تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3342 از 4105 اولاول ... 234228423242329233323338333933403341334233433344334533463352339234423842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,411 به 33,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام دوستان، بنده اعزام 1 شهریور هستم و الان دوران خدمت در یگانم رو سپری می کنم، یگان خدمتیم هوافضای سپاه هستش و به دلیل اینکه دوره تکمیلی بسیج داشتم دوره آموزشی رو نرفتم و مستقیم به یگان اعزام شدم. چندتا سوال داشتم، میخواستم بدونم دو ماهی که به دلیل داشتن دوره تکمیلی آموزشی نرفتم رو باید در یگان خدمت کنم یا اینکه به صورت کسری از خدمتم کاسته میشه؟ سابقه فعالیت در بسیج بنده هم از سال 90 - 91 هست و پرونده ام در حوزه موجوده جهت گرفتن کسری خدمت باید چه مراحلی رو برم؟ قوانین کسری بسیج الان به چه صورته؟
    گرفتن کسری بسیج 2 قسمت مهم داره:
    1) گرفتن نقص پرونده و تحویل دادن مدارک (از خود حوزه پیگیری کنید)
    2) داشتن آشنا و پارتی که هر جا کار خوابید سفارش بدن تا پرونده دنبال بشه؛ وگرنه تا برگه کسریت بیاد ممکنه خیلی طول بکشه.
    البته منظورم از پارتی بازی کار غیر قانونی نیست. بسیج بی نظمی های خاص خودش رو داره و اصولاً نیروهاشون درست کار نمیکنن.

- - - Updated - - -

سلام دوستان، بنده اعزام 1 شهریور هستم و الان دوران خدمت در یگانم رو سپری می کنم، یگان خدمتیم هوافضای سپاه هستش و به دلیل اینکه دوره تکمیلی بسیج داشتم دوره آموزشی رو نرفتم و مستقیم به یگان اعزام شدم. چندتا سوال داشتم، میخواستم بدونم دو ماهی که به دلیل داشتن دوره تکمیلی آموزشی نرفتم رو باید در یگان خدمت کنم یا اینکه به صورت کسری از خدمتم کاسته میشه؟ سابقه فعالیت در بسیج بنده هم از سال 90 - 91 هست و پرونده ام در حوزه موجوده جهت گرفتن کسری خدمت باید چه مراحلی رو برم؟ قوانین کسری بسیج الان به چه صورته؟
    گرفتن کسری بسیج 2 قسمت مهم داره:
    1) گرفتن نقص پرونده و تحویل دادن مدارک (از خود حوزه پیگیری کنید)
    2) داشتن آشنا و پارتی که هر جا کار خوابید سفارش بدن تا پرونده دنبال بشه؛ وگرنه تا برگه کسریت بیاد ممکنه خیلی طول بکشه.
    البته منظورم از پارتی بازی کار غیر قانونی نیست. بسیج بی نظمی های خاص خودش رو داره و اصولاً نیروهاشون درست کار نمیکنن.

2. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان

میگم کسی ک کف پاش صافه و از قضا پزشک نظام وظیفه هم اشنا در اومده (البت اون منو نمیشناسه ها باس معرفی بدم تا پارتی بشه ) پزشک میتونه معافیت کلی بده یا ن؟
    خودم بعید میدونم چون ب نظر باید از فیلترای دیگه هم بگذره این معافیت و نشه پارتی بازی کرد
    صافی کامل کف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و یا با تحدب شدید استخوانی و یا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
    اگه مشکلتون جدیه و چند درجه از این بند که گذاشتم بالاتره دنبال معافیت باشید
    آشنا هم به تنهایی کار خواستی نمی تونه انجام بده جون شما از چندین فیلتر رد می شید و اگه مشکلی تو کار باشه یه جا به گیر می خوره کارتون مخصوصا تو قانون جدید ولی خوب داشتنش خیلی بهتر از نداشتنشه

- - - Updated - - -

سلام دوستان

میگم کسی ک کف پاش صافه و از قضا پزشک نظام وظیفه هم اشنا در اومده (البت اون منو نمیشناسه ها باس معرفی بدم تا پارتی بشه ) پزشک میتونه معافیت کلی بده یا ن؟
    خودم بعید میدونم چون ب نظر باید از فیلترای دیگه هم بگذره این معافیت و نشه پارتی بازی کرد
    صافی کامل کف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و یا با تحدب شدید استخوانی و یا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
    اگه مشکلتون جدیه و چند درجه از این بند که گذاشتم بالاتره دنبال معافیت باشید
    آشنا هم به تنهایی کار خواستی نمی تونه انجام بده جون شما از چندین فیلتر رد می شید و اگه مشکلی تو کار باشه یه جا به گیر می خوره کارتون مخصوصا تو قانون جدید ولی خوب داشتنش خیلی بهتر از نداشتنشه

4. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام؛ من الان سربازم (ناجا) و میخوام هرچی آزمایش، عکس و تست و... هست انجام بدم.البته یه چک آپ کلی شدم و خدا رو شکر مشکلی نداشتم.
    لطفاً هرچی به نظرتون میرسه بگید.
    یک درصد مشمولان این تست ها را انجام نمی دهند
    تنها پیشنهاد این است که در خدمت اگر از محل سکونت به دور هستید, حتما ویتامین کافی در هفته داشته باشید یا با اسفاده از قرض های مولتی ویتامین
    سلام دوستان

اگر تنها می خواهید برای صافی کف پا اقدام کنید , امید زیادی به نتیجه ان نداشته باشید, در جلسه کمیسیون پزشک از شما می خواخد که روی پنجه پا بیاستید و از دو طرف پا شما را نگاه می کند اگر کف پا شما کمی قوس بگیرد شما را حتی ممکن است معاف از رزم هم نکنند , افراد بسیار نادری هستند که در این حالت کف پایشان قوسی نمی گیرد که به این نوع کف پا سخت می گویند.
    سازمان بازرسی نظام وظیفه در حال حاضر تمرکز زیادی روی پرونده پزشکی افرادی که معافیت می گیرند دارد و حتی مشادهده شده افرادی که معافیت دائم گرفتند دوباره برای بررسی به شورای عالی پزشکی(این شورا بالاترین مرجع تصمیم گیری در مورد معافبت است) احضار شدند بنابراین پزشکان ریسک نمی کنند تا موقیعت شغلی و حرفه ای خود را به خطر بیاندازند.
    Last edited by mani6606; 03-11-2015 at 08:28.

6. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده برج 10 اعزامم به نظر میاد زمستون سردی هم در پیش داریم سوالم اینه که رو لباس سربازی میشه کاپشن پوشید یا حتماواباس سربازی باید روی همه پیرنا باشه؟اگه نزارن که الکی ساک سنگین نکنم کاپشن نبرم

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    بنده برج 10 اعزامم به نظر میاد زمستون سردی هم در پیش داریم سوالم اینه که رو لباس سربازی میشه کاپشن پوشید یا حتماواباس سربازی باید روی همه پیرنا باشه؟اگه نزارن که الکی ساک سنگین نکنم کاپشن نبرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و عرض ادب

یکی از دوستان میخاد مشرف شه اجباری ولی تا الان معلوم نیست اموزشی کجا افتاده و به اون ادرسی هم که داده چیزی پست نشده .تو سامانه پیامکی سازمان نظام وظیفه پیام میدیم وضعیت درخاستو همین تاریخ اعزامو میده .

چقد طول میکشه برگ سبزه یا سفیده نمیدونم دوم بیاد توش مکان اموزشی و شهرش مشخص باشه

توسایت هم اینو زده براش

آخرین وضعیت صدور دفترچه اعزام بخدمت
    تاریخ پست 1394/06/28
    تاریخ اعزام 1394/11/19
    بارکد بدون مقدار
    مرکز آموزش بدون مقدار
    تاریخ آخرین وضعیت 1394/06/29
    غيبت:0

به دیپلم هم امریه تعلق میگیره بره دنبالش ؟

ممنون

- - - Updated - - -
    Last edited by poyyesh; 03-11-2015 at 13:42. دليل: هه روا

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    به شما در استحقاقی اورکت می دهند همه باید ان را در زمستان به تن داشته باشند.
    سلام و عرض ادب

یکی از دوستان میخاد مشرف شه اجباری ولی تا الان معلوم نیست اموزشی کجا افتاده و به اون ادرسی هم که داده چیزی پست نشده .تو سامانه پیامکی سازمان نظام وظیفه پیام میدیم وضعیت درخاستو همین تاریخ اعزامو میده .

چقد طول میکشه برگ سبزه یا سفیده نمیدونم دوم بیاد توش مکان اموزشی و شهرش مشخص باشه

توسایت هم اینو زده براش

تاریخ پست 1394/06/28
    تاریخ اعزام 1394/11/19
    بارکد بدون مقدار
    مرکز آموزش بدون مقدار

ممنون

- - - Updated - - -
    از الان که کد مراکز اموزشی مشخص نمی شود, بین دو تا سه هفته قبل از اعزام کدها تعیین می شوند.

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    به شما در استحقاقی اورکت می دهند همه باید ان را در زمستان به تن داشته باشند.
    سلام و عرض ادب

توسایت هم اینو زده براش

تاریخ پست 1394/06/28
    تاریخ اعزام 1394/11/19
    بارکد بدون مقدار
    مرکز آموزش بدون مقدار

ممنون

- - - Updated - - -
    از الان که کد مراکز اموزشی مشخص نمی شود, بین دو تا سه هفته قبل از اعزام کدها تعیین می شوند.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    امروز ک پیش دکتر رفتم گفت رو پنجه بایست و اینا ... بعد بم گفت اگه دیپلم میبودی معاف میشدی ولی الان ک لیسانسی نمیشه ، گفت میتونم کمیسیون کنم معاف از رزم بری اصفهان کمیسیون بعدم گفت تو ک لیسانس هستی معاف از رزمی دیگه نیازی نیس ب کف پا صاف بودن و کمیسیون ، قضیش چیه ینی هرکی لیسانسه معاف از رزمه؟ معاف از رزم بودنش با معاف از رزم کف پا صاف چ فرقی داره؟ یکی هستن ایا؟ من دیگه اقدام نکنم برا معاف از رزمی بخاطر کف پام؟ کلا موندم چیکار کنم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

ممنون از پاسختونامروز ک پیش دکتر رفتم گفت رو پنجه بایست و اینا ... بعد بم گفت اگه دیپلم میبودی معاف میشدی ولی الان ک لیسانسی نمیشه ، گفت میتونم کمیسیون کنم معاف از رزم بری اصفهان کمیسیون بعدم گفت تو ک لیسانس هستی معاف از رزمی دیگه نیازی نیس ب کف پا صاف بودن و کمیسیون ، قضیش چیه ینی هرکی لیسانسه معاف از رزمه؟ معاف از رزم بودنش با معاف از رزم کف پا صاف چ فرقی داره؟ یکی هستن ایا؟ من دیگه اقدام نکنم برا معاف از رزمی بخاطر کف پام؟ کلا موندم چیکار کنم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
    تا اون جایی که من میدونم و از سربازها شنیدم الان دیگه فرقی بین معاف از رزم و بقیه ی سربازها نیس و همشون باید پست بدن حتی یه روز تو نظام وظیفه شهرمون چند نفر برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودن که معاف نشدن و فقط معاف از رزمشون کردن که بعدا چند نفر کلی به اون افسر گیر داده بودن و التماس میکردن که حالا که معاف نشدن لااقل معاف از رزمو براشون حذف کنن چون دیگه خدمتو باید برن
    و اگه بخوای واسه سپاه پذیرش بگیری نباید معاف از رزم باشی
    Last edited by hani25; 03-11-2015 at 19:47.

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تا اون جایی که من میدونم و از سربازها شنیدم الان دیگه فرقی بین معاف از رزم و بقیه ی سربازها نیس و همشون باید پست بدن حتی یه روز تو نظام وظیفه شهرمون چند نفر برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودن که معاف نشدن و فقط معاف از رزمشون کردن که بعدا چند نفر کلی به اون افسر گیر داده بودن و التماس میکردن که حالا که معاف نشدن لااقل معاف از رزمو براشون حذف کنن چون دیگه خدمتو باید برن
    و اگه بخوای واسه سپاه پذیرش بگیری نباید معاف از رزم باشی
    من تیر رفتم آموزشی
    نه چون توی آموزشی اگه بگی معاف رزمم یه چیز هایی ازت می خوان که نگو آدم عادی وضعیتش بهتره
    من که توی ارتش نیروی هوایی تهران بودم این بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    یه راهنمایی میخواستم ازتون
    خواهشا دوستانه جواب بدین
    من ماه دوازده باید برم سربازی ، و وزنم خیلی زیاده
    دنبال معاف از رزمی هم نرفتم چون میگفتن باید کارای بدتری انجام بدین
    فقط چیزی که نگرانم میکنه اینه که برای لباسای سربازی چیکار باید بکنم ؟؟ بعید میدونم لباس واسه ادم صد و سی کیلویی داشته باشن . خیلی فکرمو مشغول کرده این مساله
    نگرانم که واسه این مساله تا آخر سربازی مورد تمسخر قرار بگیرم
    ممنون میشم راهنماییم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •