تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3348 از 4105 اولاول ... 234828483248329833383344334533463347334833493350335133523358339834483848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,471 به 33,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

قرارگاه يك سايت دارد، ابندا اينترنتى ثبت نام كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    من اگه اینجا ثبت نام کنم و پذیرش بشم احتمال داره هر جای کشور برم؟ یا بازم به خاطر تک پسر بودن می افتم شهر یا استان خودم؟
    چند ماه خدمت میشه تو قرارگاه؟
    Last edited by aftab_azad20; 06-11-2015 at 12:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه سوال داشتم. پسرعموی من الان نزدیک یک ساله برا معافیت پزشکی اقدام کرده ولی هنوز پروندش در جریانه انگار. یعنی توی این مدت یک سال جوابی نگرفته از نظام وظیفه؟؟؟؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    نهایت برای معافیت اگه دنبالش رفته باشن 2 تا 3 ماه طول میکشه در صورتی که نرن دنبالش پروندشون به حالت تعلیق در میاد و نظام وظیفه اعزام به خدمت نمیزنه ولی غیبت رو می خورن
    Last edited by DJ_EBI; 06-11-2015 at 12:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نهایت برای معافیت اگه دنبالش رفته باشن 2 تا 3 ماه طول میکشه در صورتی که نرن دنبالش پروندشون به حالت تعلیق در میاد و نظام وظیفه اعزام به خدمت نمیزنه ولی غیبت رو می خورن
    فک کنم دو یا سه بار هم کمیسیون پزشکی اهواز رفت ولی از مرداد تا الان خبری از پرونده و نتیجه نشده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز نصف خدمتم گذشته، موند 10.5 ماه دیگه! پایه دی 93، یعنی تموم میشه؟

5. 2 کاربر از abbaskhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فک کنم دو یا سه بار هم کمیسیون پزشکی اهواز رفت ولی از مرداد تا الان خبری از پرونده و نتیجه نشده.
    نتیجه رو که همون جا بعد از کمیسیون نظام وظیفه اعلام می کنن (اینطوری نیست که بگن برید بعدن خودمون اعلام می کنیم ) و اگه معاف نشه بعد 2 هفته اعزام به خدمت می زنن . شاید این دوستتون معاف نشده روش نشده به کسی بگه!

- - - Updated - - -

نتیجه رو که همون جا بعد از کمیسیون نظام وظیفه اعلام می کنن (اینطوری نیست که بگن برید بعدن خودمون اعلام می کنیم ) و اگه معاف نشه بعد 2 هفته اعزام به خدمت می زنن . شاید این دوستتون معاف نشده روش نشده به کسی بگه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

خودشم بنده خدا نمیدونه چه خبره اصن و نمیدونه پروندش کجاس. خواستم بدونم از کجا باید پیگیری کنه ببینه وضعیتش چی شده؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من اگه اینجا ثبت نام کنم و پذیرش بشم احتمال داره هر جای کشور برم؟ یا بازم به خاطر تک پسر بودن می افتم شهر یا استان خودم؟
    چند ماه خدمت میشه تو قرارگاه؟
    فكر كنم شما اشتباه برداشت كردين
    بعد از اين كه شما ثبت نام كرديد ، در صورتى كه شرايط را داشته باشيد دعوت به مصاحبه مى شويد سپس اگر قرار به جذب در قرارگاه باشيد از طريق تماس تلفنى به شما اعلام مى. شود. در قرارگاه خدمت ٢١ ماه است و برخى از رشته ها در يگان اصلى خدمت مى كنند تعداد زير مجموعه ها و نهاد هاى قرارگاه در كشور كم است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

ضمنا اگه کسی معاف از رزم تلقی بشه و براش دفترچه ارسال کنن آیا میتونه تقاضای تمدید اعزام بکنه؟ موافق میشه در اکثر موارد؟ چند ماه میشه تمدید کرد نهایتا ؟ ممنون
    دوستان این سوال منم هست اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله دوست عزیز 3 ماه آموزشی داره ...
    ولی بعد 3 ماه وقتی تقسیم شدن کسایی که امریه دارن به جای اینکه بیفتن پادگان میرن توی اون ارگانی که امریه گرفتن به جای خدمت کار میکنن
    مرسي عزيز

راجع به امريه چه اطلاعاتي دارين كه نگفته باشين

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خودشم بنده خدا نمیدونه چه خبره اصن و نمیدونه پروندش کجاس. خواستم بدونم از کجا باید پیگیری کنه ببینه وضعیتش چی شده؟
    نظام وظیفه ی استان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •