تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3344 از 4105 اولاول ... 234428443244329433343340334133423343334433453346334733483354339434443844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,431 به 33,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

این کار ستادی شامل دوره آموزشیشون هم میشه یا برای بعد آموزشی هست
    معمولاً بعد آموزشی هم همینوطر هست ولی 100% نیست. فوق لیسانس سراغ دارم پست میداد (ناجا)

2. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

تو آموزشی(01 تهران) کارهای تمیز کاری دستشویی شستن و این جور کارها با بچه های لیسانس بود فوق لیسانس ها هم تخته وایتبرد رو موقع رفت و برگشت به کلاس جابجا می کردن! ... اما بعداز آموزشی و تو یگان با این چیزهایی که من از دوستام شنیدم خیلی شیک بچه فوق لیسانس میرن بالای برجک نگهبانی میدن! خلاصه اینکه انتظار چندانی برای آسایش و راحتی نداشته باشید
    داشتم با جا به جا کردن تحته وایت بورد حال میکردم که یهو ضد حال زدی بعدش

واقعا هیچ چیز معلوم نیست!
    بستگی داره به خیلی چیزا!
    مثل یگان و تعداد نیرو و فرمانده و خیلی عوامل دیگر!
    به هر حال باید انتظار هر چیزی رو داشته باشی ولی استرس نباید داشتی
    می تونه خیلی خیلی خوب باشه،معمولی باشه یا اصلا خیلی بد باشه!
    ولی مهم اینه که شب سمور می گذره و لب تنور هم می گذره

شنیده‌ایم که محمود غزنوى، شب دِى
    شراب خورد و شبش جمله در سَمور گذشت
    گداى گوشه ‏نشینى لب تنور گرفت
    لب تنور بر آن بینواى عور گذشت‏
    على الصّباح بزد نعره‏اى، که اى محمود
    شب سَمور گذشت و لب تنور گذشت‏
    شب یلدا هم می گذرد، چه در پوست سَمور، چه لخت و عورْ کنارِ تنور!
    گنج و رنج و غم و شادىّ جهان در گذر است
    عاقل آن به که در اندیشه‏ پایان باشد
    بله گذشتن که میگذره ولی اینکه چطور میگذره هم مهمه ... دو سال از عمر به بطالت میگذره

معمولاً بعد آموزشی هم همینوطر هست ولی 100% نیست. فوق لیسانس سراغ دارم پست میداد (ناجا)
    امسال؟ من بیشتر وضعیت اعزامی های 94 به بعد مد نظرم بود

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    امروز ک پیش دکتر رفتم گفت رو پنجه بایست و اینا ... بعد بم گفت اگه دیپلم میبودی معاف میشدی ولی الان ک لیسانسی نمیشه ، گفت میتونم کمیسیون کنم معاف از رزم بری اصفهان کمیسیون بعدم گفت تو ک لیسانس هستی معاف از رزمی دیگه نیازی نیس ب کف پا صاف بودن و کمیسیون ، قضیش چیه ینی هرکی لیسانسه معاف از رزمه؟ معاف از رزم بودنش با معاف از رزم کف پا صاف چ فرقی داره؟ یکی هستن ایا؟ من دیگه اقدام نکنم برا معاف از رزمی بخاطر کف پام؟ کلا موندم چیکار کنم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
    معاف كف پا هم به ديپلم ها به اين سادگى نميدن
    خودتون تحربه كردين فرايند كميسيون رو كه گفته روى پنجه پا بياستيد، اما در حالت كلى بچه هاى تحصيل كرده رو به سختى معاف كامل مى دهند
    سلام دوستان
    یه راهنمایی میخواستم ازتون
    خواهشا دوستانه جواب بدین
    من ماه دوازده باید برم سربازی ، و وزنم خیلی زیاده
    دنبال معاف از رزمی هم نرفتم چون میگفتن باید کارای بدتری انجام بدین
    فقط چیزی که نگرانم میکنه اینه که برای لباسای سربازی چیکار باید بکنم ؟؟ بعید میدونم لباس واسه ادم صد و سی کیلویی داشته باشن . خیلی فکرمو مشغول کرده این مساله
    نگرانم که واسه این مساله تا آخر سربازی مورد تمسخر قرار بگیرم
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    لباس براى شما است من هم وزن شما زياد ديدم در خدمت
    سلام دوستان

از دوستانی که امسال اعزام شدن یا بقیه دوستان اگر میدونن ، الان وضعیت خدمت مدرک فوق لیسانس به بالا چطوره؟ چون شنیدم قانون جدید دیگه سربازای با مدرک فوق لیسانس و بالاتر رو از کارای عادی معاف میکنن؟! منظورشون چیه؟
    هيچ كس نمى تواند به شما قول دهد كه بعد از اموزشى كارى دفترى و ادارى داشته باشيد اگر سر چهاراه راه را ببينيد متوجه مى شويد بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس پست هاى بلند مدت ٨ ساعت و ١٠ ساعت در روز دارند ، روزهاى تعطيل گاها بايد سر خدمت باشند حتى اگر طرف در شهر خودش هم باشد ممكنه هر دو ياسه روز به خانه برود
    اما در ارتش هم جا خدمت راحت نيست ديدم فوق ليسانس در هواى سرد يا گرم بخش بزرگى از زاغه مهمات رو پاسبخشى مى كرده ، حتى در همان كارهاى ادارى و دفترى هم بعضى قسمت ها تنش و فشار كار زياد است
    با اين انديشه كه بايد خدمت راحتى داشته باشيد به خدمت نرويد ، ١٩ ماه اموزشى به اندازه كافى طولانى است و اثرات مخربى مى گذارد
    اگر خدمت راحت مى خواهيد ، دنبال امريه باشيد در ان صورت ٢٤ ماه خدمت مى كنيد
    سلام.

من الان چند روزی هست توی یگانم هستم و میخواستم بدونم واسه گرفتن کسری ایثارگری بایست چکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
    اگر پدرتان خدمت در ارتش بودند نياز به كارت ايثارگري دارند ، مراجعه كنند به پيشخوان دولت فرم ها را پر كنند ، شما هم يك نامه اشتغال به خدمت براى يگانى كه پدرتان در دوران جنگ در ان حضور داشتند تهيه كنيد ، سپس پدرتان با مدارك به ان يگان مراجعه مى كنند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد بسیج و دوره اموزشی میشه بیشتر توضیح بدید من کمتر از 9ماه دیگه باید کارای سربازیم را درست کنم چیکارا میشه کرد

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها:

طبق تبصره 2 ماده 39 از بخش معافیت پزشکی قانون خدمت وظیفه عمومی: نحوه آموزش و خدمت مشمولین معاف از رزم، برابر دستور العملی است که از سوی ستاد کل تهیه و ابلاغ می گردد.

این دستور العمل رو از کجا میشه تهیه کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها:

طبق تبصره 2 ماده 39 از بخش معافیت پزشکی قانون خدمت وظیفه عمومی: نحوه آموزش و خدمت مشمولین معاف از رزم، برابر دستور العملی است که از سوی ستاد کل تهیه و ابلاغ می گردد.

این دستور العمل رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    اين دستورالعمل ها به صورت بخشنامه اى به اطلاع سازمان هاى نظامى مى رسد ، حالت عمومى ندارد كه همه بتوانند به ان دسترسي داشته باشند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه خیلی زود گذشت دو ماه اموزشی عجب شیر و بعدش دو ماه دوره کد و الانم امریه یگانم اومد

دوستان یه سوال کسی میدونه فرماندهی آماد و پش م 1 غرب چجور جاییه ؟؟؟؟؟
    روزبرگ میدن بهم به نظرتون ؟ یه دو سه تا خیابون باهامون فاصله داره اخه
    بعد تقسیم میشیم با از همینجا ؟
    نگهبانی داره اینجور جاها ؟ لیسانسم
    یه توضیح بدید ممنون میشم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها یه دیپلمه ( دانشجوی انصرافی بدون مدرک معادل) اگه فروردین سال بعد ( 10 فروردین ) دفترچه رو بفرسته اعزامش احتمالا کی خواهد بود؟ اگه شروع ادعا کنه بیماری قلبی داره و معافیت بخواد حداکثر چقدر میتونه معطلشون کنه تا سالم تشخیص داده بشه و دفترچه بفرسته ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه خیلی زود گذشت دو ماه اموزشی عجب شیر و بعدش دو ماه دوره کد و الانم امریه یگانم اومد

دوستان یه سوال کسی میدونه فرماندهی آماد و پش م 1 غرب چجور جاییه ؟؟؟؟؟
    روزبرگ میدن بهم به نظرتون ؟ یه دو سه تا خیابون باهامون فاصله داره اخه
    بعد تقسیم میشیم با از همینجا ؟
    نگهبانی داره اینجور جاها ؟ لیسانسم
    یه توضیح بدید ممنون میشم
    پشتيبانى هاى ف اماد و پش نزاجا در بين يگان هاى نيروى زمينى بهترين جا براى خدمت هستند ( پرسنل كادر هم ارزو ان را دارند) ، بيشتر فعاليت اين يگان ها لوجستيكى است بر خلاف تيپ ها و لشكر ها كه هر چند وقت يكبار رزمايش و عمليات مشترك دارند ، پشتيبانى ها تنها تامين كننده نيازهاى يگان هاى نزاجا هستند، روز برگ بودن وابسته است به نظر فرمانده يگان شما، پشتيبانى ها تعدادى يگان زير محموعه در شهرستان ها يا استان هاى ديگر دارند ممكن است انجا تقسيم شويد، نگهبانى هم خواهيد داشت.
    بچه ها یه دیپلمه ( دانشجوی انصرافی بدون مدرک معادل) اگه فروردین سال بعد ( 10 فروردین ) دفترچه رو بفرسته اعزامش احتمالا کی خواهد بود؟ اگه شروع ادعا کنه بیماری قلبی داره و معافیت بخواد حداکثر چقدر میتونه معطلشون کنه تا سالم تشخیص داده بشه و دفترچه بفرسته ؟
    ديپلم و زير ديپلم ها ١٩ هر ماه اعزام مى شوند ، فروردين ارسال كنيد احتمال خرداد يا تير اعزام خواهيد شد( در مال ماضر اعزام تعداد بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس به علت درخواست بالا تاخير دارد) اگر درخواست كميسيون داشته باشيد يك ماه اعزام شما جا به جا مى شود

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه يك دانشجوي ترم اخر كارداني،الان امريه اش جور بشه بايد چكار كنه،بنظرتون ارزش داره بخاطر امريه ي اداره اي كه ماهي يك تومن حقوق ميده درس رو ولكرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •