سلام دوستان
من یه چاپگرلیزری میخوام بخرم.نمیدونم قیمت ها از چند شروع می شه.یه چاپگر لیزری باقیمت مناسب.حدود 100تومن.کمتربود چه بهتر.زیاداستفاده ندارم.شایدروزی یه پرینت بگیرم.
لطفا یه سه کاره لیزری قیمت مناسب هم به من پیشنهاد بدید.ممنون
سلام دوستان
من یه چاپگرلیزری میخوام بخرم.نمیدونم قیمت ها از چند شروع می شه.یه چاپگر لیزری باقیمت مناسب.حدود 100تومن.کمتربود چه بهتر.زیاداستفاده ندارم.شایدروزی یه پرینت بگیرم.
لطفا یه سه کاره لیزری قیمت مناسب هم به من پیشنهاد بدید.ممنون
منم اچ پی میگیرم منتها میخوام این مدلو بگیرم photosmart c4683
اچ پی 1132
3 کاره
190000
به نظرم برات خوبه
منم اول همونو میخواستم بخرم اما اصلا پیداش نکردم. نه شهرستان نه آنلاین.
من از این سایت خریدم
راستش اولین بارم بود آنلاین خرید می کردم. یکم با شک خریدم گفتم می خوام این ریسکو بکنم و خریدم. اما وقتی پشتیبانی عالی و خدمات خوبشونو دیدم نظرم عوض شد و انشاالله دیگه هر چی خرید دارم می خوام از این سایت یا دیجیکالا بخرم. اما سایت سفیر قیمتهاش خیلی ارزونه و دیجیکالا زده ارسال رایگان اما عوضش قیمتاش حدود 9 الی 10 تومن گرونه پس ارسالش همچینم رایگان نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخصوصا برای من که شهرستان هستم و اینجا همین پرینترو حداقل 15 تومن گرونتر میگفتن. منم گفتم مگه مریضم از همون سایت با قیمت تهران میخرم. و سفارش دادم
درخواست هم دادم که برام با تیپاکس بفرستن دمشون گرم ساعت 5 عصر فرستادن ساعت 2 بعد از ظهره فرداش دستم بود.
Last edited by varians; 04-02-2011 at 21:40.
کاره خوبی کردی
شرکتی که ازش کردی یکه ازهمکارای ماس که واقعا میشه گفت ابروی صنف ماشینهای اداری هست
ممنونم
میشه چندتا تک کاره هم بگید
مرسی
hp 1132
1090000
hp 2035
2350000
hp 1566
1840000
samsung 1660
900000
samsung 1915
1140000
Last edited by mahagostar; 05-02-2011 at 12:14.
کاربرهای مختلفی از پرینتر من استفاده می کنند. گاهی وقتها فایلهای ورد یا پی دی اف رو که می خواد پرینت بگیره شکلهای عجیب و غریبی را پرینت می گیره. در حالیکه print prewie درسته. لطفا راهنمایی کنید.
سلام
اگر از پی دی اف تنظیم کریدید یک بارم از کنترل پنل اینکارو کنید
سلام دوستان
آقا من هنوز نفهمیدم که این صفر گنده رو ال سی دی زیر کنترل پنل پرینتر من چیه و به چه دردی میخوره ؟ سمت راستی که مشخصه برای نشون دادن جوهر کارتریجه اما سمت چپی چی ؟ خودم که حدس می زنم برای تعداد کپی باشه. اگه اینجوریه چجوری تعدادشو کم و زیاد کنم ؟
تو عکس با شماره 4 مشخص شده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)