دوستان عزیز من بازی رو biohazard رو البته همون اوایل که اومد خریدم و تمامش کردم اما نمیدونم نسخه اصلی اومده یا نه؟ و اگر اومده ارزش داره بخرم و دوباره بازی کنم یا فرقی با biohazard نداره?!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز من بازی رو biohazard رو البته همون اوایل که اومد خریدم و تمامش کردم اما نمیدونم نسخه اصلی اومده یا نه؟ و اگر اومده ارزش داره بخرم و دوباره بازی کنم یا فرقی با biohazard نداره?!!!!!!!!!!!!!!
در باره نسخه اصلی چیزی نمیدونم ولی اینو میدونم نسخه اروپایی فرقی با biohazard نداشت و فکر کنم اون نسخه که تو امریکا عرضه شد گرافیکش با نسخه های دیگه فرق داشت.
در هر حال با نصب پچ گرافیک بازی بالا میره که من پیشنهاد میکنم پچ رو دانلود کن و نصب کن که رو گرافیک بازی خیلی تاثیر داره.
اگه خواستی پچ رو دانلود کنی اینجا توضیحات و لینک دانلود هست
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1029364&postcount=895"
Last edited by cyrus_ln; 24-03-2008 at 11:43.
سلام
re4 با PS2 بازی میکردم
حالا اومدم رو PC
قبلا بازی کرده بودم با این سیستم
مشکلی نبود
حالا میخوام با سیو یکی دیگه ای بازی کنم، ولی وقتی میره تو دهکده، دیگه چیزی دیده نمشه
پچ هارم دانلود کردم، هر دو تا رو
تصویر صاف میشه ولی سرعت ندارم
چی کار کنم؟
حل شد
ممنون!!!!
Last edited by Gole_sang; 27-03-2008 at 01:47.
خواهش میکنم
مگه تقصیر ماست که شرکت capcom هنوز نسخه pc اویل 5 رو بیرون نداده.........
جالب بود...........
یعنی اگه یه وقتی ( زبونم لال ! ) Capcom تعطیل بشه شما هی میشینی RE4 بازی میکنی ؟!مگه تقصیر ماست که شرکت capcom هنوز نسخه pc اویل 5 رو بیرون نداده.........
عزیزم اگه RE5 هم بیاد بازم باید بشینی RE4 بازی کنی چون واسه PC خبری نیست !!!
اينجا چه خبره؟
اميدوارم اينطوري نشهولي كلا بازي هاي اويل طورين كه دوست داري بازم بازي كني مثلا من همين چند هفته پيش نسخه ي يك رو دوباره بازي كردم اگر اين بازي تا نسخه ي 9 هم بياد باز من اين شماره رو بازي ميكنم!!!!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)