مخلصیم! نه، یادم می مونه، حواسم هست.
.gif)
راستی از N95 راضی هستی؟ (بدون تعصب)
بی تعصب می گم :من اول Samsung D600 داشتم.بر خلاف خیلی از عزیزان که می گفتن سامسونگ این جوریه اون جوریه کلی هم از استفاده باهاش لذت بردم.نه آنتن دهیش مشکلی داشت(البته اصلی ترین موضوع در بررسی) و نه چیزای دیگش ، تازه نسبت به خیلی از گوشی های دیگه از ظاهر قشنگتری برخوردار بود(کاملا سلیقه ای).دوربینش هم که 2 مگا بود و توو روز واقعا خوب عکس می گرفت و به همراه خودش یه کابل اتصال مستقیم به TV داشت.دیگه از یه گوشی با این قیمت چی می خوای؟!؟!؟!اما دومین گوشی که P990i باشه...به نظر من این گوشی با توجه به ارزون شدن ناگهانیش جز اون دسته گوشی هایی هست که واقعا ارزش پول پرداخت شده بابتش رو داره و شاید هم خیلی بیشتر!دیگه دوستان توو این کلوپ خودشون خیلی بهتر می دونن که به نظر من شاید بدترین مشکل این گوشی سختیه کار باهاش بود که اگه اونم یه کم انگلیسی بلد بودی مشکلش حل بود.حتی این گوشی اونقدر امکاناتش وسیع هست که من چندتا عکس توو اینترنت دیده بودم که P990i رو مقابل N95 گذاشته بودن و امکاناتشون رو نقد می کردن.عکس هاشون رو هم بعدا براتون حتما می ذارم!و سرانجام N95 که به نظرم گوشیه ی نسبتا خوبیه ولی دیگه ارزش این همه پول خرج کردن رو نداره(البته اینم بگم که توو ایران اینجوریه ، چرا؟چون خیلی از امکاناتش اینجا غیر قابل استفاده و تقریبا بی خوده).ولی در کل از بقیه ی گوشی ها خیلی سرتره...مثلا 5 مگا پیکسل دوربین ، صفحه نمایش 16 میلیون رنگی ، GPS ، قطب نما ، خروجی تلویزیون ، سیستم عامل مطمئن و خیلی چیزهای دیگه که اینجا نمیشه مطرحشون کرد دوستان!به هر حال امیدوارم بدردتون خورده باشه رفقا مخصوصا آقا ramin2020...