مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟ + بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟ + بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهونه الکی میارن ، هر چی بشه میندازن تقصیر مودمت ...مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟
بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟
همه مودم ها با تمام سرویس ها سازگارند مگر اینکه مودم از اساس مشکل داشته باشه .
تعرفه هاش چجوری؟
تعرفه ها یکسانه همه جا ... درباره منطقتون اطلاعات ندارم سایر دوستان راهنمایی مکنند .
نه بابا من الان سه ساله با همین مودم 2640 دارم با شاتل کار میکنم هیچ مشکلی هم نیست
---------- Post added at 07:13 AM ---------- Previous post was at 07:10 AM ----------
این شاتل شبا تورنت رو می بنده راهی وجود داره که بشه دورش زد و از تورنت دانلود کرد ؟
بچه ها کسی هست که ترافیکش رو چک کنه ! من چند روزه چک میکنم حداقل روزی 15 تا 25 مگ بیشتر از مصرفم ازم کم میشه !!
شما آپلود رو هم جمع میکنی با دانلود؟
بله ، همین الان 15 مگ از مصرفم بیشتر کم کرده ...
آقا این عکسی که گذاشتی واقعیه ؟ من میخواستم از داتک کوچ کنم به شاتل یا پارس آنلاین . ولی الان نظرم داره عوض میشه .![]()
داتک حداقل سرویسهای نامحدودش همیشه سرعت ثابتی دارن .
البته من قصدم اینه که eco512 بگیرم و از دانلود شبانش استفاده کنم . نمیدونین دانلود شبانش چجوریه ؟
امروز بعد مدتا وضعیت خوب شده نسبتا و پینگ خوبه
رشت![]()
سلام دوستان.
من سرویس آرت ۱ دارم و حدودا بیشتر از یه هفته هست که سرعتم به طور حال بهم زنی پایین اومده. (سرعت دانلود فقط پایین اومده و سرعت وبگردی و باز کردن صفحه خوبه).یعنی سرعت دانلود من به زور به ۱۴ میرسه . داون استریمم هم چک کردم که روی ۵۷۶ بسته شده .
خب این چنوقته زمان زیادی پای pc نبودم و لینک دانلودی هم نداشتم به اونصورت اما از چنروز دیگه پخش سریال ها شروع میشه و لینک هایی هست که فرت و فرت اضافه میشه به صفِ دانلود.
میخواستم بدونم اوضاع سایر آرت ۱ــی ها چطور هست الآن ؟
![]()
دوستان من eco 512 دارم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم(البته این چند وقته سرعت اینترنتم کم شده بود که فهمیدم برای همه شرکت ها مشکل پیدا کرده و اشکال اصلی از مخابرات بوده).
اکثر مواقع سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نداره(میانگین رو 60 KB/S هست).
تنها مشکل شاتل این 3 گیگ محدودیته که واقعا مسخرست.یکی از بیرون این و بشنوه خندش میگیره.(البته همه شرکت ها اینطورین).
Last edited by hitman111; 21-09-2011 at 08:58.
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)