من الان قسمت ادوات هستم. بدک نیست.
من الان قسمت ادوات هستم. بدک نیست.
مددجو مگه منظورتون همون زندانی نیست؟
کسی که زندانی شده باشه معافیتی شاملش میشه؟
خیر به هیچ عنوان حتی اگه پدر خوانواده هم در بند باشه پسر معاف نمیشه
منظور هم از مددجو تحت کمیته امداد و بهزیستی و.... بودن هستش
- - - Updated - - -
معافی خیلی سخت شده,یکی از فامیلامون که تو ده زندگی میکنه رفت سربازی بعد فرار کرد,بعد خودشو زد به دیوونه بازی و 100 تا مار دگ معافی ندادن دوباره رفت منشی کردنش راحت باشه دوباره فرار کرد چتد وقت پیشم رفت کل بدنشو خالکوبی کرد گفت معاف میکنن ولی بازم نکردن الانم فراریه .کلا سخت شده معافی
معافی خیلی سخت شده,یکی از فامیلامون که تو ده زندگی میکنه رفت سربازی بعد فرار کرد,بعد خودشو زد به دیوونه بازی و 100 تا مار دگ معافی ندادن دوباره رفت منشی کردنش راحت باشه دوباره فرار کرد چتد وقت پیشم رفت کل بدنشو خالکوبی کرد گفت معاف میکنن ولی بازم نکردن الانم فراریه .کلا سخت شده معافی
سلام؛ من الان سربازم (ناجا) و میخوام هرچی آزمایش، عکس و تست و... هست انجام بدم.البته یه چک آپ کلی شدم و خدا رو شکر مشکلی نداشتم.
لطفاً هرچی به نظرتون میرسه بگید.
- - - Updated - - -
سلام؛ من الان سربازم (ناجا) و میخوام هرچی آزمایش، عکس و تست و... هست انجام بدم.البته یه چک آپ کلی شدم و خدا رو شکر مشکلی نداشتم.
لطفاً هرچی به نظرتون میرسه بگید.
به نظرم کسانی که شرایط معافیت ندارن به جای پیچوندن باید دنبال راهی باشن که راه براشون آسونتر بشه نه اینکه از این مسئله قول درست کنن. چون اینطوری فقط شرایط رو برای خودمون سخت تر می کنیم.
سلام دوستان
میگم کسی ک کف پاش صافه و از قضا پزشک نظام وظیفه هم اشنا در اومده (البت اون منو نمیشناسه ها باس معرفی بدم تا پارتی بشه) پزشک میتونه معافیت کلی بده یا ن؟
خودم بعید میدونم چون ب نظر باید از فیلترای دیگه هم بگذره این معافیت و نشه پارتی بازی کرد
سلام دوستان، بنده اعزام 1 شهریور هستم و الان دوران خدمت در یگانم رو سپری می کنم، یگان خدمتیم هوافضای سپاه هستش و به دلیل اینکه دوره تکمیلی بسیج داشتم دوره آموزشی رو نرفتم و مستقیم به یگان اعزام شدم. چندتا سوال داشتم، میخواستم بدونم دو ماهی که به دلیل داشتن دوره تکمیلی آموزشی نرفتم رو باید در یگان خدمت کنم یا اینکه به صورت کسری از خدمتم کاسته میشه؟ سابقه فعالیت در بسیج بنده هم از سال 90 - 91 هست و پرونده ام در حوزه موجوده جهت گرفتن کسری خدمت باید چه مراحلی رو برم؟ قوانین کسری بسیج الان به چه صورته؟
به صورت کسر خدمت حساب میشه
الان تقریبا به ازای هر سال یک ماه کیر میدن حداکثر تا 6ماه
Sent from my SM-G7102
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)