با سلام
13 روز آموزشی ما تو 01 هم گذشت دیگه کم کم داره هتل میشه روزای اول رسمونو کشیدن و لی الان خیلی بهتر شده البته نمیشه گفت خوش میگذره چون قرار نیست خوش بگذره و لی خوبه من که راضیم![]()
با سلام
13 روز آموزشی ما تو 01 هم گذشت دیگه کم کم داره هتل میشه روزای اول رسمونو کشیدن و لی الان خیلی بهتر شده البته نمیشه گفت خوش میگذره چون قرار نیست خوش بگذره و لی خوبه من که راضیم![]()
سلام؛
حالت عادی به هر نفر یه کوله میدن، حالا اینکه واسه شما چه سایزی باشه شانسی هست. بعد باید بگردید بین بچه ها که کدوم یکی لباس بزرگ داره، بعد باهاش تعویض کنید.
قبل از اینکه لوازم استحقاقتون رو پخش کنن، برو به فرمانده گروهانتون بگو بزرگترین سایز رو واست جدا کنن. (لباس کار، گرمکن و...)
سلام.
من الان چند روزی هست توی یگانم هستم و میخواستم بدونم واسه گرفتن کسری ایثارگری بایست چکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
از دوستانی که امسال اعزام شدن یا بقیه دوستان اگر میدونن ، الان وضعیت خدمت مدرک فوق لیسانس به بالا چطوره؟ چون شنیدم قانون جدید دیگه سربازای با مدرک فوق لیسانس و بالاتر رو از کارای عادی معاف میکنن؟! منظورشون چیه؟
01 نه هتل 01![]()
منم 01 آموزش دیدم آخراش یه بدن ورزیده و ورزشکاری پیدا کرده بودم
فرمانده مون هم سرهنگ نوری عزیز بود خیلی هوامون رو داشت یادش بخیر ...
فوق لیسانس به بالا کار ستادی میکنند و خلاصه حالشو میبرن.
این کار ستادی شامل دوره آموزشیشون هم میشه یا برای بعد آموزشی هست
تو آموزشی(01 تهران) کارهای تمیز کاری دستشویی شستن و این جور کارها با بچه های لیسانس بود فوق لیسانس ها هم تخته وایتبرد رو موقع رفت و برگشت به کلاس جابجا می کردن! ... اما بعداز آموزشی و تو یگان با این چیزهایی که من از دوستام شنیدم خیلی شیک بچه فوق لیسانس میرن بالای برجک نگهبانی میدن! خلاصه اینکه انتظار چندانی برای آسایش و راحتی نداشته باشید
سلام
نگران نباش
دو دست لباس بهت میدن ببر خیاطی یکیش کن
من شنیدم بچه ها این کارو می کردن
واقعا هیچ چیز معلوم نیست!
بستگی داره به خیلی چیزا!
مثل یگان و تعداد نیرو و فرمانده و خیلی عوامل دیگر!
به هر حال باید انتظار هر چیزی رو داشته باشی ولی استرس نباید داشتی
می تونه خیلی خیلی خوب باشه،معمولی باشه یا اصلا خیلی بد باشه!
ولی مهم اینه که شب سمور می گذره و لب تنور هم می گذره
شنیدهایم که محمود غزنوى، شب دِى
شراب خورد و شبش جمله در سَمور گذشت
گداى گوشه نشینى لب تنور گرفت
لب تنور بر آن بینواى عور گذشت
على الصّباح بزد نعرهاى، که اى محمود
شب سَمور گذشت و لب تنور گذشت
شب یلدا هم می گذرد، چه در پوست سَمور، چه لخت و عورْ کنارِ تنور!
گنج و رنج و غم و شادىّ جهان در گذر است
عاقل آن به که در اندیشه پایان باشد
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)