تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3347 از 4105 اولاول ... 234728473247329733373343334433453346334733483349335033513357339734473847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,461 به 33,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه سوال داشتم. پسرعموی من الان نزدیک یک ساله برا معافیت پزشکی اقدام کرده ولی هنوز پروندش در جریانه انگار. یعنی توی این مدت یک سال جوابی نگرفته از نظام وظیفه؟؟؟؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    به امید خدا میخوام طی این چند روز دفترچه رو ارسال کنم. این تک پسر بودن رو کی باید بهشون اعلام کنم؟ اصلا نیازی هست یا خودشون بر اساس شماره ملی همه اطلاعات رو استخراج می کنند؟
    بعد از ارسال دفترچه باید اقدام کنم واسه پذیرش امریه یا سپاه؟ به نظرتون من که مدرکم ارشد نرم افزاره ارزش داره یه آشنا پیدا کنم که خدمت رو تو فرودگاه بگذرونم؟ امکانش هست با توجه به مدرکم اونجا خدمت کنم؟ یه چند سالی هم بسیجی فعال دارم
    ممنون
    Last edited by aftab_azad20; 06-11-2015 at 10:42.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دانشجوی انصرافی یک سال وقتداره که دفترچه بفرسته. آیا روزی که به پلیس +10 مراجعه میکنه و مدارکش رو برای معافیت پزشکی تحویل میده، قبل از اتمام اون فرجه یکساله باشه کافیه ؟؟ یا طی کردن معاینه توسط پزشک معاین و ... هم باید داخل این فرجه یکساله باشن ؟
    اصل این است که مشمول قبل از پایان فرجه یکساله مدراک را در سامانه ثبت کرده باشه ، حالا ممکنه روز برگزاری کمیسیمون یک ماه بعد از تاریخ انصراف باشه که مشکلی نیست.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    به امید خدا میخوام طی این چند روز دفترچه رو ارسال کنم. این تک پسر بودن رو کی باید بهشون اعلام کنم؟ اصلا نیازی هست یا خودشون بر اساس شماره ملی همه اطلاعات رو استخراج می کنند؟
    بعد از ارسال دفترچه باید اقدام کنم واسه پذیرش امریه یا سپاه؟ به نظرتون من که مدرکم ارشد نرم افزاره ارزش داره یه آشنا پیدا کنم که خدمت رو تو فرودگاه بگذرونم؟ امکانش هست با توجه به مدرکم اونجا خدمت کنم؟
    ممنون
    در اموزشی مدارک را از شما می گیرند.هنگامی که اطلاعات ثب شد و برگه اعزام(برگه سبز) رو گرفتید می توانید اقدام کنید . با امریه ۲۴ ماه خدمت می کنید برای قرارگاه هم علاوه بر شدط معدل بارتی هم داشته باشید

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

در اموزشی مدارک را از شما می گیرند.هنگامی که اطلاعات ثب شد و برگه اعزام(برگه سبز) رو گرفتید می توانید اقدام کنید . با امریه ۲۴ ماه خدمت می کنید برای قرارگاه هم علاوه بر شدط معدل بارتی هم داشته باشید
    بسیجی فعال دارم.من منظورم خود فرودگاهه.باید چه کاری کنم که بتونم به احتمال بالا اونجا خدمت کنم.چون بعد از ارسال دفترچه کلا تو هوا هستن مشمولین
    Last edited by aftab_azad20; 06-11-2015 at 10:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده برج 10 اعزامم به نظر میاد زمستون سردی هم در پیش داریم سوالم اینه که رو لباس سربازی میشه کاپشن پوشید یا حتماواباس سربازی باید روی همه پیرنا باشه؟اگه نزارن که الکی ساک سنگین نکنم کاپشن نبرم

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    بنده برج 10 اعزامم به نظر میاد زمستون سردی هم در پیش داریم سوالم اینه که رو لباس سربازی میشه کاپشن پوشید یا حتماواباس سربازی باید روی همه پیرنا باشه؟اگه نزارن که الکی ساک سنگین نکنم کاپشن نبرم

سلام دوست عزیز یه زیر پیرهنی یه پلیور یه اور کت به شما میدن ولی بایزم لباس گرم ببر من دیشب نگهبان بودم ساعت دو شب تو محوطه واقعا سرد بود و یه بافت ضخیم هم پوشیدم که کمکم کرد.

البته برج 10 به مراتب سردتر و اگه جایی مثل کرمان بیفتید که دیگه هیچ.....پس با خودت لباس گرم حتما ببر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

داشتم با جا به جا کردن تحته وایت بورد حال میکردم که یهو ضد حال زدی بعدش

بله گذشتن که میگذره ولی اینکه چطور میگذره هم مهمه ... دو سال از عمر به بطالت میگذره

امسال؟ من بیشتر وضعیت اعزامی های 94 به بعد مد نظرم بود

دوست عزیز باید هرچیزی رو از نزدیک ببینی بعد قضاوت کنی

بچه های نظافت ساعت 6 میرن جلو یگانو جارو میزنن تموم میشه میره پی کارش اونم نیم ساعت فقط تازه این دو هفته بارون اومد خودش زمینارو شست و فقط دوستان الکی میچرخیدن

اما من تو کادر آموزشم همش باید تخته رو ازین ور ببرم اونور حضور غیاب کنم امضا بگیرم از اساتید خودمم کلاس های حقوقیشو آموزش میدم و مسیولیت یه سری کارهای دیگه به دوشمه... باور کن دوست داشتم جز بچه های نظافت بودم

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

اره اما به احتمال زیاد بره سراغ امریه اش درس رو ول میکنه که بعد از خدمت ادامه بده البته اگه بشه
    مگه امریه اموزشی داره
    بله دوست عزیز 3 ماه آموزشی داره ...
    ولی بعد 3 ماه وقتی تقسیم شدن کسایی که امریه دارن به جای اینکه بیفتن پادگان میرن توی اون ارگانی که امریه گرفتن به جای خدمت کار میکنن

11. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    یه راهنمایی میخواستم ازتون
    خواهشا دوستانه جواب بدین
    من ماه دوازده باید برم سربازی ، و وزنم خیلی زیاده
    دنبال معاف از رزمی هم نرفتم چون میگفتن باید کارای بدتری انجام بدین
    فقط چیزی که نگرانم میکنه اینه که برای لباسای سربازی چیکار باید بکنم ؟؟ بعید میدونم لباس واسه ادم صد و سی کیلویی داشته باشن . خیلی فکرمو مشغول کرده این مساله
    نگرانم که واسه این مساله تا آخر سربازی مورد تمسخر قرار بگیرم
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    دوست عزیز شما تا لباستو سایز کنی آموزشیت تمومه برج 12 دره طلایی هفته اول که مرخصی یه هفته به عید هم مرخصی یعنی مفید شاید سی روز هم خدمت نکنی

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بسیجی فعال دارم.من منظورم خود فرودگاهه.باید چه کاری کنم که بتونم به احتمال بالا اونجا خدمت کنم.چون بعد از ارسال دفترچه کلا تو هوا هستن مشمولین
    قرارگاه يك سايت دارد، ابندا اينترنتى ثبت نام كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

14. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •