دوستان اشتباه نکنید شاتل هم اعمال کرده اما به سبک و شیوه خودش.
دیشب بعد از ساعت 1 سرعت من زیر کیلو بایت بود.با پشتیبانی صحبت کردم گفت چون سرویس شما شیر هست این ساعات همه دانلود میکنند سرعت به این صورت هست.
گفتم من 512 گرفتم که با سرعت پایین تر از 1 کیلو بایت دانلود کنم؟؟؟!!!!! دیال آپ که به صرفه تر هست.
در اومده میگه این قانونی هست که
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ما گذاشته و گفته که سرویس های مشترکین را 1 به 10 شیر کنیم.
گفتم شما فقط قسمتی را که به نفع خودتون هست را اعمال کردید؟گفت منظورتون؟؟!!!
.gif)
گفتم وقتی سازمان گفته شیر ادامش هم گفته محدودیت حجمی سرویس ها باید برداشته بشه نه 3 گیگ در ماه.
چند لحظه مکس کرد در اومد
شما توی این ماه 16 گیگ دانلود داشتید.این یعنی نامحدود.
گفتم از این 16 گیگ که 3 گیگ برای خود دوره بوده +4 گیگ خودم خریدم+ 1 گیگ که شاتل اضافه کرد یعنی من کلا 8 گیگ اضافه تر دانلود داشتم اون هم توی ساعات رایگان
با کمال پروگی در میاد میگه من هم منظورم همان 8 گیگ بود به نظر شما 8 گیگ دانلود زیاد نیست؟؟!!!
گفتم یا شما معنی نامحدود را نمیدونید یا خودت را زدی به خ.....
گفت اگه ما سرویس ها را نامحدود کنیم تو روز هم سرعتت مثل الان هست میخوای این چنین باشه؟!!!!
گفتم اگه به این صورت صورت بخواد باشه میرم دیال آپ هم سرعتش بیشتره هم نامحدود.
در ضمن شما خط ها را به چه صورت شیر میکنید که سرعت 512 میشه 1 تاحداکثر 3 کیلو بایت؟؟!!
میگه 1 به 10.
گفتم شما یا دورغ میگی یا ریاضیت ضعیف هست در صورتی که 1 به 10 باشه باید صرعت حداقل حداقل در صورتی که همه مشترکین که سرویس بین آنها شیر هست با هم دانلود کنند سرعت 6.4 کیلو بایت باشه.
میگه نه اینطور نیست
دیگه جوابش ندادم.اخه من به این آدم چی بگمم!!!!!!
ببخشید اگه زیاد پر حرفی کردم