در مورد سوال اولت نميدونم يعني ميدونستم الان يادم رفته ولي در مورد سوال دوم:
درايور ديگه اي نيست كه بخواي بريزي چون ديگه چيزي نداره ولي ميشه شكل منوها رو عوض كرد،ميشه فونت گوشي را عوض كرد،ميشه استارت آپ گوشي را عوض كرد،
در مورد سوال اولت نميدونم يعني ميدونستم الان يادم رفته ولي در مورد سوال دوم:
درايور ديگه اي نيست كه بخواي بريزي چون ديگه چيزي نداره ولي ميشه شكل منوها رو عوض كرد،ميشه فونت گوشي را عوض كرد،ميشه استارت آپ گوشي را عوض كرد،
نه اين از همه بهتره و جديد ترهبيشتر پچ ها هم واسه همين فريم وير هست.
راستي گوشيت فارسي هم داره؟
اون 2 رقم آخر مهم نيست مهم همون 15 رقم اول هست.
براي آپديت هم هيچ مشكلي پيش نمياد.
براي تبديل فرمت فيلم برداري هم بايد توسط برنامه setools پچ مربوطه را نصب كني .آموزش نصب پچ هم در اينجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره فارسی هم داره
و این که نوشته تو تاریخ 14-6-2007 آپدیت شده پس آپدیت هم نمیخاد
Last edited by DHAMID; 09-04-2008 at 13:17.
بفرمادوستان اگه می شه یک درایور دوربین بزارید سریع فوری احتیاج دارم
ورژن 2.46کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون می دونی برای چی می خوام
والا من یک تاپیک زدم اما کسی جواب نداد
من از موقعی که گوشی گرفتم (کا800) موقعی که عکس می گیرم در همون موقع قشنگ نشون می ده اما موقعی که می رم توی کمرا البوم کیفیتش خیلی افت می کنه از هر کسی پرسیدم دوتا راه گفت
1.رم عوض کنم
2. فلش کنم
اقا من هر دوتا کار انجام دادم اما هنوز که هنوزه همونجور هستش درایور گفتم بگیرم شاید با اون درست بشه که والا نشد
می خوام بدونم درایور کا810 به کا800 (دراویر دوربینش)می خوره یا نه در ضمن برای من 2.5 هستش درایورش ماله کا810 چنده ورژنش؟
دوستان اگه کسی راه حلی بلده بگه
در ضمن بگم از تنظیمات هم نیستش یک راه نمایی موقعی که توی کمرا البوم روی عکس زوم می کنم(1 می زنم) تصویر شطرنجی میشه و خیلی بد حالت می شه خواهشا یکی جواب بده اعصابم ریخته به هم شدید!!!
در ضمن می شه کل مسیر ها رو بزارید مثلا مسر اینکه می خوام start up عوض کنم اخه یک پک گرفتم که کل گوشی رو عوض می کنه اما مسیر نداره منوشو عوض کردم اما Start up می خوام عوض کنم کسی خواست بگه این پک براش بزارم
Last edited by fswteam; 09-04-2008 at 14:47.
برای استارت آپ باید بری این مسیر
tpa/preset/system/settings
plz
پکت رو بزار ببینیم چیه
بله ميخوره من خودم تفاوتي احساس نكردم ولي طبق گفته ي دوستان يكم كيفيت 810 بيشتره.می خوام بدونم درایور کا810 به کا800 (دراویر دوربینش)می خوره یا نه در ضمن برای من 2.5 هستش درایورش ماله کا810 چنده ورژنش؟
در ضمن درايور هايي كه براي كا800 و 810 وجود داره اغلب براي افزايش كيفيت فيلم برداري هست نه عكس برداري
منم همين مشكل را دارم هم گوشي را فلش كردم هم مموري را عوض كردم هم درايور دوربين را ولي فايده نداشت.یک راه نمایی موقعی که توی کمرا البوم روی عکس زوم می کنم(1 می زنم) تصویر شطرنجی میشه و خیلی بد حالت می شه
من براي حل اين مشكل عكس ها رو روي حافظه ي خود گوشي ذخيره ميكنم
یه سوال؟
من وقتی با فلاش با گوشیم Uعکس میگیرم یه جورایی عکس تاریکه و فقط اون جایی که نور قرمز میفته روشنه .
ولی
وقتی تو حالت Bestpic عکس میگیرم عکس خیلی روشن و با کیفیته
هیچ راهی نداره که با فلش هم همون حوری عکس روشن باشه
Last edited by DHAMID; 14-04-2008 at 18:29.
وقتی از گوشی چی میگیری؟()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)