تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3342 از 4751 اولاول ... 2342284232423292333233383339334033413342334333443345334633523392344238424342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,411 به 33,420 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

انقدر چت با پشتیبانی رو آوردید داخل تاپیک پست کردید ببینید چی نوشتند :

Start Chat
    محتوای این گفت و گو کاملا" محرمانه تلقی شده و به این وسیله دو طرف اجازه ی انتشار یا فاش کردن آن را به هر طریق از خود سلب می کنند. بدیهی است در صورت عدم رعایت این موضوع، طرف مقابل می تواند نسبت به اقدامات قضایی اقدام کند.

فکر کنید پشتیبانی می خواد به مراجع قضایی شکایت کنه که من طرف رو سر کار گذاشتم و کاربر این اطلاعات محرمانه رو فاش کرده .

2. 5 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا موندم با این شاتل چیکار کنم...؟ اشک چشم من رو دراورده...
    صد هزار تومن صد هزار تومن پول میگیره دریغ از یه جواب آدمیزاد

(تهران-آرت یک)

4. این کاربر از saamz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

انقدر چت با پشتیبانی رو آوردید داخل تاپیک پست کردید ببینید چی نوشتند :

Start Chat
    محتوای این گفت و گو کاملا" محرمانه تلقی شده و به این وسیله دو طرف اجازه ی انتشار یا فاش کردن آن را به هر طریق از خود سلب می کنند. بدیهی است در صورت عدم رعایت این موضوع، طرف مقابل می تواند نسبت به اقدامات قضایی اقدام کند.

فکر کنید پشتیبانی می خواد به مراجع قضایی شکایت کنه که من طرف رو سر کار گذاشتم و کاربر این اطلاعات محرمانه رو فاش کرده .

حیف دیشب صفحه چت را بستم.وگر نه خود اون را میگذاشتم.

این هم صحبت هایی که دیشب بین من و پشتیبانی شاتل رد و بدل شد.خداوکیلی این ها دیگه خیلی پرو هستن.

دوستان اشتباه نکنید شاتل هم اعمال کرده اما به سبک و شیوه خودش.

دیشب بعد از ساعت 1 سرعت من زیر کیلو بایت بود.با پشتیبانی صحبت کردم گفت چون سرویس شما شیر هست این ساعات همه دانلود میکنند سرعت به این صورت هست.
    گفتم من 512 گرفتم که با سرعت پایین تر از 1 کیلو بایت دانلود کنم؟؟؟!!!!! دیال آپ که به صرفه تر هست.

در اومده میگه این قانونی هست که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ما گذاشته و گفته که سرویس های مشترکین را 1 به 10 شیر کنیم.

گفتم شما فقط قسمتی را که به نفع خودتون هست را اعمال کردید؟گفت منظورتون؟؟!!!
    گفتم وقتی سازمان گفته شیر ادامش هم گفته محدودیت حجمی سرویس ها باید برداشته بشه نه 3 گیگ در ماه.

چند لحظه مکس کرد در اومد شما توی این ماه 16 گیگ دانلود داشتید.این یعنی نامحدود.
    گفتم از این 16 گیگ که 3 گیگ برای خود دوره بوده +4 گیگ خودم خریدم+ 1 گیگ که شاتل اضافه کرد یعنی من کلا 8 گیگ اضافه تر دانلود داشتم اون هم توی ساعات رایگان

با کمال پروگی در میاد میگه من هم منظورم همان 8 گیگ بود به نظر شما 8 گیگ دانلود زیاد نیست؟؟!!!

گفتم یا شما معنی نامحدود را نمیدونید یا خودت را زدی به خ.....

گفت اگه ما سرویس ها را نامحدود کنیم تو روز هم سرعتت مثل الان هست میخوای این چنین باشه؟!!!!

گفتم اگه به این صورت صورت بخواد باشه میرم دیال آپ هم سرعتش بیشتره هم نامحدود.
    در ضمن شما خط ها را به چه صورت شیر میکنید که سرعت 512 میشه 1 تاحداکثر 3 کیلو بایت؟؟!!

میگه 1 به 10.

گفتم شما یا دورغ میگی یا ریاضیت ضعیف هست در صورتی که 1 به 10 باشه باید صرعت حداقل حداقل در صورتی که همه مشترکین که سرویس بین آنها شیر هست با هم دانلود کنند سرعت 6.4 کیلو بایت باشه.

میگه نه اینطور نیست

دیگه جوابش ندادم.اخه من به این آدم چی بگمم!!!!!!

ببخشید اگه زیاد پر حرفی کردم

6. 4 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا این عکسی که گذاشتی واقعیه ؟ من میخواستم از داتک کوچ کنم به شاتل یا پارس آنلاین . ولی الان نظرم داره عوض میشه .
    داتک حداقل سرویسهای نامحدودش همیشه سرعت ثابتی دارن .
    البته من قصدم اینه که eco512 بگیرم و از دانلود شبانش استفاده کنم . نمیدونین دانلود شبانش چجوریه ؟
    تازه از شنبه این هفته بدتر هم شده دیگه حوصله نداشتم عکس رو عوض کنم. این عکسو که میبینی سرعت ثابت هست دیگه درسته؟ حالا از شنبه بر اساس این قانون جدید بین 10 نفر شیر کرده همین رو فرض کن با نوسان شدید روزا افتضاح در حد زیر 10 کیلوبایت شب ها هم بین 0-2 کیلوبایت!!! آخه من 30 تومن پول بدم برای سرعت 0 ؟!!!

بفرمایید یه عکس هم براتون از روز آرت 1 تهیه کردم همین الآن:

شب هم که بیخیال اصلاً!!! 0 کیلوبایت عکس گرفتن نداره

سلام دوستان .
    من سرویس آرت ۱ دارم و حدودا بیشتر از یه هفته هست که سرعتم به طور حال بهم زنی پایین اومده . (سرعت دانلود فقط پایین اومده و سرعت وبگردی و باز کردن صفحه خوبه).یعنی سرعت دانلود من به زور به ۱۴ میرسه . داون استریمم هم چک کردم که روی ۵۷۶ بسته شده .
    خب این چنوقته زمان زیادی پای pc نبودم و لینک دانلودی هم نداشتم به اونصورت اما از چنروز دیگه پخش سریال ها شروع میشه و لینک هایی هست که فرت و فرت اضافه میشه به صفِ دانلود .
    میخواستم بدونم اوضاع سایر آرت ۱ــی ها چطور هست الآن ؟

دوست عزیز نوشته های بالای من تا حدودی پاسخ شما هم هست. من که از 3 شهریور عصر بود که محدود کرد بی خیال دانلود شدم. قبلش با یه ترفند اختصاصی ماهی بالای 100 گیگ دانلود میکردم که دیگه جواب نمیده.
    Last edited by siamak_mu; 21-09-2011 at 11:15.

8. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Earth

12

واسه من 2-3 روز دوباره شبا اوکی شده ! ولی روزا سرعت پایین ! (بر عکس شده !) 2 شب که 1200 Mb دانلود کرده !

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تازه الان ترافیکها محدوده و سرعت رو kB/S 3 -4 میچرخه، چندوقته بحثه غیرقانونی بودنه محدودیته حجمی داغ شده،اگه محدویتو بردارن دیگه چی میشه سرعتها، تو روز هم صفر میشه باید بازم بریم سراغ دیال آپ!!فک کن ن ن !!!

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تازه الان ترافیکها محدوده و سرعت رو kB/S 3 -4 میچرخه، چندوقته بحثه غیرقانونی بودنه محدودیته حجمی داغ شده،اگه محدویتو بردارن دیگه چی میشه سرعتها، تو روز هم صفر میشه باید بازم بریم سراغ دیال آپ!!فک کن ن ن !!!
    بلک هیرو جان امروز پنجمین روز هست که شاتل اون قانون رو برای آرت اجرا کرده و شیر 1 به 10 کرده و دلیل افت سرعت و نوسان شدید هم همین هست ولی هنوز تعرفه توی سایت نزده با این حال فکر کنم امروز فردا دیگه تعرفه رو بزنه چون شرکت های شاخی مثل پارس آنلاین، داتک، آسیاتک، پیشگامان، صبانت و... توی همین 2-3 روز گذشته تعرفه هاشون رو روی سایت گذاشتن که مثلاً 512 نامحدود 1 به 10 حدود 20-24 تومن درج شده.

12. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

میگم کسی خبر داره که آیا سرعتهای به روزهای قبلی بر میگرده یا نه ؟ من 128 اکو داشتم که حدود 3 4ماه از سرعت دانلود 65 به 16 رسیده ... اگه قرار نیست برگرده بگید که برم 128 مخابرات رو بگیرم که ماهی 8 تومن از صبح تا شب هم وصل و نا محدود سرعت هم 16 کیلوبایت ...

14. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بلک هیرو جان امروز پنجمین روز هست که شاتل اون قانون رو برای آرت اجرا کرده و شیر 1 به 10 کرده و دلیل افت سرعت و نوسان شدید هم همین هست ولی هنوز تعرفه توی سایت نزده با این حال فکر کنم امروز فردا دیگه تعرفه رو بزنه چون شرکت های شاخی مثل پارس آنلاین، داتک، آسیاتک، پیشگامان، صبانت و... توی همین 2-3 روز گذشته تعرفه هاشون رو روی سایت گذاشتن که مثلاً 512 نامحدود 1 به 10 حدود 20-24 تومن درج شده.
    خیلی نامردیه

اگه قرار شیرینگ 1 به 10 و قسمت های دیگه که بنفعشون هست رو اعمال کنن باید قیمت هاشون رو هم مثل قیمت های مصوب کنن و تمام محدودیت های حجمی رو بردارن .

دقیقا همونطور که دوستمون گفتن از ابلاغیه زیرساخت فقط قسمت هایی که بنفعشون هست رو اجرا می کنن ! اونجایی گه بنفعشون نیست رو هم با سفسطه کردن می پیچونن !!

16. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مدته به این تاپیک سر نزدم،قضیه این 3 گیگ محدودیت چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •