اگه شاتل این قانون رو اعمال کرده پس چرا هنوز قیمت سرویس ارت 1 همون 29100 تومان هست ؟؟؟
این صورت حسابی هست که برام اومده . این هزینه ی دوره ی بعدی هست دیگه مگه نه؟
جریان چیه ؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه شاتل این قانون رو اعمال کرده پس چرا هنوز قیمت سرویس ارت 1 همون 29100 تومان هست ؟؟؟
این صورت حسابی هست که برام اومده . این هزینه ی دوره ی بعدی هست دیگه مگه نه؟
جریان چیه ؟؟
کامل اعمال نکرده. تا اطلاع ثانوی همون قیمت قبلی هست.
دوستان مراقب باشید ساعت 1 ساعت عقب رفته از ساعت یک شروع به دانلود نکنین میره تو پاچتون
از ساعت 2 (قدیم) ساعت رایگان شروع میشه.
اینا چرا یه روز زودتر ساعت رو عقب کشیدن؟!قبلا ساعت 24 سی و یکم شهریور اینکار رو میکردن! سایت ساعت رسمی و119 هم هنوز همون قدیم زو اعلام میکنه!!!
راستی من هنوز درست متوجه نشدم وقتی محدودیت حجمی برداشته بشه چی میشه؟! در واقع دیگه نباید فرقی بین آرت و اکو باشه و همه قیمت ها باید یکسان بشه. درسته؟! حالا کی اجرا میشه و مزایا و عواقبش برای ما چی هست؟! یعنی واقعا از چند روز دیگه میتونیم روزها هم هرچقدر بخوایم دانلود کنیم؟! یکی منو نیشگون بگیره ببینم خوابم یا بیدار!!!![]()
احتمالا مانند بقیه شرکتها فقط سرویسهای جدید اضافه بشن و سرویسهای قبلی به همون صورت باقی بمونن. سرویس های جدید ضریب اشتراکشون بالاتره و شما هرچقدر سیستم رو روشن بذارین برای دانلود بیشتر، بیشتر به پول برقتون اضافه میشه تا حجم دانلودتون![]()
راست میگیدا پارس تو شایتش زده یک مگ 45 تومن اونوقت شاتل برا 256 اونم با سرعت دانلود زیر 40 داره 44 ماهی از من میگیره اینطوری باشه بریم یه شرکت دیگه !
من هم شاتل دارم ،( art1 )ولی مدتش که تموم بشه احتمالا تمدید نمیکنم . سرعت دانلود رایگان که یه ماهه افتضاحه...
مدام هم مشکل قطعی دارم . با همه اینا ساپورت 24 ساعتش خوبه و اینکه لااقل جواب آدمو میدن معطلت نمیکنن!
اقا دیگه چرا امار غلط میدی؟ کجا از ۲ شروع کرده بود؟
دقیق بود اتفاقا![]()
بله ساعت ها عقب کشیده شده و دوستانی که ساعتشون رو تنظیم نکردم دشب از ساعت 12 الی 7 صبح دانلود کردن و یک ساعت رفته توی پاچشون! خود شاتل هم گفت نمودارها نشون میده خیلی از مشترکین اینطوری دانلود کردن!
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)