تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 848 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من بعد از اینکه 3ماه نوسان snr نداشتم،دوباره بیشتر از 1 ماه که سراغم اومده

یه چیزی که بهش مشکوکم اینه که همسایه مون برای مغازه اش از خط ما استفاده میکنه ممکنه نوسان snr به خاطر کارت خوان همسایه مون باشه ؟اگرچه اون موقع که نوسان snr هم نداشتم هم همسایه مون از خط تلفن ما استفاده میکرد ولی نمیدونم چرا اون موقع نوسان نداشت ولی دوباره الان نوسان داره؟!

بعضی از دوستان پارس آنلاینی هم نوسان دارند ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟پارس آنلاین هم که نمیاد بگه مشکل از منه

بیشتر از 1 ماه که نوسان snr دارم،قراره کارشناسشون بفرستند ببینند چی میخاد بگه

به نظرتون ممکنه نوسان snr به خاطر کارت خوان همسایه مون باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

ما که قبلا واسه مغازه اینترنت مخابرات داشتیم ، دستگاه POS هم روی همون خط بود ، وقتی که از دستگاه استفاده میکردیم ، کلا اینترنت قطع میشد. واسه همین دستگاه POS رو جدا کردیم.

اما الان منم اینترنت پارس انلاین دارم ، نوسان SNR به شدت تمام از روز قبل بدتر میشه , وقتی تلفن زنگ میخوره SNR به زیر 6 میرسه و در LOG پارس انلاین قطعی ثبت میشه ، خودشون هم میدونن و واسه این کار هیچ راه کاری بلد نیستن .

3. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان من بعد از اینکه 3ماه نوسان snr نداشتم،دوباره بیشتر از 1 ماه که سراغم اومده

یه چیزی که بهش مشکوکم اینه که همسایه مون برای مغازه اش از خط ما استفاده میکنه ممکنه نوسان snr به خاطر کارت خوان همسایه مون باشه ؟اگرچه اون موقع که نوسان snr هم نداشتم هم همسایه مون از خط تلفن ما استفاده میکرد ولی نمیدونم چرا اون موقع نوسان نداشت ولی دوباره الان نوسان داره؟!

بعضی از دوستان پارس آنلاینی هم نوسان دارند ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟پارس آنلاین هم که نمیاد بگه مشکل از منه

قبل از اتصال دستگاه POS اسپلیتر نصب کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما اول همه چیز رو از خط جدا کنید ( POS رو هم جدا کن ) بعد تست کن ببین snr چه تغییری میکنه

5. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ما که قبلا واسه مغازه اینترنت مخابرات داشتیم ، دستگاه POS هم روی همون خط بود ، وقتی که از دستگاه استفاده میکردیم ، کلا اینترنت قطع میشد. واسه همین دستگاه POS رو جدا کردیم.

اما الان منم اینترنت پارس انلاین دارم ، نوسان SNR به شدت تمام از روز قبل بدتر میشه , وقتی تلفن زنگ میخوره SNR به زیر 6 میرسه و در LOG پارس انلاین قطعی ثبت میشه ، خودشون هم میدونن و واسه این کار هیچ راه کاری بلد نیستن .
    شاید یه تشبیه ساده برای درک snr این تصویر باشه

برای درک ساده تر میشه گفت که این فاصله که تو شکل نشون داده snr هست، هرچقدر این عدد بزرگتر باشه یعنی خط با کیفیت تره، یعنی هرچی خط سبز که سیگنال ارتباطی هست قوی تر باشه و خط قرمز که همون نویز روی خط هست کمتر باشه (طبیعتا فاصله این دو خط زیاد میشه) و snr بیشتر میشه

وقتی میبینیم که snr خیلی کوچیک شده یعنی یا قدرت سیگنال ضعیف شده، یا نویز خط زیاد شده
    وقتی snr شما مثلا 15 باشه و تلفن زنگ میخوره و snr میشه 6، چیزی که احتمالش بیشتره اینه که اون خط قرمز یهو مقدارش زیاد شده،
    در مورد نوسان نویز هم همینطوره

7. 3 کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

قبل از اتصال دستگاه POS اسپلیتر نصب کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما اول همه چیز رو از خط جدا کنید ( POS رو هم جدا کن ) بعد تست کن ببین snr چه تغییری میکنه
    نه این همسایه ما برای کارت خوان مغازه اش از خط ما یه خط کشیده،الان حدود 1 سال کشیده،قبلا نداشتم نوسان snr

الان که به اصطلاح کارشناسشون اومد یه خورده با سیم و میما ور رفت،جعبه رو هم باز کرد و چندا از سیماشو هم قیچی کرد

الان تقریبا ثابت شده تا ببینم بعدا چی میشه

معمولا نوسانش بعد از چند ساعت از روشن کردن مودم شروع میشد،ببینم اینبار چی میشه؟آیا نوسان میکنه یا نه
    Last edited by محمد7966; 20-06-2016 at 23:23.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه این همسایه ما برای کارت خوان مغازه اش از خط ما یه خط کشیده،الان حدود 1 سال کشیده،قبلا نداشتم نوسان snr

الان که به اصطلاح کارشناسشون اومد یه خورده با سیم و میما ور رفت،جعبه رو هم باز کرد و چندا از سیماشو هم قیچی کرد

معمولا نوسانش بعد از چند ساعت از روشن کردن مودم شروع میشد،ببینم اینبار چی میشه؟آیا نوسان میکنه یا نه
    ببین POS ها وقتی که میخوان ازش استفاده کنن شماره گیری میکنه ، به احتمال زیاد از همون باشه چون طولانی بودن کابل تلفن و دستگاهای متعدد باعث افت و اختلال توی خط و اینترنت میشه
    شما شب وقتی فروشگاه بستس، تست کن ببین چطوره اگر دیدی درست شد ، به صاحب فروشگاه ماجرا رو توضیح بده که بره دنبال خط تلفن.

10. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ببین POS ها وقتی که میخوان ازش استفاده کنن شماره گیری میکنه ، به احتمال زیاد از همون باشه چون طولانی بودن کابل تلفن و دستگاهای متعدد باعث افت و اختلال توی خط و اینترنت میشه
    شما شب وقتی فروشگاه بستس، تست کن ببین چطوره اگر دیدی درست شد ، به صاحب فروشگاه ماجرا رو توضیح بده که بره دنبال خط تلفن.

POS رو نمیدونم ولی حتی تلفن های آنالوگ قدیمی رو که تست کردم وقتی بدون اسپلیتر استفاده بشه snr رو از 18 میرسونه به 8 و وقتی هم تلفن رو برمیدارن لینک میپره !
    یعنی حتی اگه رو خط باشه هم ممکنه نویز ایجاد کنه و حتما نیاز نیست ازش استفاده بشه

12. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مشکل نوسان snr ظاهرا به خاطر اتصالات جعبه مخابراتی بوده،چون کار خاصی نماینده پارس آنلاین انجام نداد فقط جعبه رو باز کرد و اتصالات رو چک کرد و خب یک سیمی هم ظاهرا شل شده بود،

و اینکه پریز رو هم چک کرد،احتمال زیاد به خاطر جعبه مخابراتی بوده چون این جعبه رو صد نفر باهاش ور میرن

الان مشکل من روی جعبه مخابراتی،این جعبه چفت محکمی نداره و هر کسی بازش میکنه،اگر راهکاری میشناسید که این جعبه درش رو محکم ببینیدیم یا خود مخابرات بیاد درشو محکم ببندن خواهشا تو تایپیکش بگید.تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام
    آقا من پارسال قراردادم 1ساله با سرعت 128 ولی نامحدود بود ، راحت بودیم بخدا ، درگیر ترافیک و این صحبتا نبودیم
    امسال رفتم همونو تمدید کنم ، دیدم نامردا به ضررشون بوده ورش داشتن ، منم به جاش 256 با 120گیگ ترافیک یک ساله گرفتم
    ولی توی 10 روز اول 12 گیگ از ترافیک به فنا رفت ، یعنی ویندوز و بعضی از نرم افزارا خودشون آپدیت میشدن کلی ترافیک حروم کردن ، ولی الان اونا رو هم غیر فعال کردم باز هم مشکل دارم

سوالم اینه که در حالتی که مودم روشنه و سیستم روشنه ولی توی نت نمیچرخم و هیچی دانلود نمیکنم و هیچ نرم افزاری آپدیت نمیشه ، آیا طبیعی که یه مقدار ترافیک مثلا یک مگابایت در هر ساعت مصرف شه یا یه جای کار میلنگه؟ من با bwmeter توی نیم ساعت گرفتم فهمیدم ترافیکم داره میره همینجوری ( چه اشتباهی کردم ترافیک محدود گرفتم از این دزدا ، باید شرکتو عوض میکردم از یه جا دیگه میگرفتم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سوالم اینه که در حالتی که مودم روشنه و سیستم روشنه ولی توی نت نمیچرخم و هیچی دانلود نمیکنم و هیچ نرم افزاری آپدیت نمیشه ، آیا طبیعی که یه مقدار ترافیک مثلا یک مگابایت در هر ساعت مصرف شه یا یه جای کار میلنگه؟

نه دوست عزیز ;
    چیز عادی هستش منم مودم م همیشه روشن ــه ، سیستم و WIFI هم خاموش ــه
    روی هم رفته 5 مگابایتی دانلود رو ثبت میکنه شب ها..

16. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •