سلام دوستان من میخوام net framework0.2 رونصب کنم ولی این پیغام رو میده product already installed بعد زیر همین نوشته
This product already installed as part of the operating system لطفا کمک کنید
سلام دوستان من میخوام net framework0.2 رونصب کنم ولی این پیغام رو میده product already installed بعد زیر همین نوشته
This product already installed as part of the operating system لطفا کمک کنید
Last edited by GHOST RECON; 26-09-2008 at 00:13.
اصلا نیازی نیست netframework 2 را نصب کنید به صورت پیش فرض نصبه شما با نرم افزار EVEREST
هم می تونید ببینید نت فریم ورک نصب شده
دوستان سلام
من ویندوزمو با یک اکتیویتور اکتیو کرده بودم مشکلی نداشتم آپ هم میشدم .
ولی جدیدا پیغامی داده که باید ویندوزو ریپیر کنی و گفته یک اکتیویتور رو دستگاه پیدا کرده .
حالا سوالم اینه اگه اینکارو نکنم یعنی ریپیر نکنم برای ویندوز مشکلی پیش میاد ؟
و اینکه راه حلی داره یا نه ؟
ممنون![]()
مشکل اینه که اگه همین جوری بمونه دیگه نمی تونی از ویندوز استفاده کنی راه حلش هم نصب کرک درست حسابی هستش
سلام من ویستا نصب کردم ولی مودمم ساپورت نمی کنه چون مودم پیدا نمکنه سرچم کردم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید اگه میشه درایو شو به زارید اسمش هست generic 56 k hct data fax modem
در آدرس زير مطرح فرمائيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي از درايورهاي سيستم منو نميشناسه ، نمي دونم چي هست . به اينترنت هم وصل نميشه آپديت كنم ، چه كنم؟
اسمش multimedia control هستش اگر درست نوشته باشم و اشتباه نكرده باشم.
مشکلی که دارم
من ویندوز ویستا 32 نسخه ultimate رو که نصب کردم تمام نرم افزار های فارسی ساپورت مثل internet download manager و ... که فارسی شون قبلا تو نسخه ویستای MRT درست بود تو این ویندوز -خرچنگ غورباقه - نشون میده منوها رو.
راه حل بدید !!!
لطفا " اگر کسی برنامه Keyboard changer و فونت + کیبورد فارسی که بعد از نصب ویستا mrt روی صفحه می آید رو داره اینجا بزاره !
منظورم همون پکیج برنامه که دارای برنامه های زیر است:
جای حروف کیبورد "پ و ژ" رو درست میکنه ! + تقویم فارسی روی بک گراند دسکتاپ می اندازه + فونت های فارسی +....
Last edited by R_M_1002; 27-09-2008 at 01:27.
مطمئن باشيد تو هر دو گزينه persian رو انتخاب کرده باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)