یادمه یه بار شاتل هم همچین کاری کرد و کل نوروز رایگان شد اما بعد از 3-4 روز اول که سرعتا بالا بود و ملت هم خوش و خرم در حال دانلود و... اومد سرعتا رو کم کرد!![]()
یکی نیست بهشون بگه آخه شماها که عرضه ندارین یه همچین هدیهای بدید بیخود ریخت و پاش نکنید.![]()
یادمه یه بار شاتل هم همچین کاری کرد و کل نوروز رایگان شد اما بعد از 3-4 روز اول که سرعتا بالا بود و ملت هم خوش و خرم در حال دانلود و... اومد سرعتا رو کم کرد!![]()
یکی نیست بهشون بگه آخه شماها که عرضه ندارین یه همچین هدیهای بدید بیخود ریخت و پاش نکنید.![]()
نه نداره ولی اگه حجم هدیه رو تمام کنی سرعتت کم میشه
آقا مگه 512 نامحدود تا 30گیگ اول سرعت 250 تا 300 باشه؟؟!!
پس چرا من 110؟؟؟!!
مشکل پهنای باند اینترنت هست داداش... کلا سرعت روزانه هم پکیده.... فعلا با همین 110 سر کن بعد از یه مدتی همین میشه 20 30
از همین استفاده کن. به زودی میاد رو 40 50
خوب بچه ها فکر کنم آخر عاقبت زنگ زدن به پشتیبانی این ویدئو جالب باشه این ویدئو از شبکه Ifilm پخش شده حتما ببینید خیلی جالب هست
تشکر هم فراموش نشه![]()
سلام
3-4 روز پیش که برای سرعت داغوون شبانه به پارس زنگ زدم، گفت که یه تیکت میزنم تا بهتون اون تایم زنگ بزنن
تازه امروز بهم زنگ زدن گفتن چون مشکل توی این تایم زیاد داریم، به شما 2 شب دیگه زنگ مزنیم تا مشکلتون رو حل کنیم !
حالا جالبش اینجاس که من 3 شب ِ 15 گیگ گرفتم ! اونم با بروکسی داخلی !
الانم موندم یارو زنگ زدم بهش چی بگم !
دوستان یه راهنمایی بکنین که من جلو یارو کم نیارمو بتونم حقم رو بگیرم !
دوستان اصفهان میخوام نامحدود بگیرم. سرعت 256 ش چطوره؟؟ اینطور که توی سایتش نوشته تا 20 گیگ سرعت 3 مگ رو داره بعد 20 گیگ تا 30 سرعت 1 مگ. راسته این؟؟ یعنی من تا 20 گیگ اقلا 128 مگابایت سرعت دانلودم میشه؟؟ افت و خیز و ایناش چقدره؟ پینگش؟
کسایی که داشتن که میگن سرعتش پایینتره :|
رو میز پشتیبانیه یه دکمه off داره یه on
عین حقیقته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)