یعنی با آرت 4 که تو تعرفهها نوشته حداقل 22گیگ، میشه ماهی 300 تا 400 گیگ دانلود کرد بدون این که محدود شد؟ پس این که دوستان میگن حداکثر تا 2 برابر اون حداقل ترافیک ماهیانه میشه فقط دانلود کرد، منظورشون چیه؟
یعنی با آرت 4 که تو تعرفهها نوشته حداقل 22گیگ، میشه ماهی 300 تا 400 گیگ دانلود کرد بدون این که محدود شد؟ پس این که دوستان میگن حداکثر تا 2 برابر اون حداقل ترافیک ماهیانه میشه فقط دانلود کرد، منظورشون چیه؟
گفتم بستگی به این داره شما چطور دانلود کنی 24 ساعت سیستم و بزاری واسه دانلود خب محدود میشی
این آرت 4 رو شاتل روی چند میبنده؟ تو سایتش نوشته سرعت دریافت 320 تا 2048 کیلوبیت بر ثانیه. یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه که باهاش ساعتی حدود 900 مگابایت میشه دانلود کرد. یعنی اگه با این سرعت بخوام روزی 10 تا 15 گیگ دانلود کنم سیستم حدود 12 تا 16 ساعت باید پیوسته دانلود کنه. درسته؟ اون وقت، این جوری محدود میشم یا نه به نظر شما؟
سلام
دوستان رو سرویس های آرت سرویس گیم هم فعال میشه؟
سرعتش پایین نمی یاد؟؟؟؟
بله مطمئنم,ولی اینجوری نباید باشه شما هرروز فیکس 4گیگ دانلود کنی مثلا من یک روز 1 گیگ دانلود داشتم یک روز هم4 گیگ!!من اون موقع که آرت 5 داشتم میانگین دانلودم روزی 5-13 گیگ بودنوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان آرت 1 گرفتم واسه استفاده معمولی برای دانلود هم از ایرانسل استفاده میکنم!هفته ای 1 یا 2 بار هم طرح 20 گیگ میگیرم
دوستانی که دانلود خیلی زیاد دارن اینکارو کنن
اول آرت 3 بگیرن تا 1 هفته 24 ساعت دانلود کنن!!بعد سرویسو تغییر بدن بکنن آرت 4 و دوباره 24 ساعت دانلود کنن بازهم اگه اومد پایین دوباره تغییر بدن!اینجوری تا آخر ماه ی سره میتونن دانلود کنن هزینشم,هزینه آرت 3 + 4-7تومن هزینه تغییر سرویس (ولی به نظرم ایرانسل خیلی به صرفه تره برا دانلود)
روزی 10 15 گیگ احتمال زیاد محدود میشی.این روشی که میگن از آرت 2 یا 3 شروع کنی محدود شدی ارتقا بدی خوبه ولی باید ببینی تا چقدر میخوای هزینه کنی
سوال من هم هست
واسه گیم حداقل سرعت ۲۰۰ کیلوبایت لازمه
اپلود هم ۱۵۰ باشه کافیه
چه ارتی پیشنهاد میدین
Sent from my iPhone using Tapatalk
آرت 4 برای بازی مناسبه
واقعا هرچی فحش به این مخابرات بدم کم گفتم
امروز از طرف شاتل زنگ زدند که خط شما رانژه یه شرکت دیگه اس . اول فکر کردم مخابرات هست پیگیری کردم و فهمیدم از ( های وب ) هستدر صورتی که از های وب سرویسی نگرفتم
در واقع گفتند که منطقه شما پورت خالی نداریم و مبلغ رو بازگشت داده بودند ولی مخابرات خط رو رانژه کرده برای های وب
بعد از 15 روز الافی امروز اینجوری جواب دادن
خود پشتیبانی شاتل گفت دو روز صبر کنم خبرم میکنم ....
حالا به نظرتون ازشون توی 195 شکایت بکنم تاثیر داره ؟ دوباره که اذیت نمیکنن ؟ چون مخابرات رو میخواستم رانژه رو قطع کنم به خاطر اینکه گفتم سرویسشون کیفیت نداره کلی اذیت کردن منو و مطمئنم این رانژه هم دست های پشت پرده هست
بخدا اگه شغلم مجبورم نمیکرد اصلا از adsl استفاده نمیکردم و هرگز طرف این شرکت های ( سانسور ) نمی اومدم ... یکی از یکی بدتر ... فقط ملت رو اذیت میکنن ... حالا مطمئنم سرویسم به محض اینکه وصل میشه سرعت گندی داره ...
ایرانسل شرف داره به این شرکت ها![]()
Last edited by ahashahin; 23-01-2016 at 18:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)