تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 383 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3828

نام تاپيک: قبلی رو جواب بده , از بعدیت بپرس !

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

مشکی و قرمز:|
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    چرا به بیابون میگن جنگل؟
    چون یه روزی جنگل بوده یا میشه!

تکرار سوالات قبل...

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چون یه روزی جنگل بوده یا میشه!

تکرار سوالات قبل...
    کی گفتن نگفتن دیگه من که یادم نمیاد

چرا مدیرا و گنده های انجمن نمیان اینجا بابا یه زمانی خیلی کله گنده داشت این تاپیک

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

کی گفتن نگفتن دیگه من که یادم نمیاد

چرا مدیرا و گنده های انجمن نمیان اینجا بابا یه زمانی خیلی کله گنده داشت این تاپیک
    چون وقت ندارن....بعد وقت ندارن....تازشم وقت ندارن!

ببینید بنده بیست گیگ اینترنوت دارم میخوام متال گیر سالید وی را بگیرم.چهار تا 8 صبح رایگانم.چگونه بگیرم که یک 5 گیگی برایم بماند.دوم بعد از دانلود ریپکه ضایعی نباشد تا ضایع شویم برای نصب؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

چون وقت ندارن....بعد وقت ندارن....تازشم وقت ندارن!

ببینید بنده بیست گیگ اینترنوت دارم میخوام متال گیر سالید وی را بگیرم.چهار تا 8 صبح رایگانم.چگونه بگیرم که یک 5 گیگی برایم بماند.دوم بعد از دانلود ریپکه ضایعی نباشد تا ضایع شویم برای نصب؟
    شما حجمـ بازی متال گیرو بگو یا اینکه لینک سایتی که میخای ازش دانلود کنی رو بزاری بهتره ( لینک صفحه بازی )
    سرعت میانگین دانلود شبانه رایگانتمـ بگو
    بعد یه جوری برات توضیح میدمـ که هیچی ازت مصرف نشه چه برسه به 15 گیگ
    چون روش و نوع دانلود از هر جایی فرق میکنه بستگی به نوع و تعداد پارت ها و سرعت شبانه ی شما
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سبک بازی استراتژیکیو بیشتر میپسندی با فکری و کارتی ؟! ( انتخاب بین این 2 تا )
    Last edited by asgharpalang; 16-09-2015 at 11:35.

5. این کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شما حجمـ بازی متال گیرو بگو یا اینکه لینک سایتی که میخای ازش دانلود کنی رو بزاری بهتره ( لینک صفحه بازی )
    سرعت میانگین دانلود شبانه رایگانتمـ بگو
    بعد یه جوری برات توضیح میدمـ که هیچی ازت مصرف نشه چه برسه به 15 گیگ
    چون روش و نوع دانلود از هر جایی فرق میکنه بستگی به نوع و تعداد پارت ها و سرعت شبانه ی شما
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سبک بازی استراتژیکیو بیشتر میپسندی با فکری و کارتی ؟! ( اینتخاب بین این 2 تا )
    فکری
    کشور مورد علاقه ؟(خودم المان)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

فکری
    کشور مورد علاقه ؟(خودم المان)

ایول ایول منم آلمان به خاطر مردمشون ( خیلی خونگرمن من باشون در ارتباط بودم )
    و به خاطر سطح علم و خلاقیتشون و همچنین بازی های آنلاینشون که تو دنیا اولن
    تازه فوتبالشونو که دیگه هیچی (7-1) برزیلو زدن ( شیاد به خاطر نبود نیمار ! نمیدنم ! )
    که بعد از این فاجعه شهردار آبادان اسم آبادانو از آبادان برزیلته به آبادان آلمانته تغییر داد ! ( خبر اصلی در پیوست !!! )
    البته مردم تونس (tunisia) ( کشور شمال آفریقا ) از اونا هم خونگرم ترو مهربون ترو باحال ترن ولی نه فوتبال دارن نه علم و نه تکنولوژی و نه بازی آنچنانی ! ( چند تایی دوست تونسی داشتم تا حالا )
    البته دریاشونمـ قشنگه مثل ما انواع و اقسامـ شرکتای خصوصی و دولتی نیومدن تصاحبش کننو وقتی 1 روز کامل به زور دنبال دریا میگردی یه جای لجنیو با ورودیی 10 تومن بندازن بهت
    اگه تو نقشه دقت کنید تونس جنوب آلمانه البته فاصله دارن یه دریا هم هست بینشون ! ( تا اونجایی که یادمه اینطوری بود )
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از چی بیشتر میترسی ؟ ( تخیلی نباشه )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پیوست:

همین الان بچه های آبادان در پیامی رسمی اعلام کردند بخاطر باخت 7-1 به آلمان
    دیگه آبادان برزیلته نیست !! " آبادان آلمانته ! " : )))

Last edited by asgharpalang; 16-09-2015 at 11:40.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تازه فوتبالشونو که دیگه هیچی (7-1) برزیلو زدن ( شیاد به خاطر نبود نیمار ! نمیدنم ! )
    ابته مردم تونس (tunisia) ( کشور شمال آفریقا ) از اونا هم خونگرم ترو مهربون ترو باحال ترن ولی نه فوتبال دارن نه علم و نه تکنولوژی و نه بازی آنچنانی ! ( چند تایی دوست تونسی داشتم تا حالا )
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- - - Updated - - -

ابته مردم تونس (tunisia) ( کشور شمال آفریقا ) از اونا هم خونگرم ترو مهربون ترو باحال ترن ولی نه فوتبال دارن نه علم و نه تکنولوژی و نه بازی آنچنانی ! ( چند تایی دوست تونسی داشتم تا حالا )
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ارتفاع
    اهل کجایی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

شیرازی که در سیرجان زندگی مینماید

چرا باتری موبایل زمانی که بهش نیاز داری تموم میشه؟

11. این کاربر از mahdi-- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

شیرازی که در سیرجان زندگی مینماید

چرا باتری موبایل زمانی که بهش نیاز داری تموم میشه؟
    داداشی تو که این سوالو قبلا جواب داده بودی
    البته منعیم نیست دوباره جواب ندی
    اشکال نداره بزار ما باز نامفهوم بمونیم
    +
    نه من یه بار بهش نیاز نداشتم تموم شد
    به جان خودم
    دلیل دومشم اینه که شما 24 ساعت بهش نیاز داری بنابر این هر وقت تموم بشه هم بهش نیاز داشتی قطعا !
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از کی تو این انجمن بیشتر خوشت میاد ؟!
    Last edited by asgharpalang; 16-09-2015 at 11:48.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداشی تو که این سوالو قبلا جواب داده بودی
    البته منعیم نیست دوباره جواب ندی
    اشکال نداره بزار ما باز نامفهوم بمونیم
    +
    نه من یه بار بهش نیاز نداشتم تموم شد
    به جان خودم
    دلیل دومشم اینه که شما 24 ساعت بهش نیاز داری بنابر این هر وقت تموم بشه هم بهش نیاز داشتی قطعا !
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از کی تو این انجمن بیشتر خوشت میاد ؟!
    بیشتر رو نمیدونم ولی الان کسی که تو ذهنمه و بدم نمیاد ببینمش و بیشتر باهاش اشنا بشم Mehrshad-msv هست

چرا سوال سخت میپرسید؟

پ ن : Mehrshad-msv@
    Last edited by 1376MAXIMUM; 16-09-2015 at 21:36.

14. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •