تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3349 از 3745 اولاول ... 23492849324932993339334533463347334833493350335133523353335933993449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,481 به 33,490 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مال ما که محدوده ولی یه نکته هست تو شروع تایم رایگان یعنی ساعت ۱۶ تا ساعت ۱۷ معمولا یه چند دقیقه ای سرعت بالاست بعد محدود میشه احتمالا تو اون دقایق اولیه تست نگرفتین؟ تا ساعت ۸ سرعت ازاد بود؟؟ حتی سرور خارجی؟
    آره سرعت ازاد بود تست هم ساعت 6 گرفتم
    فردا دوباره تست میگیرم احتمال داره برای امروز موقتی بوده باشه

2. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما گغتی اشعال یعنی بقیه جاها گل وبلبل اه دیگه فقط همین یکی گند داره می زنه نکنه شما خطی چیزی داری این حرفا رو می زنی داداشی بقیه جاها هم دست کمی نداره یادمون نره همه از یه جا اینترنت می گیرن پس همه یه جورن و مورد بعد هر موقع بخوان ملی اش می کنن کسی هم حرفی نمی زنه سعی کن چیز جدید بگی اینا قدیمی اه
    درسته همش یکی هست اما منظور قیمت و ارائه سرویس هم هست یه نگاه به سرویس های شرکت های دیگه بندازید الان قیمت های پایینتری و ویژه ای میذارن که بصرفه تره.

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مال ما که محدوده ولی یه نکته هست تو شروع تایم رایگان یعنی ساعت ۱۶ تا ساعت ۱۷ معمولا یه چند دقیقه ای سرعت بالاست بعد محدود میشه احتمالا تو اون دقایق اولیه تست نگرفتین؟ تا ساعت ۸ سرعت ازاد بود؟؟ حتی سرور خارجی؟
    برای منم محدود بود اما ممکنه برای هر منطقه چون تغییراتی انجام میگیره برای تامین پهنای باند از دیگر جاها موقتی گاهی اعمال نشه که بعد از چند روز محدودیت دوباره برمیگرده.

نکته: حتی اگرم محدودیت نباشه من هر روزی حدود 1 گیگ دانلود دارم حتی اگرم محدود باشه میتونم اون یک گیگ رو بگیرم اما ناراحتیم اینه که باید توی چند ساعت اون دانلود رو بکنم به نظرم اگه همین 265 گیگ رو اگه براش محاسبه میذاشتن و دانلود هم با سرعت بالا بهتر بود تا محدود بشه سرعت اما محاسبه نشه.

6. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای منم محدود بود اما ممکنه برای هر منطقه چون تغییراتی انجام میگیره برای تامین پهنای باند از دیگر جاها موقتی گاهی اعمال نشه که بعد از چند روز محدودیت دوباره برمیگرده.

نکته: حتی اگرم محدودیت نباشه من هر روزی حدود 1 گیگ دانلود دارم حتی اگرم محدود باشه میتونم اون یک گیگ رو بگیرم اما ناراحتیم اینه که باید توی چند ساعت اون دانلود رو بکنم به نظرم اگه همین 265 گیگ رو اگه براش محاسبه میذاشتن و دانلود هم با سرعت بالا بهتر بود تا محدود بشه سرعت اما محاسبه نشه.
    نکته رو خیلی خوب گفتی من حتی حاضرم اصلا از حجم اصلیم کم بشه ولی سرعت اینطوری افتضاح نشه آخه سه نفر میان از نت استفاده میکنن واقعا باید بوسید گذاشت کنار
    اونایی که دانلود زیاد دارن باید اونارو محدود کنن نه مایی که تو اون ساعات بیشتر از 1 گیگ دانلود نکردیم من خودم نهایتا روزی یدونه فیلم متوسط یک گیگ دانلود کنم میخام سریع دانلود شه نه اینکه 2 ساعت بزاری لپتاپ روشن بمونه خودتو و اعضای خانوادت هم بگی از نت استفاده نکنن من میخام دانلود کنم از این مسخره تر هم داریم مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خط کاربرا همینجوری از لحاظ کیفیت محدوده اینا میان محدودتر میکنن آخه تو اینترنت خونه خودتم اینطوری سرعت میدی؟؟؟؟ 150 کیلو؟؟؟ آدم از خودش خجالت میکشه واقعا
    در مورد دانلود اصلا لزومی نداره از این آسیاتک الدنگ استفاده کنیم اون ایرانسل هست دیگه 900 تومن میدی 20 گیگ میگیری 32 نفر هم همزمان استفاده کنن سرعت کم نمیاد

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تایم رایگان 11 دقیقه اول سرعت بالاس بعدش محدود می شه
    تا 4:11 سرعت ازاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما گغتی اشعال یعنی بقیه جاها گل وبلبل اه دیگه فقط همین یکی گند داره می زنه نکنه شما خطی چیزی داری این حرفا رو می زنی داداشی بقیه جاها هم دست کمی نداره یادمون نره همه از یه جا اینترنت می گیرن پس همه یه جورن و مورد بعد هر موقع بخوان ملی اش می کنن کسی هم حرفی نمی زنه سعی کن چیز جدید بگی اینا قدیمی اه
    در اینکه شما از عوامل شرکت هستید که شکی نیست منم صحبتی با شما ندارم
    قضاوت هم با دوستان حالا باز بیشتر پولتونو دور بریزید تا گیگ باکسها 4 برابر و کیفیت به قول خود ایشون آشغالتر بشه

من با شرکتی که ملاک سرعت دانلودش از میهن دانلوده هیچ کاری ندارم شماها دوست دارید برید بگیرید/رای بدید

10. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا مشکل حل شده ؟ از 4 تا 8 منظورم هست
    خبری شده؟؟ جناب مدیر عامل حیله گر جوابی ندادند؟؟؟
    بهش بگین اگه قراره برای بعضیا سرعت درست بشه و بین کاربراتون فرق بزارین اصلا جمع کنین هویج بکارین نامردا

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

من نمیدونم چرا بازم بعضی ها اصرار به دور ریختن پولشون تو جیب این شرکت دزد هستند که ملاک سرعتش میهن دانلوده
    هرچی بیشتر به این شرکت سود برسونید اینترنت ملی قوی تر و سریع تر از اینترنت واقعی خداحافظی خواهید کرد
    در اینکه شما از عوامل شرکت هستید که شکی نیست منم صحبتی با شما ندارم
    قضاوت هم با دوستان حالا باز بیشتر پولتونو دور بریزید تا گیگ باکسها 4 برابر و کیفیت به قول خود ایشون آشغالتر بشه

من با شرکتی که ملاک سرعت دانلودش از میهن دانلوده هیچ کاری ندارم شماها دوست دارید برید بگیرید/رای بدید
    اصلا نمیشه این چراها رو کلی بکار برد چون جواب زیاد داره گاها بحث اصرار نیست بحث اجبار هست ، حقیقت رو همه میدونیم که انتخاب اکثر ما بین بد و بدتر هست

وقتی کسی مثل من توی اون منطقه که سرویس دهی ISP ها و اپراتور های تلفن همراه فاجعست ، ناچارا مجبور به استفاده از این ISP میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نت شما هم قاط زده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ساعت 4:25 دقیقه سرعت محدود نیست ...

خط رو 6 مگه

Last edited by android500; 15-05-2017 at 15:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •