تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3346 از 3347 اولاول ... 23462846324632963336334233433344334533463347 آخرآخر
نمايش نتايج 33,451 به 33,460 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت amirhosein261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

i60 E1 خریدم سیم‌کارت TD ایرانسل گذاشتم روش خیلی اذیت میکنه، با اینکه هر ۵ تا خطش پر هست ولی کیفیت تصویری هم ایمو با فندق خاموش و هم واتساپ افتضاحه و هر دو سه دقه خیلی نامحسوس قطع میشه باز وصل میشه، با اینکه تست اسپید گرفتم سرعت دانلودش رو ۳۰ ۴۰ هست
    ممنون میشم راهکاری بدین������������
    اف دیش مشکلی نداره.
    ایمو تست کردم یه بار با نت گوشی یه بار با همین اینترنت تی دی این. با نت سیمکارت گوشی عالیه ولی
    td اول که بزور وصل میشه دوما کیفیت تصویر افتضاح. هم اینکه هر دو سه دقه ۵ ۱۰ ثانیه قطع میشه اینترنت تصویر فریز میشه باز اینترنت وصل میشه
    تست سرعت هم گرفتم خیر سرش رو ۳۰ میده.
    ممنون میشم راهکاری بدین������������
    ضمنا پیشفرض dns1: 10.255.255.254 و dns2: 8.8.8.8 هم اینه. پیشفرض واسه همه ایرانسلیا همینه مخصوصا اولی؟
    کدوم dns ها بهتره که دستی تغییر بدم؟

- - - Updated - - -

i60 E1 خریدم سیم‌کارت TD ایرانسل گذاشتم روش خیلی اذیت میکنه، با اینکه هر ۵ تا خطش پر هست ولی کیفیت تصویری هم ایمو با فندق خاموش و هم واتساپ افتضاحه و هر دو سه دقه خیلی نامحسوس قطع میشه باز وصل میشه، با اینکه تست اسپید گرفتم سرعت دانلودش رو ۳۰ ۴۰ هست
    ممنون میشم راهکاری بدین

منم دقیقا همین مشکل دارم با این مودم توی تست سرعت خوبه ولی یکم توی آپلود یا دانلود بهش فشار میاد قطع میکنه فکر کنم چون تو باند ۴۲ تجمیع انجام میده پرش آنتن داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام کسی از ایرانسل فیبر نوری گرفته چطوریاست کیفیتش ؟؟ میخواستم بگیرم

- - - Updated - - -

سلام کسی از ایرانسل فیبر نوری گرفته چطوریاست کیفیتش ؟؟ میخواستم بگیرم

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان، هزینه تبدیل اعتباری به دایمی، چرا در سیمکارت های مختلف متفاوت هست؟ مثلا ۳۰ تومن با حد ۷۰ و یا ۵۰ تومن با حد ۵۰ ؟ چطوری میشه تغییر داد اینو؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2024

پيش فرض

سلام وقتتون بخیر
    من مودمم رو با اینکه آنلاک و آپگرید کردم با سیم کارت همراه اول دایم هر سه دقیقه یه بار قطع میشه باید جدا کنم مجدد وصل کنم با ایرانسل مشکلی نداره. مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2024

پيش فرض

سلام وقتتون بخیر
    من با اینکه مودم رو آنلاک و اپدیت کردم با سیم کارت غیر ایرانسل هر چند دقیقه یه بار خود به خود مودم دیسکانکت میشه. مشکل چیه؟؟
    مودم ایرانسل E3372S-153
    Last edited by amir8869; 26-08-2024 at 17:39.

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من موقع بیش ثبت نام فیبر ایرانسل تو نقشه خودش تو منطقه ابی هستم ولی موقع وارد کردن کد بستی میزنه که ثبت نام برای این کد بستی امکان بذیر نیست

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان، هزینه تبدیل اعتباری به دایمی، چرا در سیمکارت های مختلف متفاوت هست؟ مثلا ۳۰ تومن با حد ۷۰ و یا ۵۰ تومن با حد ۵۰ ؟ چطوری میشه تغییر داد اینو؟
    یادش بخیر قبلاً تو فروم به جواب میرسیدیم

8. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خود ایرانسل تصمیم میگیره به یه سیمکارت چقدر تخفیف بده. مثلا من چند سال پیش با 10 تومن تبدیل کردم و حد اعتبارم 60 تومن شد.

ایرانسل خیلی رو مخ مشترکین دائمی میره. تو تبلیغاتش میگه دائمی کنید تا یک ماه بعد قبض رو پرداخت کنید ولی حتی 3000 تومن هم قبضت باشه هر روز SMS میده، گاهی تلفن گویا زنگ میزنه! حتی میان دوره هم یک روز در میون SMS میده. من که از آذر پارسال ترابرد کردم به رایتل از شرش راحت شدم. تا الان هنوز قبض پرداخت نکردم و حدود 7000 تومن هنوز اعتبارم مونده از 60 تومن و رایتل هم کاری نداره.
    Last edited by Amir1234646; 02-09-2024 at 16:01.

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

قیمت بسته های سرویس های TDLTE با بسته سیم کارت ایرانسل تفاوت داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

سلام
    اینترنت یه چند ماهی میشه که از LTE + به LTE سویچ میشه که تو بازی های آنلاین پینگ میره بالا و حتی دیسکانکت میشه .. قبلاً اینطور نبود، پیگیری کردم و گفتن متاسفانه این مورد قابل پیگیری نیست ، خود LTE+ عالیه سرعت و پایداریش حدود ۷۰ مگ بر ثانیه میده، اما LTE آشغاله یعنی سرعت در حد 3g که گند میزنه به اینترنت .. دلیل این چیه و آیا واقعاً قابل پیگیری نیست ؟
    Last edited by samebi; 05-11-2024 at 20:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •