هنوز که هنوز زنگ نزدن
هنوز که هنوز زنگ نزدن
از ما گفتن ... به فکر یه شرکت جدید باشید... این وضعیت دزد انلاین حالا حالاها ادامه داره ......
امروز یکی از کارشناساشون بهم زنگ زد گفت استان فارس زیر ساختش ری...ده !
همش دروغ تحویل ملت میدن!!! الان همه اونایی که تو این تاپیکمشکل سرعت شبانه دارن از فارس هستن؟!!!!!!!!!!!
خدا وکیلی حاظرم برم یه شرکت دیگه همین پولو بدم با همین سرعت ولی دیگه تو گرده این دزد انلاین پول نریزم.... امیدوارم همش رو خرج سوختن تجهیزاتشون کنن!!! بهشون زنگ میزنی میگی سرعت کمه میان پینگ میگیرن میگه عجب پینگی!!!!!!!
Last edited by hasanoooooooo; 15-07-2014 at 04:55.
این پارس دیگه داره شورشو در میاره هرشب بدتر
حالا چنان شکایت بارنوشون بکنم تا حالشون جا بیاد
محض اطلاع سرعت من از ۴۳۰ پایین نمیاد ... از لیچر استفاده کنید ... من با expressleech,com دانلود می کنم ... یکی می گفت مسترلیچ هم خوبه
دیدی پینگ خوبه
شبانت درست شد ؟
واسه من هر شب یکم بهتر میشه یه شب 4 گیگ هم گرفتم
اینم واسه من الان :
![]()
Last edited by lamp23; 15-07-2014 at 07:58.
1هفته هست شبا دان نمی کنم ولی یکی از دوستم پری شب 5گیگ دان کرد
توی مرکز مخابراتی ما هست
: )))
دوست عزیز از 1-2 ماه پیش که اون قطعی های سراسری رخ داد سرعت ها رو داشتن محدود می کردن.
دو حالت داره در مقابل افزایش مشترکی که رخ میده...
یا باید باند اضافه کنند که رضایت مشترک رو بدست بیارن که افزایش هزینه بدنبال داره
یا
باند های اضافی که داده شده رو محدود کنند یا به نحوی از باند اسمی فروخته شده بزنن تا هزینه ها کنترل بشه که به صرفه باشه ولی دهن مشترک سرویس میشه.
دلتون رو خوش نکنید بهرحال همشون از دم غارتگرند.
کافیه از یکیشون دلزده بشید اون یکی شرکت دام پهن کرده براتون.
فکر نمیکنم کسی به اندازه من تغییر شرکت داده باشه دیگه. اکثر این شرکت ها رو رفتم. یکی از یکی *ن تر.
اینکه میگن از زیرساخت اینکه حرف جدیدی نیست همشون همینو میگن سالها. پس فکر کردی میگن ایراد از ماست؟
همین دیروز داشتم صحبت میکردم داشت میگفت کامند mtu بزن. بعد وسطش گفت نه دیگه نیازی به ادامه تست نیست خبر رسید که از زیر ساخته حالا باید صبر کنید تا درست بشه : )))))))
هر چندبار هم زنگ بزنید همین رو میگن : )))))
این شرکت ها اسمش خصوصیه ولی باید اختصاصی آقایون بخوانیدش. قانون برای ضعیف هاست. نه برای خودشون. اگر قانونی باشه که من نمی بینم البته.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هی داره بهتره میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)