معمولاً بعد آموزشی هم همینوطر هست ولی 100% نیست. فوق لیسانس سراغ دارم پست میداد (ناجا)
معمولاً بعد آموزشی هم همینوطر هست ولی 100% نیست. فوق لیسانس سراغ دارم پست میداد (ناجا)
داشتم با جا به جا کردن تحته وایت بورد حال میکردم که یهو ضد حال زدی بعدش
بله گذشتن که میگذره ولی اینکه چطور میگذره هم مهمه ... دو سال از عمر به بطالت میگذره
امسال؟ من بیشتر وضعیت اعزامی های 94 به بعد مد نظرم بود
معاف كف پا هم به ديپلم ها به اين سادگى نميدن
خودتون تحربه كردين فرايند كميسيون رو كه گفته روى پنجه پا بياستيد، اما در حالت كلى بچه هاى تحصيل كرده رو به سختى معاف كامل مى دهند
لباس براى شما است من هم وزن شما زياد ديدم در خدمت
هيچ كس نمى تواند به شما قول دهد كه بعد از اموزشى كارى دفترى و ادارى داشته باشيد اگر سر چهاراه راه را ببينيد متوجه مى شويد بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس پست هاى بلند مدت ٨ ساعت و ١٠ ساعت در روز دارند ، روزهاى تعطيل گاها بايد سر خدمت باشند حتى اگر طرف در شهر خودش هم باشد ممكنه هر دو ياسه روز به خانه برود
اما در ارتش هم جا خدمت راحت نيست ديدم فوق ليسانس در هواى سرد يا گرم بخش بزرگى از زاغه مهمات رو پاسبخشى مى كرده ، حتى در همان كارهاى ادارى و دفترى هم بعضى قسمت ها تنش و فشار كار زياد است
با اين انديشه كه بايد خدمت راحتى داشته باشيد به خدمت نرويد ، ١٩ ماه اموزشى به اندازه كافى طولانى است و اثرات مخربى مى گذارد
اگر خدمت راحت مى خواهيد ، دنبال امريه باشيد در ان صورت ٢٤ ماه خدمت مى كنيد
اگر پدرتان خدمت در ارتش بودند نياز به كارت ايثارگري دارند ، مراجعه كنند به پيشخوان دولت فرم ها را پر كنند ، شما هم يك نامه اشتغال به خدمت براى يگانى كه پدرتان در دوران جنگ در ان حضور داشتند تهيه كنيد ، سپس پدرتان با مدارك به ان يگان مراجعه مى كنند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
در مورد بسیج و دوره اموزشی میشه بیشتر توضیح بدید من کمتر از 9ماه دیگه باید کارای سربازیم را درست کنم چیکارا میشه کرد
سلام بچه ها:
طبق تبصره 2 ماده 39 از بخش معافیت پزشکی قانون خدمت وظیفه عمومی: نحوه آموزش و خدمت مشمولین معاف از رزم، برابر دستور العملی است که از سوی ستاد کل تهیه و ابلاغ می گردد.
این دستور العمل رو از کجا میشه تهیه کرد؟
اين دستورالعمل ها به صورت بخشنامه اى به اطلاع سازمان هاى نظامى مى رسد ، حالت عمومى ندارد كه همه بتوانند به ان دسترسي داشته باشند
سلام به همه خیلی زود گذشت دو ماه اموزشی عجب شیر و بعدش دو ماه دوره کد و الانم امریه یگانم اومد
دوستان یه سوال کسی میدونه فرماندهی آماد و پش م 1 غرب چجور جاییه ؟؟؟؟؟
روزبرگ میدن بهم به نظرتون ؟ یه دو سه تا خیابون باهامون فاصله داره اخه
بعد تقسیم میشیم با از همینجا ؟
نگهبانی داره اینجور جاها ؟ لیسانسم
یه توضیح بدید ممنون میشم
بچه ها یه دیپلمه ( دانشجوی انصرافی بدون مدرک معادل) اگه فروردین سال بعد ( 10 فروردین ) دفترچه رو بفرسته اعزامش احتمالا کی خواهد بود؟ اگه شروع ادعا کنه بیماری قلبی داره و معافیت بخواد حداکثر چقدر میتونه معطلشون کنه تا سالم تشخیص داده بشه و دفترچه بفرسته ؟
پشتيبانى هاى ف اماد و پش نزاجا در بين يگان هاى نيروى زمينى بهترين جا براى خدمت هستند ( پرسنل كادر هم ارزو ان را دارند) ، بيشتر فعاليت اين يگان ها لوجستيكى است بر خلاف تيپ ها و لشكر ها كه هر چند وقت يكبار رزمايش و عمليات مشترك دارند ، پشتيبانى ها تنها تامين كننده نيازهاى يگان هاى نزاجا هستند، روز برگ بودن وابسته است به نظر فرمانده يگان شما، پشتيبانى ها تعدادى يگان زير محموعه در شهرستان ها يا استان هاى ديگر دارند ممكن است انجا تقسيم شويد، نگهبانى هم خواهيد داشت.
ديپلم و زير ديپلم ها ١٩ هر ماه اعزام مى شوند ، فروردين ارسال كنيد احتمال خرداد يا تير اعزام خواهيد شد( در مال ماضر اعزام تعداد بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس به علت درخواست بالا تاخير دارد) اگر درخواست كميسيون داشته باشيد يك ماه اعزام شما جا به جا مى شود
اگه يك دانشجوي ترم اخر كارداني،الان امريه اش جور بشه بايد چكار كنه،بنظرتون ارزش داره بخاطر امريه ي اداره اي كه ماهي يك تومن حقوق ميده درس رو ولكرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)