منم دقیقا همین مشکل دارم با این مودم توی تست سرعت خوبه ولی یکم توی آپلود یا دانلود بهش فشار میاد قطع میکنه فکر کنم چون تو باند ۴۲ تجمیع انجام میده پرش آنتن داره
منم دقیقا همین مشکل دارم با این مودم توی تست سرعت خوبه ولی یکم توی آپلود یا دانلود بهش فشار میاد قطع میکنه فکر کنم چون تو باند ۴۲ تجمیع انجام میده پرش آنتن داره
سلام کسی از ایرانسل فیبر نوری گرفته چطوریاست کیفیتش ؟؟ میخواستم بگیرم
- - - Updated - - -
سلام کسی از ایرانسل فیبر نوری گرفته چطوریاست کیفیتش ؟؟ میخواستم بگیرم
دوستان، هزینه تبدیل اعتباری به دایمی، چرا در سیمکارت های مختلف متفاوت هست؟ مثلا ۳۰ تومن با حد ۷۰ و یا ۵۰ تومن با حد ۵۰ ؟ چطوری میشه تغییر داد اینو؟
سلام وقتتون بخیر
من مودمم رو با اینکه آنلاک و آپگرید کردم با سیم کارت همراه اول دایم هر سه دقیقه یه بار قطع میشه باید جدا کنم مجدد وصل کنم با ایرانسل مشکلی نداره. مشکل چیه؟
سلام وقتتون بخیر
من با اینکه مودم رو آنلاک و اپدیت کردم با سیم کارت غیر ایرانسل هر چند دقیقه یه بار خود به خود مودم دیسکانکت میشه. مشکل چیه؟؟
مودم ایرانسل E3372S-153
Last edited by amir8869; 26-08-2024 at 17:39.
دوستان من موقع بیش ثبت نام فیبر ایرانسل تو نقشه خودش تو منطقه ابی هستم ولی موقع وارد کردن کد بستی میزنه که ثبت نام برای این کد بستی امکان بذیر نیست
یادش بخیر قبلاً تو فروم به جواب میرسیدیم
خود ایرانسل تصمیم میگیره به یه سیمکارت چقدر تخفیف بده. مثلا من چند سال پیش با 10 تومن تبدیل کردم و حد اعتبارم 60 تومن شد.
ایرانسل خیلی رو مخ مشترکین دائمی میره. تو تبلیغاتش میگه دائمی کنید تا یک ماه بعد قبض رو پرداخت کنید ولی حتی 3000 تومن هم قبضت باشه هر روز SMS میده، گاهی تلفن گویا زنگ میزنه! حتی میان دوره هم یک روز در میون SMS میده. من که از آذر پارسال ترابرد کردم به رایتل از شرش راحت شدم. تا الان هنوز قبض پرداخت نکردم و حدود 7000 تومن هنوز اعتبارم مونده از 60 تومن و رایتل هم کاری نداره.
Last edited by Amir1234646; 02-09-2024 at 16:01.
قیمت بسته های سرویس های TDLTE با بسته سیم کارت ایرانسل تفاوت داره ؟![]()
سلام
اینترنت یه چند ماهی میشه که از LTE + به LTE سویچ میشه که تو بازی های آنلاین پینگ میره بالا و حتی دیسکانکت میشه .. قبلاً اینطور نبود، پیگیری کردم و گفتن متاسفانه این مورد قابل پیگیری نیست ، خود LTE+ عالیه سرعت و پایداریش حدود ۷۰ مگ بر ثانیه میده، اما LTE آشغاله یعنی سرعت در حد 3g که گند میزنه به اینترنت .. دلیل این چیه و آیا واقعاً قابل پیگیری نیست ؟
Last edited by samebi; 05-11-2024 at 20:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)