگاه جزو خدمت سربازی به شما بیاد؟؟چنین قانونی وجود داره؟اگه هست به چه شکله؟

اگه هست تدریس در دانشگاه ازاد و دولتیش فرقی داره؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم زیاد اطلاعی ندارم در این زمینه

متشکرم

سلام

معمولا کسایی که ارشد یا دکترا گرفتن ، بعد از گذروندن آموزشی، به یه نهاد یا ارگانی مرتبط به رشتشون معرفی میشن برای خدمت
    حالا باید دید شما کجا میوفتی، فکر نمیکنم جزو هیئت علمی دانشگاه بتونی خدمت کنی

ولی احتمالش هست سرباز معلم بشی ، یا مثلا اگه رشتت برق هستش (فرضا) تو اداره برق مشغول میشی تا خدمتت تموم بشه
    یا اگه پزشکی خوندی شاید معرفیت کنن درمونگاه های پزشکی قانونی و...

کلن باید دید چی نیاز دارن و کجا میفرستنت
    مثلا یکی از دوستای من فوق دیپلم هستش ، ولی چون مدرک نجات غریق داره ، فرستادنش استخر پادگان ارتش ، اونجا وایمیسته
    Last edited by babak_gww; 03-03-2011 at 10:21.

13. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •