من اگه اینجا ثبت نام کنم و پذیرش بشم احتمال داره هر جای کشور برم؟ یا بازم به خاطر تک پسر بودن می افتم شهر یا استان خودم؟
چند ماه خدمت میشه تو قرارگاه؟
من اگه اینجا ثبت نام کنم و پذیرش بشم احتمال داره هر جای کشور برم؟ یا بازم به خاطر تک پسر بودن می افتم شهر یا استان خودم؟
چند ماه خدمت میشه تو قرارگاه؟
Last edited by aftab_azad20; 06-11-2015 at 12:28.
نهایت برای معافیت اگه دنبالش رفته باشن 2 تا 3 ماه طول میکشه در صورتی که نرن دنبالش پروندشون به حالت تعلیق در میاد و نظام وظیفه اعزام به خدمت نمیزنه ولی غیبت رو می خورن
Last edited by DJ_EBI; 06-11-2015 at 12:40.
فک کنم دو یا سه بار هم کمیسیون پزشکی اهواز رفت ولی از مرداد تا الان خبری از پرونده و نتیجه نشده.
امروز نصف خدمتم گذشته، موند 10.5 ماه دیگه!پایه دی 93، یعنی تموم میشه؟
![]()
نتیجه رو که همون جا بعد از کمیسیون نظام وظیفه اعلام می کنن (اینطوری نیست که بگن برید بعدن خودمون اعلام می کنیم ) و اگه معاف نشه بعد 2 هفته اعزام به خدمت می زنن . شاید این دوستتون معاف نشده روش نشده به کسی بگه!
- - - Updated - - -
نتیجه رو که همون جا بعد از کمیسیون نظام وظیفه اعلام می کنن (اینطوری نیست که بگن برید بعدن خودمون اعلام می کنیم ) و اگه معاف نشه بعد 2 هفته اعزام به خدمت می زنن . شاید این دوستتون معاف نشده روش نشده به کسی بگه!
خودشم بنده خدا نمیدونه چه خبره اصن و نمیدونه پروندش کجاس. خواستم بدونم از کجا باید پیگیری کنه ببینه وضعیتش چی شده؟
فكر كنم شما اشتباه برداشت كردين
بعد از اين كه شما ثبت نام كرديد ، در صورتى كه شرايط را داشته باشيد دعوت به مصاحبه مى شويد سپس اگر قرار به جذب در قرارگاه باشيد از طريق تماس تلفنى به شما اعلام مى. شود. در قرارگاه خدمت ٢١ ماه است و برخى از رشته ها در يگان اصلى خدمت مى كنند تعداد زير مجموعه ها و نهاد هاى قرارگاه در كشور كم است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان این سوال منم هست اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
مرسي عزيز
راجع به امريه چه اطلاعاتي دارين كه نگفته باشين
Sent from my iPhone using Tapatalk
نظام وظیفه ی استان
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)